wolę nie dopisywać, to może uda mu się przyjechaćMichał pisze:Dopisz Pająku Gębe.
Sopot, 12-01-2014, 2400Euro, STARY KLINKIERA XLV
Re: Sopot, 12-01-2014, 2400Euro, STARY KLINKIERA XLV
Ja też powinienem być ;p
Potrzebuje 5 demigryfów/crusherów/much/czegokolwiek na podstawce 50x75. Kto ma?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
okPająk pisze: a tak serio, za piwo coś znajdę
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Tak, ale chcę się zachować w porządku i dać znać prędzej niż nie przyjść i mieć w ...Pająk pisze:innym razem a wstawić się można niekoniecznie na turnieju
Gucia nie będzie.
A ja jednak nadal potrzebuje 5 modeli czegoś demigryfopodobnego. Jak ktoś ma coś wolnego to fajnie by było gdyby jutro wziął.
A ja jednak nadal potrzebuje 5 modeli czegoś demigryfopodobnego. Jak ktoś ma coś wolnego to fajnie by było gdyby jutro wziął.
1. Karol Pietrowicz WOC 55
2. Krzysztof Kawczyński WOC 48
3. Łukasz Jagalski BRE 44
4. Karol Kurzawa DE 39
5. Michał Salamon DOC 38
6. Mateusz Wanta DF 37
7. Łukasz Majchrowicz DE 37
8. Maciej Baliński EMP 29
9. Łukasz Frankiewicz OK 24
10. Maciej Gębski DF 22
11. Adam Rytel VC 21
12. Kacper Schroeder HE 20
13. Kacper Peek LIZ 19
14. Piotr Kieliszczyk WOC 0
15. Przemek Janczak OK 0 (poszedł po pierwszej grze)
dzięki wszystkim za przybycie, zapraszamy ponownie
2. Krzysztof Kawczyński WOC 48
3. Łukasz Jagalski BRE 44
4. Karol Kurzawa DE 39
5. Michał Salamon DOC 38
6. Mateusz Wanta DF 37
7. Łukasz Majchrowicz DE 37
8. Maciej Baliński EMP 29
9. Łukasz Frankiewicz OK 24
10. Maciej Gębski DF 22
11. Adam Rytel VC 21
12. Kacper Schroeder HE 20
13. Kacper Peek LIZ 19
14. Piotr Kieliszczyk WOC 0
15. Przemek Janczak OK 0 (poszedł po pierwszej grze)
dzięki wszystkim za przybycie, zapraszamy ponownie
Ostatnio zmieniony 13 sty 2014, o 15:06 przez Pająk, łącznie zmieniany 1 raz.
Młody wygrał? Niemożliwe...
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173