RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
Ciekawe ile sobie policza za podrecznik w przedsprzedazy.. maszyna tunelujaca tez pewnie wpisuje sie w kategorie must-have.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
Jeśli dobrze pamiętam, ostatnio wydawane podręczniki w sklepie GW kosztowało 150 za normalną wersję i 300 za edycję limitowaną.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
To turniejowcy sobie mogą przycinać...kangur022 pisze:Jednostka unbreakable w coreach ? toby bylo przegiecie!!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Jak myślicie jak będzie teraz wyglądała antymagia krasnoludzka ?
Solidnie.Slayer Zabójców pisze:Jak myślicie jak będzie teraz wyglądała antymagia krasnoludzka ?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Ciekawą opcja byłoby gdyby Tunneling Machine mogła transportować np. do 10 Górników lub innej krasnoludzkiej piechoty przy jednocześnie mniejszym ryzyku utraty chlopaczków podczas wychodzenia (w porównaniu do samych górników):) Wykopać się za pleckami "krecikiem" i wysypać desant...
A żyroski, skoro mają latać w jakichś grupach/oddziałach/szwadronach (po 3), może zgodnie z aktualną tendencją w nowych bookach, odpowiadać będą np. DActylom LIzakowym, Pegasus Knightom, itp., a zatem może je potanią przy jednoczesnym osłabieniu statystyk? Tylko zapewne musiałyby pozostać w rarach mimo wszystko:P
Ogólnie lista życzeń rośnie...
A żyroski, skoro mają latać w jakichś grupach/oddziałach/szwadronach (po 3), może zgodnie z aktualną tendencją w nowych bookach, odpowiadać będą np. DActylom LIzakowym, Pegasus Knightom, itp., a zatem może je potanią przy jednoczesnym osłabieniu statystyk? Tylko zapewne musiałyby pozostać w rarach mimo wszystko:P
Ogólnie lista życzeń rośnie...
Dadzą imiennego króla Ungrima (król-Zabójca jak ktoś nie wie ) i kiedy on będzie dowodził to Slayerów będzie można wykupić w ramach jednostek core i będzie super klimatycznie - cała pomarańczowa armia na turniejach z imiennymi
Jakby dali imiennego Malakaia Makaissona też by było dobrze...
Jakby dali imiennego Malakaia Makaissona też by było dobrze...
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Mauler nie do końca wiem co masz na myśli. Zakładając pojawienie się Slayerów w core'ach, i utrzymanie 5+ modeli w oddziale, masz ~70 punktowe odgicznaczki które większość oddziałów trzymają przez 2 tury.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator