Jagal... ?Gniewko pisze:Potrzebny nam trzeci tęczowy do drużyny. Dawać, który nie boi się przyznać i z nami zagra?
Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Sevi pisze:Proszę jeszcze o podklejenie tematu

Wisła Kraków.
Khuman pisze:Qc nie przyznasz się nigdy ?
choć nie sądzę by oni Cię zechcieli, jak by to wskazywała ich liberalizm...
nie ,nie - sam widziałem jak laskę z Gnoma podrywał

mam co nieco skirmishu - standardowo używam treji na 5 modeli i jest to jakaś baz - przynajmniej mam wyznaczony przód oddziału.Bombaj pisze:ja odnośnie tych trajów. Skirmish też ma mieć? na przykład 6 much nurgla zmienijący formację to tray wielkości pół stołu
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
2 traye pod 3 muchy ranty po cwierć cala po brzegach - to jedyna szansa bomber 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ty chyba też jakąś rudą laskę podrywałeś, w Szczyrku, co nie?PiotrB pisze:Khuman pisze:Qc nie przyznasz się nigdy ?
choć nie sądzę by oni Cię zechcieli, jak by to wskazywała ich liberalizm...
nie ,nie - sam widziałem jak laskę z Gnoma podrywałSwoją droga tam też są same rude ...

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Hahaha, ojejku.Laik pisze:PiotrB pisze:Ty chyba też jakąś rudą laskę podrywałeś, w Szczyrku, co nie?Khuman pisze: nie ,nie - sam widziałem jak laskę z Gnoma podrywałSwoją droga tam też są same rude ...

Ludzie wiedzą, dobry temat na szybka, śmieszna historyjkę. ;P
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Mamy rozbieżności w różnych zasadach. Na turniejach w Polsce gra się na zasadach polskich uściśleń.Leoh pisze:Ważne pytanie...Kubi pisze:Hej,
Pytanie z zasad. Jak działa Chalice of Blood and Darkness na turnieju? Czy moge jej użyć po swoim rzucie na cast? Czy gramy na FAQ etc?
Pozdr
Jak było grane DMP ?
Nie wiem co DMP ma do tego? Nie wiem też czy była osoba, która miała chalice na DMP, a obstawiam w ciemno że nikt go nie miał

Możesz więc użyć chalica kiedy chcesz, a np skullcannon nie uderza do boku. Na ETC byłoby zupełnie na odwrót

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Dla informacji turniejowiczów.
Klub Legion kupił dzisiaj 42 nowe stoły 48"x 72"+21cm strefa na śmietnik (wzorem stołów z Frontu Wschodniego). Wszystkie zielone, lakierowane. Strefa śmietnika będzie oczywiście trwale oznaczona.
Tak wiec zapraszamy do jeszcze bardziej komfortowej zabawy
Klub Legion kupił dzisiaj 42 nowe stoły 48"x 72"+21cm strefa na śmietnik (wzorem stołów z Frontu Wschodniego). Wszystkie zielone, lakierowane. Strefa śmietnika będzie oczywiście trwale oznaczona.
Tak wiec zapraszamy do jeszcze bardziej komfortowej zabawy

Czyli jak rozumiem wszystko jasne i bez problemów.Cauliflower pisze: Mamy rozbieżności w różnych zasadach. Na turniejach w Polsce gra się na zasadach polskich uściśleń.
Nie wiem co DMP ma do tego? Nie wiem też czy była osoba, która miała chalice na DMP, a obstawiam w ciemno że nikt go nie miał![]()
Możesz więc użyć chalica kiedy chcesz, a np skullcannon nie uderza do boku. Na ETC byłoby zupełnie na odwrót
Bez ETC FAQ'a.