Tarnów, 08.02.2014, 2400 ETC, Pierwsze Przesłuchanie!
Re: Tarnów, 08.02.2014, 2400 ETC, Pierwsze Przesłuchanie!
Ja niestety odpadam, innym razem może się uda, możecie wrzucić kogoś z rezerwowej na moje miejsce. Pozdrawiam i miłej zabawy
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Mnie nie będzie na 100%
Wisła Kraków.
- White Lion
- Kretozord
może w nowym drafcie za miesiąc-dwa trochę wam poluzują.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Popatrz na mój draft - nikt nie traktuje Krasnali na poważnie, bo w lutym wielkie zmiany. Może wyjść, że na turnieju zagram jakąś nielegalną rozpiską i dowiem się tego dopiero jak dostanę nowy podręcznik do rąk.medzik pisze:Ja się wybieram, pomimo chorego euro, jeżeli chodzi o imperium.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
Ja jade samochodem(spore kombi - 5osób spokojnie pojedzie w komforcie, bez większych bonusów, że ostatni wraca pośrodku na tylniej kanapie ;D), a skoro wypadł Sevi to mam miejsca.
xYz
Miło mi poinformować szanownych Graczy że limit miejsc zwiększamy do 30tu. A więc jest możliwość zapisania się. Dla osób nie grających w turnieju np towarzyszących jest opcja i duży wybór gier planszowych w które można pograć w trakcie trwania imprezy.
- White Lion
- Kretozord
zasadniczo bardzo by mi się przydało 5 włóczni od DE oraz 5 płaszczy od korsarzy DE.
w rewanżu proponuję coś z bitsów Dw, WE albo VC.
mam też na wymianę lub wydanie metalowego minotaura do BoCH. Model jest już niedostępny w sprzedaży i doskonale nadaje się na np. Gore bulla.
http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw=16 ... =0&ndsp=31
w rewanżu proponuję coś z bitsów Dw, WE albo VC.
mam też na wymianę lub wydanie metalowego minotaura do BoCH. Model jest już niedostępny w sprzedaży i doskonale nadaje się na np. Gore bulla.
http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw=16 ... =0&ndsp=31
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
jak Gremlin się potwierdza to ja też, chyba, że będę miał inny transport w razie czego