Ranking Ligi 2013

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Ranking Ligi 2013

Post autor: Dymitr »

Tak jest - okazuje się, że nie zmieniliśmy w tym roku formuły przegłosowanej w 2012, która naprawiałaby błąd w naliczaniu masterów drużynowych (i parówek, ale tych w tym roku nie było). Chodzi o to, że drużyny z miejsc poniżej pierwszego dostawały o parę punktów za dużo (parenaście). Kudłaty własnie robi poprawkę formuły - organizatorzy (Szmajson i Śmiechu) - będziecie musieli jeszcze raz przygotować wyniki turnieju. Dacie radę?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Drukują Furiona :D nice !

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

pure skill. muszę Cię zmartwić, ligę dalej wygrywa Kalafior
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Solo pisze:Drukują Furiona :D nice !
Brakło tuszu chyba :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

2. W wieloosobówkach we wzorze jest błąd dający korzystniejszy przydział punktów na drużynówkach niż na singlach (np. na parówce 2 para dostawała więcej punktów niż 3 osoba na singlu, teraz będzie tyle samo). Czy jesteś za zmianą wzoru, aby uwzględniał wielkość drużyn:
A. Tak
A - 26
B - 3
C - 2
Kudłaty przygotował już arkusz - ktoś chce go sprawdzić proszę o adres e-mail (choćby w pw), generalnie wierzę, że jest poprawny i chciałbym jak najszybciej wysłać do chłopaków od strony ligi. Tymczasem Smiechu i Szmajson - też podajcie @ w pw, podeślę Wam ASAP, żebyście mogli poprawne wyniki zgłosić :)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

wysylalem Krzyskowi nowe poprawione wyniki na poczte.

Jezeli to nie wystarczy to postaram sie jeszcze raz wyslac, ale wolalbym tego uniknac, bo to dosc sporo roboty, ni mowiac juz o Szmai gdzie bylo 2x tyle graczy

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Poprawione = zmienione punkty? bo technicznie to tylko to trzeba zmienić. Daj mejla, podeślę Ci arkusz

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

No wlasnie nie wiem - wpisywalem poprawke do Arkusza ktory jest w linkach.

Jezeli jest jakis nowszy itp itd to bede musial jeszcze raz wpisac :cry:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

niestety musisz od nowa wrzucić. Właśnie wysłałem do Krzysia aktualny arkusz, więc jak da znac będzie go mozna brać z www (jesli w ogóle może wrzucić). Do tego czasu moge mejlem wysłać

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Ogromniasta aktualka gotowa, ale brakuje jeszcze kilku wyników (takich, co odesłałem do poprawki). Posprawdzajcie czy w tych na stronie jest wszysko OK. Zmiany personalne też wprowadziłem.
Jeśli kojarzycie kto z kolegów może mieć jakieś wyniki za 2013 do dosłania, to przypomnijcie im. :) Zaczekałbym do końca tygodnia na te zaległe rzeczy, żeby na spokojnie zamknąć sezon i otworzyć nowy. Wiem, że na wysłanie jest 30 dni, ale w przypadku zakończenia roku prosimy o zrozumienie i współpracę.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Faken awesome, znów jestem w top50 ;)

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

A ja skoczyłem jedną ligą o 40 miejsc :shock: I to orkami #-o
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Młody zwrócił uwagę, że wciąż liczy źle drużynowe mastery. I chłopaki (Szmajson, Smiechu) - poprawiliscie błędną formułę?

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Śmiechu, Szmaja podeslijcie mi na maila pliki w razie co to ogarnę.

Mam źle policzone lokale, sumują mi się 3 premie za mastery w lokalach zamiast 2, powinienem być ze 3 miejsca niżej.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

problem w tym ze obecnie jestem w Rosji, a w domu na kompie mam juz wszystko pokasowane.

Czyli w skrocie musze robic wszystko recznie od poczatku.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Smiechu pisze:problem w tym ze obecnie jestem w Rosji, a w domu na kompie mam juz wszystko pokasowane.

a na mailu nie zapisało sie? (w wysłanych)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Laik pisze:
Smiechu pisze:problem w tym ze obecnie jestem w Rosji, a w domu na kompie mam juz wszystko pokasowane.

a na mailu nie zapisało sie? (w wysłanych)
nie

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

To admin ligi równie dobrze moze mieć w odebranych, jego męczcie.
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

To jak Krzychu może niech to do mnie wyśle.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Napisalem mu PW w tej sprawie.

Jak dzisiaj nie odpisze to jutro dam mu ponaglenie poprzez SMS

ODPOWIEDZ