Ranking Ligi 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi 2013
Tak jest - okazuje się, że nie zmieniliśmy w tym roku formuły przegłosowanej w 2012, która naprawiałaby błąd w naliczaniu masterów drużynowych (i parówek, ale tych w tym roku nie było). Chodzi o to, że drużyny z miejsc poniżej pierwszego dostawały o parę punktów za dużo (parenaście). Kudłaty własnie robi poprawkę formuły - organizatorzy (Szmajson i Śmiechu) - będziecie musieli jeszcze raz przygotować wyniki turnieju. Dacie radę?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Brakło tuszu chybaSolo pisze:Drukują Furionanice !

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Kudłaty przygotował już arkusz - ktoś chce go sprawdzić proszę o adres e-mail (choćby w pw), generalnie wierzę, że jest poprawny i chciałbym jak najszybciej wysłać do chłopaków od strony ligi. Tymczasem Smiechu i Szmajson - też podajcie @ w pw, podeślę Wam ASAP, żebyście mogli poprawne wyniki zgłosić2. W wieloosobówkach we wzorze jest błąd dający korzystniejszy przydział punktów na drużynówkach niż na singlach (np. na parówce 2 para dostawała więcej punktów niż 3 osoba na singlu, teraz będzie tyle samo). Czy jesteś za zmianą wzoru, aby uwzględniał wielkość drużyn:
A. Tak
A - 26
B - 3
C - 2

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
wysylalem Krzyskowi nowe poprawione wyniki na poczte.
Jezeli to nie wystarczy to postaram sie jeszcze raz wyslac, ale wolalbym tego uniknac, bo to dosc sporo roboty, ni mowiac juz o Szmai gdzie bylo 2x tyle graczy
Jezeli to nie wystarczy to postaram sie jeszcze raz wyslac, ale wolalbym tego uniknac, bo to dosc sporo roboty, ni mowiac juz o Szmai gdzie bylo 2x tyle graczy
niestety musisz od nowa wrzucić. Właśnie wysłałem do Krzysia aktualny arkusz, więc jak da znac będzie go mozna brać z www (jesli w ogóle może wrzucić). Do tego czasu moge mejlem wysłać
Ogromniasta aktualka gotowa, ale brakuje jeszcze kilku wyników (takich, co odesłałem do poprawki). Posprawdzajcie czy w tych na stronie jest wszysko OK. Zmiany personalne też wprowadziłem.
Jeśli kojarzycie kto z kolegów może mieć jakieś wyniki za 2013 do dosłania, to przypomnijcie im.
Zaczekałbym do końca tygodnia na te zaległe rzeczy, żeby na spokojnie zamknąć sezon i otworzyć nowy. Wiem, że na wysłanie jest 30 dni, ale w przypadku zakończenia roku prosimy o zrozumienie i współpracę.
Jeśli kojarzycie kto z kolegów może mieć jakieś wyniki za 2013 do dosłania, to przypomnijcie im.

- swieta_barbara
- habydysz
Faken awesome, znów jestem w top50 

Smiechu pisze:problem w tym ze obecnie jestem w Rosji, a w domu na kompie mam juz wszystko pokasowane.
Czyli w skrocie musze robic wszystko recznie od poczatku.
a na mailu nie zapisało sie? (w wysłanych)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
nieLaik pisze:Smiechu pisze:problem w tym ze obecnie jestem w Rosji, a w domu na kompie mam juz wszystko pokasowane.
Czyli w skrocie musze robic wszystko recznie od poczatku.
a na mailu nie zapisało sie? (w wysłanych)