Reprezentacja Polski 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Reprezentacja Polski 2014
To prawda. Jest za mała reprezentacja armijna.
Ale i tak imho pomysł zaowocuje rozwojem biorących udział.
pozdro
Ale i tak imho pomysł zaowocuje rozwojem biorących udział.
pozdro
Turniej to świetna idea bo 5 bitew na tym poziomie na zadnm masterze sie nie zagra, ale czuje lohost, że jego wynik nie pokluczy, i jak butan w Twoim imieniu zalozy maksa kalafiorowi, a Ty wygrasz mastera albo dwa to droga stoi otworem, trzymam za Ciebie kciuki 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ej, no. Też bym sobie na takim zagrał...
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
A co Ci szkodzi się zgłosić?Wojtuś pisze:Ej, no. Też bym sobie na takim zagrał...

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Po części finansowanie.
A co do designu - oby nie papugi... proszę, proszę, proszę
A co do designu - oby nie papugi... proszę, proszę, proszę

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
To jak, polecimy chociaż predykcje? W oczekiwaniu na głos selekcjonerów, mój skład wygląda następująco:
1. Gniewko - Breta - ponieważ zna wszystkie skecze Rowana Atkinsona
2. Kuc - Szczury - skoro jest breta, Wuja nie jedzie, no to musimy mieć jakiegoś rudego (wymóg UE, parytety)
3. Solo - Szczury - bierzemy 2x skaveny, niby wałek niby nie, na euro nikt się nie zorientuje a po euro nikt nie będzie pamiętał
4. Maryś i Maciek Paraszczak - Ogry - będą grali po 3 bitwy na głowę, moim zdaniem uczciwe rozwiązanie, będą harmonicznie symulować problemy jelitowe co by wałek przeszedł
5. Tutaj - WE - po przecież Jason musi dowodzić Argonautami
6. Golona - orki - tu znów parytet, jest rudy to musi być i brzydki
7. Butan - DoCh - co roku ktoś zapomina figur, inaczej nie wygrywamy Euro. Po Szczyrku wiem, że Butan jest najbardziej obiecującym zawordnikiem w tej kwestii.
8. Młody - Woch - bo ktoś musi robić punkty w tym teamie
pozdrawiam
Furion
1. Gniewko - Breta - ponieważ zna wszystkie skecze Rowana Atkinsona
2. Kuc - Szczury - skoro jest breta, Wuja nie jedzie, no to musimy mieć jakiegoś rudego (wymóg UE, parytety)
3. Solo - Szczury - bierzemy 2x skaveny, niby wałek niby nie, na euro nikt się nie zorientuje a po euro nikt nie będzie pamiętał
4. Maryś i Maciek Paraszczak - Ogry - będą grali po 3 bitwy na głowę, moim zdaniem uczciwe rozwiązanie, będą harmonicznie symulować problemy jelitowe co by wałek przeszedł
5. Tutaj - WE - po przecież Jason musi dowodzić Argonautami
6. Golona - orki - tu znów parytet, jest rudy to musi być i brzydki
7. Butan - DoCh - co roku ktoś zapomina figur, inaczej nie wygrywamy Euro. Po Szczyrku wiem, że Butan jest najbardziej obiecującym zawordnikiem w tej kwestii.
8. Młody - Woch - bo ktoś musi robić punkty w tym teamie
pozdrawiam
Furion
Jeżeli już chcesz robić team all star to ja bym WE Tutajca wymienił na WE Pasiaka, bo zagra 3 tury i zrobi 15:5, a zamiast Golonki zabrał jednak Klopsa. Wiem że brzydota to priorytet w Twoim wyborze, ale myślę że Klops poradzi sobie lepiej w tej kwestii.
A jak koniecznie chcesz Ogry w teamie to jednak Piotr B - 2. dnia same remisy.
A jak koniecznie chcesz Ogry w teamie to jednak Piotr B - 2. dnia same remisy.
Nie no, co ty! Kuc przejdzie, ale Klops i Kuc są razem już aż nadto niereprezentatywni.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Skład w 1szym poście , zapraszam do flejma 

Sklad wyglada w tym roku tak, ze raczej nie ma jak tego nawet flamowac. good job.
HA!. wracając ze Szczyrku obstawiłem dokładnie ten skład w samochodzie!
Graty dla ziomali z kadry, skład prawie identyczny co w 2012 roku (złoto). Inaczej być nie może w tym roku.
piosenka na ETC
https://www.youtube.com/watch?v=FG1c7NeofXU
Graty dla ziomali z kadry, skład prawie identyczny co w 2012 roku (złoto). Inaczej być nie może w tym roku.
piosenka na ETC

https://www.youtube.com/watch?v=FG1c7NeofXU