czy ktoś gra w....
czy ktoś gra w....
czy ktoś gra w białobrzegach,warce czy w grójcu , może być też koło radomia jak tak niech mi napisze czekam jestem początkującym
ja tez nie gram
Ja mam dzialke kolo grojca (w gluchowie
) ale jestem tam zazwycaj tylko w wakcaje 

To niewiarygodne Katylia - masz 1122 postow, ani jednego nie poswieciles z tego co wiem WFB/zasada/taktyce/itd, a mimo to ciagle lansujesz sie na jakiegos guru forum.
Szacun !
Szacun !
Ja natomiast nigdy nie poświęciłem Tobie tyle uwagi - po przeczytaniu paru postów wiedziałem że nie było warto.
Nie wypowiadam się o zasadach bo nudzi mnie gięcie ich w niemożliwość.
Nie wypowiadam się o taktyce ale tematy czytam - mało gram, brak czasu.
Nie wypowiadam się także innych sprawach wfb bo po prostu nie interesuje mnie dyskusja o dupie Marynie zaprawiana lekko wfb.
Po kolejne - guru forum? To że mówię żeby człowiek zainstalował sobie lepszą przeglądarkę bo sprawdza pisownię? Stary, to ja ci gratuluję.
A i jeszcze jedno TruePunk - to się pisze Katylina, nie Katylia - trochę wiedzy się przyda, nie?
Nie wypowiadam się o zasadach bo nudzi mnie gięcie ich w niemożliwość.
Nie wypowiadam się o taktyce ale tematy czytam - mało gram, brak czasu.
Nie wypowiadam się także innych sprawach wfb bo po prostu nie interesuje mnie dyskusja o dupie Marynie zaprawiana lekko wfb.
Po kolejne - guru forum? To że mówię żeby człowiek zainstalował sobie lepszą przeglądarkę bo sprawdza pisownię? Stary, to ja ci gratuluję.
A i jeszcze jedno TruePunk - to się pisze Katylina, nie Katylia - trochę wiedzy się przyda, nie?
Widziales Katylie? nie ta kategoria wagowa dla Tru PunkaLunn pisze:a może to literówka?Katylina pisze:A i jeszcze jedno TruePunk - to się pisze Katylina, nie Katylia - trochę wiedzy się przyda, nie?
hihi, ostatnio robią się takie malutkie flejmikiczekam na jakąś walke w kisielu

Ja widzialem fotke.
Od tamtej chwili moje zycie nie jest juz takie samo
Morrok: wpadnij na slask na turnieje
U nas na dwudniowce chlopaki po pijaku sie kijami po jajcach tlukli - z tym zaden Laska i forumowe opowiesci nie wygraja..
Klub Gier Bitewnych Vendetta zaprasza!
Od tamtej chwili moje zycie nie jest juz takie samo
Morrok: wpadnij na slask na turnieje
U nas na dwudniowce chlopaki po pijaku sie kijami po jajcach tlukli - z tym zaden Laska i forumowe opowiesci nie wygraja..

Klub Gier Bitewnych Vendetta zaprasza!