Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Polecam poczytać troszkę regulamin tego forum, to może coś do Was dotrze,
Yudo +1, choć przykro, że tak trzeba...
Yudo +1, choć przykro, że tak trzeba...
Ban za chamstwo w słowie, czynie i ogólną obrazę społeczną słowem wywołaną .Robaczek pisze:Nie żebym się nimi zgadzał, ale ban za poglądy?
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Kolejna zabawa promująca film - tym razem "Diabelskie nasienie", który niedługo u nas ma być
Devil Baby Attack
Devil Baby Attack
Karli pisze:Dobre.
Czy to zajawka jakiegoś filmu?
Sławol pisze:Kolejna zabawa promująca film - tym razem "Diabelskie nasienie"
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Po co priv to co jest wyżej to było prawie słowo w słowo to i pan wszechwładny wielki grammar nazista (każdy musi się jakoś spełniać w życiu, choćby czepialstwem) Groshlek jak mniemam to usuwa, bo mu się temat nie podoba a sam często dawał dość dosadnie wyraz w swoich postach jakie ma zdanie...
Kreon dostosuje się do regulaminu to będzie pisał. A jak nie to nie będzie. A ja mam nockę do 7:00 więc spokojnie do jutra może tu spamować. A ja będę grzecznie kasował. Dostanie najwyżej drugi tydzień dodatkowy za recydywę.Klafuti pisze:Na trollshka już były skargi. Jest nawet stosowny temat. Peace
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Such a flame, that made my corn pop
Tak, tak, zmień podpis!
"A ta jak zwykle marudzą".
Musiałem
http://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo
"A ta jak zwykle marudzą".
Musiałem
http://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo
Jest flame, jak dobrze że mam popcorn , zobaczymy ile zostanie zbanowanych na razie jest 1 łeb .
zobaczymy ile jeszcze spadnie
zobaczymy ile jeszcze spadnie
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Nie banujemy dla zabawy. Nie banujemy za krytykę. Banujemy z tytułu łamania regulaminu. Bez względu na to, czy kumpel, czy nie.
@Sławol: Nelson jest dosko ;P
@Sławol: Nelson jest dosko ;P
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.