"MiMaNT" 29.09 organizator: Kult [Ltd]
Słuchaj masz rację grałem pierwszy raz ze skavenami od ponad roku, niedawno znów zacząłem w ogóle grać w bitewniaka. Stąd kilka błędów. Co do tego, że raz kazałem przerzucić kostkę, która ewidentnie stała krzywo to sorki, ale każdy poprosiłby cię byś ją przerzucił.Laska pisze:rybol samym szczesciem sie bitwy nie wygrywa. Niby ja stwarzalem problemy?? to wy sie ciagle mieliscie jakies problemy. A co do szarzy wildow to po co szarzowales jak wiedziales ze sie odbija??
PS mialem wrazenie ze pierwszy raz graliscie ze skavenami wiec nie narzekaj ze przegraless i apropo bylo 16-4
P.S. Powiedz tylko kiedy będziesz grał ze swoim kolegą w parze na turnieju a chętnie znów się z tobą zmierzę. Jeśli znów wygrasz to cóż uznam, iż jesteś lepszy

P.S.S I było 15:5 ale źle swoje punkty stracone policzyliście :p
Ja znaczy Celedor mam na imie Przemek (nie Przemysław nienawidze tej odmiany...
) a nazwisko: Rozalski 

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Spoko Laska można zagrać u Faberów, tylko na pewno nie w przeciągu 3 tygodni. Tylko chcesz grać 1:1 czy jakąś bitewkę sojuszniczą? Mi w zasadzie wszystko jedno
No i na tym możemy skończyć naszą wymianę poglądów co do przebiegu 3 bitwy.
PS A i jeszcze jedno pytanie, na które chciałbym abyś mi odpowiedział, nie koniecznie na łamach tego forum, czy w twoim odczuciu przez całą bitwę zachowywałeś się uczciwie? Tylko o to cię proszę
THX

PS A i jeszcze jedno pytanie, na które chciałbym abyś mi odpowiedział, nie koniecznie na łamach tego forum, czy w twoim odczuciu przez całą bitwę zachowywałeś się uczciwie? Tylko o to cię proszę

sorry ze post pod postem ale chcialem zeby ten post byl widoczy
dzis wracajac ze szkoly na przystanku spodkalem goscia z ktorym gralem ostatnia bitwe( Wojciech Rybak lub Michał Zbrożczyk nie wiem ktory) i podbia do mnie ze mialem pilowane kostki i sprzedaje mi plombe w twarz nastepnie chce sie bic ale rozdzielaja nas moji kumple
czy mozna z tym cos zrobic zabronic im wchodzic na turnieje czy cos bo ja juz niechcialby grac z gosci ktory po przegranej bitwie chce sie bic
dzis wracajac ze szkoly na przystanku spodkalem goscia z ktorym gralem ostatnia bitwe( Wojciech Rybak lub Michał Zbrożczyk nie wiem ktory) i podbia do mnie ze mialem pilowane kostki i sprzedaje mi plombe w twarz nastepnie chce sie bic ale rozdzielaja nas moji kumple
czy mozna z tym cos zrobic zabronic im wchodzic na turnieje czy cos bo ja juz niechcialby grac z gosci ktory po przegranej bitwie chce sie bic
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja pierdziele
hahahahahhaha

Sorki jak nie wiesz kto, to po co sypiesz nazwiskami?!?!?Laska pisze:dzis wracajac ze szkoly na przystanku spodkalem goscia z ktorym gralem ostatnia bitwe( Wojciech Rybak lub Michał Zbrożczyk nie wiem ktory)
Jak słyszałem to kumple stali z boku przestraszeni. W ogóle to pogratulować takich kumpliLaska pisze:podbia do mnie ze mialem pilowane kostki i sprzedaje mi plombe w twarz nastepnie chce sie bic ale rozdzielaja nas moji kumple

To co, że pobiła cię bliżej nie znana ci osoba to już boisz się ze mna grać???Laska pisze:czy mozna z tym cos zrobic zabronic im wchodzic na turnieje czy cos bo ja juz niechcialby grac z gosci ktory po przegranej bitwie chce sie bic
Ja również tak dawno się nie uśmiałemNiedbal pisze:o kurw* jaka opcja Xd dawno sie tak nie uśmiałem Xd

Rybol pisze:Sorki jak nie wiesz kto, to po co sypiesz nazwiskami?!?!?Laska pisze:dzis wracajac ze szkoly na przystanku spodkalem goscia z ktorym gralem ostatnia bitwe( Wojciech Rybak lub Michał Zbrożczyk nie wiem ktory)Jak słyszałem to kumple stali z boku przestraszeni. W ogóle to pogratulować takich kumpliLaska pisze:podbia do mnie ze mialem pilowane kostki i sprzedaje mi plombe w twarz nastepnie chce sie bic ale rozdzielaja nas moji kumple, którzy patrzą jak ktoś cie nap#@!$%la.
To co, że pobiła cię bliżej nie znana ci osoba to już boisz się ze mna grać???Laska pisze:czy mozna z tym cos zrobic zabronic im wchodzic na turnieje czy cos bo ja juz niechcialby grac z gosci ktory po przegranej bitwie chce sie bicJa również tak dawno się nie uśmiałemNiedbal pisze:o kurw* jaka opcja Xd dawno sie tak nie uśmiałem Xd
chyba jakos zle slyszales
ja nie boje sie grac z taba tylko poprostu nie lubie takich sytuacji