Mroczna Galeria
Moderator: JarekK
Re: Mroczna Galeria
jak już w jakimś wątku z Karlito dyskutowaliśmy... Hellstridersi - w rozpie ciężko ich zmieścić, ale modele okazuje się, że są bardzo ładne:)
Mój pierwszy w trochę innym schemacie kolorystycznym:
Mój pierwszy w trochę innym schemacie kolorystycznym:
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Całkiem przyjemny, zwłaszcza mouncik. Czerwień wygląda dość płasko, choć pewnie to wina zdjęcia
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
czerwień jest lepsza niż na zdjęciu;p ale fotka robiona jak widać kalkulatorem, więcej się nie dało wyciągnąć z niej:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durinie,zamieścisz więcej zdjęć Hellsów Najlepiej z więcej niż jednej strony
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
gotowego mam na razie tylko jednego, mogę wrzucić więcej, ale niestety w dalszym ciągu tylko tej jakości
To i może ja coś wrzucę
Ostatnio paćkałem takiego szagiego szalu nie ma ale niech będzie
Ostatnio paćkałem takiego szagiego szalu nie ma ale niech będzie
Wielkie dzięki , w takim razie mam coś specjalnie dla ciebieKhuman pisze:standardowo ale ładnie
trochę roboty z tym było ale mam nadzieje że wyszło, wszystko oczywiście metalowe szagi też
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szmata też metal W końcu ktoś zrobił klocek z tych maruderów, zasłużyli sobie na to. Zabawne, akurat kończę podobny klocek, może ciutke mroczniejszy, fotka wkrótce ...
No szmata niestety nie jest metal sztandarki jak dobrze wiesz osiągają chore ceny więc musiałem odpuścić
Rewelacyjny unit
Maruderzy b.ładni,świetnie komponują się z Khornowym malowaniem
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
wielkie dzięki jak skończę malować metalowe ogry też na khorna to też wrzucę
Taka tam wizja moich fastów, sorry za fotke z kalkulatora znów
Strider na koniu od marudy? pomysł świetny
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
korpus marudy, od stridera tylko glowa, bron i tarcza. Chce zeby każdy mój oddział marauder horseman składal sie z 3 tak konwertowany jeźdźców plus z 2 hellstriderow
na razie hellstridersi są tak mało popularni, że ciężko i bitsy, konwertuję też przy użyciu szczypiec z demonetek itp.
Skończyłem konwersje będę malował teraz, a z czasem jak się uda zdobyć więcej bitsów to mniej udane głowy i bronie będę podmieniał
Skończyłem konwersje będę malował teraz, a z czasem jak się uda zdobyć więcej bitsów to mniej udane głowy i bronie będę podmieniał