"MiMaNT" 29.09 organizator: Kult [Ltd]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

Rybol: wiesz co ? przerzuć kostke

Edit: I jeszcze jedno jeśli sugerujesz, że graliśmy spiłowanymi kostkami, to powiedz to wprost a nie się chowaj. W końcu ty też rzucałeś moimi kostkami.

Rybol
Wałkarz

Post autor: Rybol »

Laska pisze:rybol samym szczesciem sie bitwy nie wygrywa. Niby ja stwarzalem problemy?? to wy sie ciagle mieliscie jakies problemy. A co do szarzy wildow to po co szarzowales jak wiedziales ze sie odbija??

PS mialem wrazenie ze pierwszy raz graliscie ze skavenami wiec nie narzekaj ze przegraless i apropo bylo 16-4
Słuchaj masz rację grałem pierwszy raz ze skavenami od ponad roku, niedawno znów zacząłem w ogóle grać w bitewniaka. Stąd kilka błędów. Co do tego, że raz kazałem przerzucić kostkę, która ewidentnie stała krzywo to sorki, ale każdy poprosiłby cię byś ją przerzucił.

P.S. Powiedz tylko kiedy będziesz grał ze swoim kolegą w parze na turnieju a chętnie znów się z tobą zmierzę. Jeśli znów wygrasz to cóż uznam, iż jesteś lepszy :D

P.S.S I było 15:5 ale źle swoje punkty stracone policzyliście :p

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Ja znaczy Celedor mam na imie Przemek (nie Przemysław nienawidze tej odmiany... :wink: ) a nazwisko: Rozalski :wink:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Laska
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Laska »

Rybol po co czekac do jakiegos turnieju zgarajmy w ta sobote u faberow i przekonamy sie kto jest lepszy :D

ps ty jestes tym kolesiem ktory gral czy ten ktory potakiwal i sie bitwie przygladal??

Pedros
Oszukista

Post autor: Pedros »

LOL 5 miejsce :P

A i nie jestem MICHAL tylko MACIEK

Rybol
Wałkarz

Spoko Laska można zagrać u Faberów, tylko na pewno nie w przeciągu 3 tygodni. Tylko chcesz grać 1:1 czy jakąś bitewkę sojuszniczą? Mi w zasadzie wszystko jedno :D No i na tym możemy skończyć naszą wymianę poglądów co do przebiegu 3 bitwy.

PS A i jeszcze jedno pytanie, na które chciałbym abyś mi odpowiedział, nie koniecznie na łamach tego forum, czy w twoim odczuciu przez całą bitwę zachowywałeś się uczciwie? Tylko o to cię proszę :P THX

Laska
Powergamer Rozpiskowy

cala bitwe gralem fair :) ale moze ty masz jakies zastrzezeniaa

Laska
Powergamer Rozpiskowy

sorry ze post pod postem ale chcialem zeby ten post byl widoczy
dzis wracajac ze szkoly na przystanku spodkalem goscia z ktorym gralem ostatnia bitwe( Wojciech Rybak lub Michał Zbrożczyk nie wiem ktory) i podbia do mnie ze mialem pilowane kostki i sprzedaje mi plombe w twarz nastepnie chce sie bic ale rozdzielaja nas moji kumple

czy mozna z tym cos zrobic zabronic im wchodzic na turnieje czy cos bo ja juz niechcialby grac z gosci ktory po przegranej bitwie chce sie bic

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

ja pierdziele :lol: hahahahahhaha

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

O bez kitu jedna z najlepszych akcji w tym waszym battlowym polswiatku! :wink: :P :P :P :D

Zeby taka scieme wymyslic mialbym problem! :D Pierwsza strona Faktu jutrzejszego gwarantowana!Co za turbodebil. :P

Paku
Oszukista

lol
Ostatnio zmieniony 4 paź 2007, o 20:52 przez Paku, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

trzeba było nie piłowac

:D
Obrazek

Laska
Powergamer Rozpiskowy

Hrabia Duuku pisze:trzeba było nie piłowac

duke a wiesz co jest najlepsze ze nie gralismy moji kostkami :D

Paku
Oszukista

a ja nie mam co robić tylko piłuje całymi nocami :lol2:

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

buhahahhahahaha
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Laska pisze:
Hrabia Duuku pisze:trzeba było nie piłowac

duke a wiesz co jest najlepsze ze nie gralismy moji kostkami :D
to nic nie zmienia :roll:

Niedbal
Mudżahedin

Post autor: Niedbal »

o kurw* jaka opcja Xd dawno sie tak nie uśmiałem Xd

Rybol
Wałkarz

Laska pisze:dzis wracajac ze szkoly na przystanku spodkalem goscia z ktorym gralem ostatnia bitwe( Wojciech Rybak lub Michał Zbrożczyk nie wiem ktory)
Sorki jak nie wiesz kto, to po co sypiesz nazwiskami?!?!?
Laska pisze:podbia do mnie ze mialem pilowane kostki i sprzedaje mi plombe w twarz nastepnie chce sie bic ale rozdzielaja nas moji kumple
Jak słyszałem to kumple stali z boku przestraszeni. W ogóle to pogratulować takich kumpli :D, którzy patrzą jak ktoś cie nap#@!$%la.
Laska pisze:czy mozna z tym cos zrobic zabronic im wchodzic na turnieje czy cos bo ja juz niechcialby grac z gosci ktory po przegranej bitwie chce sie bic
To co, że pobiła cię bliżej nie znana ci osoba to już boisz się ze mna grać???
Niedbal pisze:o kurw* jaka opcja Xd dawno sie tak nie uśmiałem Xd
Ja również tak dawno się nie uśmiałem :)

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Proszę opisz całą sytuację, bo pobicia w środowisku WFB przeze mnie tolerowane nie będą.
Obrazek
Obrazek

Laska
Powergamer Rozpiskowy

Rybol pisze:
Laska pisze:dzis wracajac ze szkoly na przystanku spodkalem goscia z ktorym gralem ostatnia bitwe( Wojciech Rybak lub Michał Zbrożczyk nie wiem ktory)
Sorki jak nie wiesz kto, to po co sypiesz nazwiskami?!?!?
Laska pisze:podbia do mnie ze mialem pilowane kostki i sprzedaje mi plombe w twarz nastepnie chce sie bic ale rozdzielaja nas moji kumple
Jak słyszałem to kumple stali z boku przestraszeni. W ogóle to pogratulować takich kumpli :D, którzy patrzą jak ktoś cie nap#@!$%la.
Laska pisze:czy mozna z tym cos zrobic zabronic im wchodzic na turnieje czy cos bo ja juz niechcialby grac z gosci ktory po przegranej bitwie chce sie bic
To co, że pobiła cię bliżej nie znana ci osoba to już boisz się ze mna grać???
Niedbal pisze:o kurw* jaka opcja Xd dawno sie tak nie uśmiałem Xd
Ja również tak dawno się nie uśmiałem :)

chyba jakos zle slyszales
ja nie boje sie grac z taba tylko poprostu nie lubie takich sytuacji

ODPOWIEDZ