Mozolnie dobijam do 2400 z moją armią, i na razie to jeszcze za duze punkty dla mnie (podobnie jak dla większosci bywalców GG)
Czasu w weekendy tez za duzo nie mam z racji pracy, ale byłem na jesiennym turnieju na 1600pkt na Narbutta, i bardzo mi się podobało (Zaduszki z Ordinem).
Mam nadzieje, ze wkrótce sie spotkamy przy stole, bardzo Cię szanuję jako gracza, i jako człowieka

@lwieserce
Liga jest kierowana m.in do graczy poczatkujących, którzy nie maja doświadczenia przy stole, ani w robieniu rozpisek.
Niektóre rozpiski były poprawiane wielokrotnie jeszcze przed startem ligi, a w przypadku kilku graczy wyniknęły tez problemy po starcie (poniekad przez fakt, ze sporą część rozpisek otrzymałem dosłownie kilka godzin przed ogłoszeniem pairingów).
Nie byłoby chyba fair, gdyby gracz, który dopiero co zaczał przygode z grą, dowiedział sie, ze jego rozpiska to auto-lose w jednej z gier, i ze nikt mu tego niedopatrzenia nie wytknął.
Myśle, ze gdybys był na jego miejscu, to oczekiwałbys pewnego wsparcia merytorycznego, lub przynajmniej miałbyś na takowe nadzieję.
Staram się stawać jak najbardziej frontem do poczatkujących i mniej doświadczonych graczy, bo wiem jak zniechęcające bywają początki na tzw "scenie", choć moje doswiadczenie związane jest akurat z inną grą, i innym środowiskiem.
Powinnismy doceniac fakt, ze w GG udaje się zgromadzic tak liczne grono nowych graczy, i powoli przekonywac ich do brania udziału w rozgrywkach zorganizowanych, mimo iz nie jest to szczególnie wysoki poziom.
Kto wie, moze Pruszków to kuźnia talentów..?