Na razie posiadam
2x nobla/prince na gryfie
2x maga
25x lothern sea guard z 2x pełna grupą dowodzenia
20x swordmaster z 2x pełna grupą dowodzenia
10x ellyrian reaver
4x balisty
16x łuczników
1x lwi rydwan
co jeszcze radzicie mi do tego dokupić?
zastanawiałem się nad dorzucaniem do tego jeszcze:
1x dragon mage
1x fenix
i ze dwa lwie rydwany
co do pozostałych jednostek to proszę o rady.
Co wystawić jakbym chciał teraz grać?
Co dokupić jakbym chciał grać na euro.
armia początkującego HE prosi o rady
Jeśli chodzi o euro to wydaje mi się że brakuje jakiegos nobla pieszy lub konny na BSB. Na gryfie raczej go nie wystawisz bo mija się z celem. Feniks jest dobrym pomysłem i na euro z 4 bolcami go wstawisz. Zrezygnował bym z rydwanów. jeśli chcesz grać na sword masterach to musisz mieć ich więcej albo drugi klecek naporowy w postaci WL ewentualnie PG. w cory elyriani, łóki no i LSG skoro ich juz masz. A i odpuśc sobie dragon maga chyba że do czystego fluffu.
Podsumowujac Fenix, WL i jakiś bohater na BSB do euro.
z tego typu pytaniami to do działu HE proponuję, tutaj dyskutujemy nad gotowymi rozpiskami w konkretnym formacie
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
Brutus pisze:Jeśli chodzi o euro to wydaje mi się że brakuje jakiegos nobla pieszy lub konny na BSB. Na gryfie raczej go nie wystawisz bo mija się z celem. Feniks jest dobrym pomysłem i na euro z 4 bolcami go wstawisz. Zrezygnował bym z rydwanów. jeśli chcesz grać na sword masterach to musisz mieć ich więcej albo drugi klecek naporowy w postaci WL ewentualnie PG. w cory elyriani, łóki no i LSG skoro ich juz masz. A i odpuśc sobie dragon maga chyba że do czystego fluffu.
co to "fluffu"?
ok już przeniosłem do działu o He, jestem tu nowy i rozumiem idea by nie zaśmiecać tego działu, jeśli by się go dało to można by go stąd usunąć.TomashWwl pisze:z tego typu pytaniami to do działu HE proponuję, tutaj dyskutujemy nad gotowymi rozpiskami w konkretnym formacie