Ranking Ligi 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi 2013
Ludzie, nie śpię na BP jak niektórzy.
Już badam i wysyłam.

Wczoraj pliki zostały odesłane, dla pewności dziś podesłałem arkusz punktujący.Smiechu pisze:Napisalem mu PW w tej sprawie.
Jak dzisiaj nie odpisze to jutro dam mu ponaglenie poprzez SMS
No przepraszam.Dymitr pisze:ale jak to?KrzysiekW pisze:Ludzie, nie śpię na BP jak niektórzy.

Nie widzę aby Helion wysłał wyniki z parówki Zamach na Mikołaja, mógłby ktoś mu wysłać przypominajke? 

Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
Nie wysłał.
Jestem przed ostatnią (mam nadzieję) aktualką. Śmiechu dosłał co trzeba, czekam natomiast na jakieś poprawki do dwóch lokali.
EDIT: aktualka gotowa, zmiany personalne takoż. Posprawdzajcie czy wszystko OK. Jak nie to proszę maila na ligowe konto (ws wyników) albo PMKę tutaj (wyniki, edycja turniejów, edycja danych graczy).
Jestem przed ostatnią (mam nadzieję) aktualką. Śmiechu dosłał co trzeba, czekam natomiast na jakieś poprawki do dwóch lokali.
EDIT: aktualka gotowa, zmiany personalne takoż. Posprawdzajcie czy wszystko OK. Jak nie to proszę maila na ligowe konto (ws wyników) albo PMKę tutaj (wyniki, edycja turniejów, edycja danych graczy).
jeśli długo myślałeś nad pw to już to zrobiłem z tydzień temu, bardziej miałem na myśli kogoś z jego bliższych znajomych z PX i takie cudo techniki jak telefonDymitr pisze:wyślij mu
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
KrzysiekW pisze:OK, trzasnąłem (chyba) ostatnia aktualke w tym sezonie. Szybko proszę sprawdzić czy wszystko tra, czy jakiś kolega nie zaspał z wynikami itp. bo na dniach piszę do Bossa o zamknięcie sezonu.
W takim razie pozostaje pogratulować Marcinowi, jako zwycięzcy w tym sezonie ligowym (po raz drugi, zresztą), oraz pozostałym graczom z top3 - Jurkowi i Aleksandrowi.
Wielkie brawa!!!
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

ja bym chciał pogratulować całemu top 266 

A ja chciałbym podziękować tacie, że nie użył kondona.