Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To jedna z często prześladujących mnie myśli!Katylina pisze:A ja chcę zniszczyć te studia. Bo, kutwa mać, jestem w swoich seminariach jedynym który na te studia trafił z przypadku,nie z wyboru. A mimo to wiem o kierunku więcej niż inni.
To też!Katylina pisze:Ja muszę iść na prawo.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
Wiedzą co robią. Prawo jest nudne. A w wersji UW, inteligencja nie jest niezbędna, wystarczy świetna pamięć.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
No właśnie! A kto twierdzi inaczej:Lunn pisze:Wrocław i tak jest najfajniejszy
o

btw. mam typa w klasie z Warszawy, jak wychodził z gim. miał średnią 4 z czymś, a tak na prawde to on gówno potrafił. W ogóle w tej Warszawie poziom nauczania jest niski!
I teraz jak jest we Wrocławiu to mówi, że Warszawa to zadupie i nic ciekawego tam niema!
Sam jesteś niski.
Nie, nie wiedzą. Stary, przedmiot to sprawa indywidualna - tak samo mogę powiedzieć że biologia jest nudna a matematyka to szmata.Tiger Brown pisze:Wiedzą co robią. Prawo jest nudne. A w wersji UW, inteligencja nie jest niezbędna, wystarczy świetna pamięć.
Ostatnio zmieniony 5 paź 2007, o 23:34 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ty patrz, Hak trzeci rok jedzie na inteligencjiTiger Brown pisze:Wiedzą co robią. Prawo jest nudne. A w wersji UW, inteligencja nie jest niezbędna, wystarczy świetna pamięć.

Mnie tam prawo interesuje.
@TomCio
Ty odwiedź kiedy Warszawę, może to nie Mekka, że raz w życiu musisz, ale warto, bynajmniej nie (tylko) dla zabytków

I precz z tym flejmem w fazie tworzenia, każdy lubi się chwalić swoim, a jeszcze może niech się Warszawa pokłóci, czyja dzielnica lepsza - i tu bym miała rozdwojenie jaźni

Dobranoc.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ej kurde, ja nic nie mówię złego, wszystko to pochodzi od mojego kolegi co z Warszawy się przeprowadził. I z tym poziomem nauczania też. Mówił, że nauczył się tabelki z chemii i miał 5 na koniec roku
. Kuźwa, średnia 4 z czymś na koniec gim. Ja tyle na koniec podstawówki nie miałem, a umiem więcej od niego.
.

Wiem, tylko 181 wzrostuFanatyk pisze:Sam jesteś niski.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
W każdym mieście są dobre i złe szkoły. W Warszawie jest ich dużo, z jednej strony mamy te chore instytucje, hodujące studentów najbardziej obleganych kierunków, a z drugiej Hożą, gdzie frekwencja 50% gwarantuje promocję do kolejnej klasy.TomCio pisze:Ej kurde, ja nic nie mówię złego, wszystko to pochodzi od mojego kolegi co z Warszawy się przeprowadził. I z tym poziomem nauczania też. Mówił, że nauczył się tabelki z chemii i miał 5 na koniec roku. Kuźwa, średnia 4 z czymś na koniec gim. Ja tyle na koniec podstawówki nie miałem, a umiem więcej od niego.
Założę się, że we Wrocławiu też macie podobnie

Wkrótce zresztą wracam do mojej

Ja tam nigdy dobrej średniej nie mogłem wyciągnąć, ale jak przychodziło co do czego, jakiś test na koniec podstawówki czy gimnazjum to pisałem na całkiem sporo pkt.
Zresztą mam kolesi w klasie co się dziwili czemu miałem na koniec gim tak niską średnią, bo oni mieli po 4 z kawałkiem, albo blisko 4, ale ch*jowo test pisali.
Zresztą mam kolesi w klasie co się dziwili czemu miałem na koniec gim tak niską średnią, bo oni mieli po 4 z kawałkiem, albo blisko 4, ale ch*jowo test pisali.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: