Nemezis Urodziny v. 2 (25.01.14 - preKraków)
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nemezis Urodziny v. 2 (25.01.14 - preKraków)
Klub Nemezis oraz Stowarzyszenie Bazyliszek mają przyjemność zaprosić na kolejną edycję turnieju - Nemezis Urodziny!
Tym razem urodziny obchodzą Kalafior oraz Dastor!
Format:2400, ETC, Single
Najnowszy draft ETC: viewtopic.php?p=1145689#p1145689
Miejsce: Gimnazjum nr 2 przy ulicy Narbutta 65/71
Czas 25.01.2014
Wstęp: 15zł
Zgłoszenia
Prawidłowe zgłoszenie na turniej musi zawierać: imię i nazwisko gracza i ID ligowe, oraz armie. Zgłoszenie na turniej należy dosłać do 23.01.2013 na adres nemezis.klub@gmail.com Za poprawne zgłoszenie w terminie gracz otrzymuje 2 pkt do klasyfikacji końcowej turnieju.
Nagrody: Dla topu eleganckie dyplomy ręki voodoo; dla pierwszego miejsca nagroda rzeczowa
Starym dobrym zwyczajem za przyniesienie jubilatom jakiegoś smakołyka (cukierka, batonika, czekoladki itp) dodatkowe 2 punkty do klasyfikacji generalnej.
Na turnieju można używać proxów, jednak pamiętając by nie myliły one przeciwnika.
Nie zostanie ocenione malowanie, natomiast może zostać ocenione przygotowanie do gry (posiadanie kostek, miarki, rozpiski, army booka punktowane odpowiednio 0-4 punkty)
Za nie odniesienie blatu po ostatniej bitwie punkty karne w wysokości pierdyliarda.
Rozkład Jazdy:
08:30-09:25 zapisy
09:30-12:30 pierwsza bitwa
12:40-15:40 druga bitwa
15:50-18:50 trzecia bitwa
19:00 ogłoszenie wyników, rozdanie nagród i dyplomów
Lista zgłoszonych:
1. Kalafior
2. Dastor
3. Duke
4. Voodoo
5. Malfoj
6. Manfred
7. Rince
8. Pocisk
9. Niltag
10. Kalesoner
11. Oczko
12. Sill
13. Kubi
14. Taladil
15. Janus
16. Crusader
17. Barb
18. Maciek P.
19. Rafixator
20. Przemcio241
21. Ripek
22. AS1
Tym razem urodziny obchodzą Kalafior oraz Dastor!
Format:2400, ETC, Single
Najnowszy draft ETC: viewtopic.php?p=1145689#p1145689
Miejsce: Gimnazjum nr 2 przy ulicy Narbutta 65/71
Czas 25.01.2014
Wstęp: 15zł
Zgłoszenia
Prawidłowe zgłoszenie na turniej musi zawierać: imię i nazwisko gracza i ID ligowe, oraz armie. Zgłoszenie na turniej należy dosłać do 23.01.2013 na adres nemezis.klub@gmail.com Za poprawne zgłoszenie w terminie gracz otrzymuje 2 pkt do klasyfikacji końcowej turnieju.
Nagrody: Dla topu eleganckie dyplomy ręki voodoo; dla pierwszego miejsca nagroda rzeczowa
Starym dobrym zwyczajem za przyniesienie jubilatom jakiegoś smakołyka (cukierka, batonika, czekoladki itp) dodatkowe 2 punkty do klasyfikacji generalnej.
Na turnieju można używać proxów, jednak pamiętając by nie myliły one przeciwnika.
Nie zostanie ocenione malowanie, natomiast może zostać ocenione przygotowanie do gry (posiadanie kostek, miarki, rozpiski, army booka punktowane odpowiednio 0-4 punkty)
Za nie odniesienie blatu po ostatniej bitwie punkty karne w wysokości pierdyliarda.
Rozkład Jazdy:
08:30-09:25 zapisy
09:30-12:30 pierwsza bitwa
12:40-15:40 druga bitwa
15:50-18:50 trzecia bitwa
19:00 ogłoszenie wyników, rozdanie nagród i dyplomów
Lista zgłoszonych:
1. Kalafior
2. Dastor
3. Duke
4. Voodoo
5. Malfoj
6. Manfred
7. Rince
8. Pocisk
9. Niltag
10. Kalesoner
11. Oczko
12. Sill
13. Kubi
14. Taladil
15. Janus
16. Crusader
17. Barb
18. Maciek P.
19. Rafixator
20. Przemcio241
21. Ripek
22. AS1
Ostatnio zmieniony 24 sty 2014, o 22:00 przez Cauliflower, łącznie zmieniany 8 razy.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Starym dobrym zwyczajem to jubilat przynosił smakołyki. Cholerna generacja "I", nic tylko postawa roszczeniowa.Starym dobrym zwyczajem za przyniesienie jubilatom jakiegoś smakołyka (cukierka, batonika, czekoladki itp) dodatkowe 2 punkty do klasyfikacji generalnej.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
To bardziej element humorystyczny dziadzie Ostatnio po zebraniu rozdaliśmy wszystkie, najwięcej jeśli mnie pamięć nie myli zjadł Shino i Manfred, a nie ówczesny jubilat RinceDębek pisze:Starym dobrym zwyczajem to jubilat przynosił smakołyki. Cholerna generacja "I", nic tylko postawa roszczeniowa.Starym dobrym zwyczajem za przyniesienie jubilatom jakiegoś smakołyka (cukierka, batonika, czekoladki itp) dodatkowe 2 punkty do klasyfikacji generalnej.
A poza tym jakbyś Wujek odbierał telefony to byś na kawałek tortu do mnie został zaproszony
Piszcie proszę czy chcecie drużynówkę czy singla, a nie o słodyczach
Nie wiem czy singiel nie będzie lepszy, bo często niektóre osoby z teamu nie mają czasu, aby zagrac 2 weekendy pod rząd, a na singlu kto może to wpada i trenuje przed masterem.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dobra chłopaki, jedziemy z tym koksem.
Zamieściłem adres do zgłoszeń, można już wysyłać.
Proszę też o wcześniejsze zgłaszanie się w tym temacie, rozpiskę doślecie i tak w ostatnich dniach
Zamieściłem też harmonogram.
Turniej będzie SINGLEM.
ZPRASZAMY!!!
Zamieściłem adres do zgłoszeń, można już wysyłać.
Proszę też o wcześniejsze zgłaszanie się w tym temacie, rozpiskę doślecie i tak w ostatnich dniach
Zamieściłem też harmonogram.
Turniej będzie SINGLEM.
ZPRASZAMY!!!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Rozumiem, że ten "kotek" oznacza "zapisz mnie, chętnie wpadnę pograć"?Niltag pisze:^_^
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jak zwał tak zwał
Wasze niechciane prezenty też powinny zmienić nazwę na "hardcorowy kosz na śmieci"
Wasze niechciane prezenty też powinny zmienić nazwę na "hardcorowy kosz na śmieci"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No chłopaki!
Gramy w sobotę czy nie??
Jak się nie zbieże te 20 osób to nie pogramy.
Gramy w sobotę czy nie??
Jak się nie zbieże te 20 osób to nie pogramy.