Warszawa, 25-26.01.2014 -"1wsze Zgrupowanie" - Odwołany

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Warszawa, 25-26.01.2014 -"1wsze Zgrupowanie Szerokiej Ka

Post autor: Dymitr »

oczywiście, że możemy. Chcieliśmy po prostu dodać rywalizacji i wpisać sobie w rankingowe CV punkty z TAKIEGO turnieju. Poważnie, nie wierzę, że to powazny problem.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Ja problemu też nie widzę... Od dawna była mowa i o zgłoszeniach do kadry i o tym, że taki tur chcą zrobić...

Raz, dwa razy w roku taki trening kadry można zrobić spokojnie
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Pytałem tylko czy jest możliwość robienia zamkniętych turniejów do ligi a Wy albo robicie z tego pytania flejm albo robi się on sam. Skoro już flejm jest :twisted: Argumenty pt. był czas zapisać się do kadry więc turniej nie jest de fakto zamknięty można porównać z czymś takim: "Robię turniej dla rodziny, turniej nie jest zamknięty bo mam brzydką siostrę na wydaniu więc każdy mógł się załapać" :P
Dębek pisze:Sorry przemcio, ale na robienie sobie teraz jaj nie mam czasu. Na zgłoszenie było dużo czasu. 100 razy się przypominałem na forum.
Zgłoszenie do kadry mógł wysłać każdy, więc każdy mógł zagrać.

Czy z tego wynika, że zapisy do kadry są już zamknięte i z uczestników turnieju zostaną wybrani reprezentanci?
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Mysle, ze nikomu nie powinna przekazac 100wka, ktora dostanie wygrany takiego lokala... Lazur, flejm robisz tylko ty...
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Mi też nie do końca się to podoba. Niebezpieczny precedens.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Również uważam, że nie powinno być zgłoszone do ligi. Chyba ze chcecie mieć poźniej przykład...

"Zgrupowanie JH.
Wstęp tylko JH.
Każdy mógł się ubiegać o członkostwo w styczniu."
\/\

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Mocno naciagane porownianie, tak samo, jak to z brzydka siostra lazura ;)

A glosowanie na LL, coby w tej wyjatkowej sytuacji spolecznosc dala na ten precedens przyzwolenie?
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Tak samo naciagane jak turnieje planktonowych klubów w celu otrzymania miejsca na LL. Regulamin pozwala. :D
\/\

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

c4h10 pisze:Tak samo naciagane jak turnieje planktonowych klubów w celu otrzymania miejsca na LL. Regulamin pozwala. :D

Pozwalał.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Rince pisze:Mocno naciagane porownianie, tak samo, jak to z brzydka siostra lazura ;)

A glosowanie na LL, coby w tej wyjatkowej sytuacji spolecznosc dala na ten precedens przyzwolenie?
A może "społeczność" zajmie się dla odmiany czymś pożytecznym zamiast zawracać głowę dla samego zawracania.
Ciekawe czy inni selekcjonerzy też napotykają takich życzliwych, którzy muszą mieć ale, bo tak.
Zgłosić mógł się każdy, więc turniej nie jest zamknięty. Na tej samej zasadzie mógłbym powiedzieć, że zamknięte są turnieje z przedpłatą, gdzie kto nie zapłacił wcześniej ten nie gra. Albo turnieje z limitem miejsc, gdzie spóźnialscy też nie zagrają.
Tu warunki były takie same dla wszystkich. Wysłać PMkę i w ten sposób zaklepać sobie udział. Teraz zachowujecie się jak psy ogrodnika, albo dzieci, które najpierw nie chciały się bawić, to teraz, jak dzieci, będą psuły zabawę innym.
Reprezentacja winna być wolna od tych wszystkich forumowych farmazonów.
Tak, mam nadzieję, że powstanie niebezpieczny precedens, że kandydaci do kadry w sezonie ogórkowym bedą mogli sobie zagrać turniej, na który muszą zjechać z całej Polski i dostaną odpowiednio od 1 do 100 pkt rankingowych, które wywrócą ligę do góry nogami.
Nie wiem czy to zwykła złośliwość czy rzeczywiście jest jakiś realny problem.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Dębek +1
Chłopaki, zamiast rzucać kłody pod nogi może jeden z drugim zapyta jak pomóc?!

Nie tworzy się w ten sposób żaden precedens, ja nie widze w tym temacie problemu. Zapytam jeszcze koorydnatora. Jak się zbierze odpowiednia ilośc osób do założenia głosowania w tej sprawie - zrobimy głosowanie. REGULAMIN<MÓZG
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Ejjj weźcie Przemcia był przecież 36 w lidze, to nie sprawiedliwe że nie gra !

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

100 pkt jak 100 pkt, ale to, ze best warrior nie został wpisany na listę kandydatów z automatu to skandal.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

@Rince flejm się zrobił sam, ja zadałem proste pytanie na które jeszcze nikt mi nie odpowiedział...
@Dębek ponawiam pytanie o to czy lista do kadry jest już zamknięta?
@święta barbara właśnie na ten precedens zwracam uwagę bo zlikwidowaliśmy ligi oporowskie a tworzymy sobie sami być może realny w przyszłości problem
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

@Lazur - poważnie nie widzisz różnicy?

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

między czym?
Obrazek

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Lazur - odpowiedz jest w temacie reprezentacji.
W kwestii samej imprezy - uprzedzam o absolutnym i bezwzględnym zakazie picia i przynoszenia alkoholu na teren szkoły. Dotyczy to zarówno widowni jak i grających. Osoby, które nie będą chciały się dostosować zostaną wyproszone z turnieju.
Obrazek
Obrazek

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

ej, może mniej atakowanie się nawzajem a więcej jakiejś dyskusji? bo to chyba jasne, że tworzy sie precedens (nie żebym miał coś do takiej formy w jakiej jest to organizowane, wg mnie selekcjonerzy powinni mieć wolną rękę). Wierzę też, że ktokolwiek zdobędzie te 100pkt i tak by je zdobył, większość osób które biorą udział w zgrupowaniu i tak maksuje lokale. Z 2 strony, po co w takim razie tym osobom punkty? i tak je zdobędą, i tak będą grać w dziesiątkach lokali na euro jako trening, więc i tak zdobędą punkty...
podsumowując, odpuśćcie, którzykolwiek... nie po to się robi takie eventy aby kłócić się o pierdoły.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

A jednak ludziska jada przez pol Polski, obsada jest lepsza niz na wiekszosci masterow i imho nawet ta 100wka zawsze zwieksza poziom rywalizacji. Ktos ja zgarnie i temu komus na pewno bedzie sie nalezala. Naprawde nie powinniscie robic z tego problemu. Debek dobrze sprawe podsumowal.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Przestudiowałem regulamin pod tym kątem i nie ma tam przeciwskazań do organizacji pre made'owych turniejów tak więc dobrej zabawy
Obrazek

ODPOWIEDZ