Prośba o wypełnienie ankiety do mojej pracy dyplomowej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Odp: Prośba o wypełnienie ankiety do mojej pracy dyplomowej

Post autor: Durin »

Mialem to samo.
Praca z glowy - promotor super ale po kazdym akapicie odnosnik do literatury... I zaczelo sie szukanie pasujacych zrodel

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

poszło

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Durin pisze:Mialem to samo.
Praca z glowy - promotor super ale po kazdym akapicie odnosnik do literatury... I zaczelo sie szukanie pasujacych zrodel

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Ja wręcz przeciwnie. Zebrałem literaturę jak leci i po prostu zmieniałem słowa. Z resztą, jak szybko się zorientowałem, literatura wyglądała tak: ktoś od kogoś odpisał, tylko zmienił słowa, bo szukając książek patrzyłem również na przypisy. Żeby było śmieszniej, w paru momentach skonstruowałem zdanie identyczne, jakie było u autora, z którego skorzystał autor na którym opierałem się bezpośrednio. :mrgreen:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Udało się zamknąć ankietę, mam nad czym pracować teraz, jeszcze raz chciałbym wszystkim podziękować za pomoc i za wypełnienie tej ankiety ;) Cieszy mnie to że na battlowców można liczyć w dalszym ciągu ;P

ODPOWIEDZ