Sezon czas zacząć Rudy goblin 26.01.2014 EURO!!!
Re: Sezon czas zacząć Rudy goblin 26.01.2014 EURO!!!
O pewnym miejscu na turnieju decyduje kolejność w jakiej wpłyną pieniądze na moje konto.
Jeżeli ktoś wpłaci pieniądze, a nie będzie już miejsca to oczywiście gwarantuję, że pieniądze zwrócę przelewem zwrotnym.
Jeżeli ktoś wpłaci pieniądze, a nie będzie już miejsca to oczywiście gwarantuję, że pieniądze zwrócę przelewem zwrotnym.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Dopisz, że przedpłata jest bezzwrotna, bo znowu się znajdzie jakiś Zdzisio i będzie chciał zwrotu kasy
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Oczywiście. Bądźmy poważni. Jeżeli ktoś dokona przedpłaty i nie pojawi się na turnieju to jego strata. Natomiast jeżeli w porę się zreflektuje, a ja znajdę zastępcę to pieniądze oczywiście oddam.
Również tak jak pisałem wyżej, jeżeli ktoś zapłaci a dokona tej wpłaty jako na przykład 32-gi to pieniądze odeślę na ten sam numer końca.
Pamiętajcie, że kto pierwszy ten lepszy.
Również tak jak pisałem wyżej, jeżeli ktoś zapłaci a dokona tej wpłaty jako na przykład 32-gi to pieniądze odeślę na ten sam numer końca.
Pamiętajcie, że kto pierwszy ten lepszy.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Wejdzie i to rzeczywiście na komforcie. W przyszłości będę starał się organizować turnieje na około 40 osób. Nie ukrywam, że liczę na graczy. Bez was każdy z turniejów będzie klapa. Problem w tym, że od 16 do 18 będzie w drugiej, mniejszej części sali( tej na planie kwadratu) nauka języka elfickiego W związku z tym pierwszy turniej będzie na maks 30 osób.
Niestety nauka elfickiego była pierwsza. Tak jak pisałem sala była organizowana z lekkim zaskoczeniem. W przyszłości dopilnuję żebyśmy mieli wyłączność. No chyba, że elfi język tak bardzo wam się spodoba, że już zawsze będziecie chcieli mieć go w tle Swoja drogą to ciekawe jak można się uczyć takiego języka. Może się kiedyś przejdę z ciekawości.
Niestety nauka elfickiego była pierwsza. Tak jak pisałem sala była organizowana z lekkim zaskoczeniem. W przyszłości dopilnuję żebyśmy mieli wyłączność. No chyba, że elfi język tak bardzo wam się spodoba, że już zawsze będziecie chcieli mieć go w tle Swoja drogą to ciekawe jak można się uczyć takiego języka. Może się kiedyś przejdę z ciekawości.
3 razy musiałem czytać zanim się upewniłem, że w turniej w plastikowe ludki jest ograniczony przez kurs elfickiego....;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- RedScorpion
- Falubaz
Bomba! Choćby z powodu tego elfickiego trzeba tam być.
Tak ELFICKIEGO . Tym bardziej zapraszam Pszczynę. I przypominam o przedpłacie. Zostało 14 miejsc
Do tego urodziny Tolkiena, rozne koncerty grup celtyckich czy standardowe sesje RPG - wszystko w Rudym ^^
Szczególnie złapanie sie na sesje w Neuroshime byłoby hitem taki offtop
Szczególnie złapanie sie na sesje w Neuroshime byłoby hitem taki offtop
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- RedScorpion
- Falubaz
Cholera nie dam niestety rady przyjechać W poniedziałek wyjeżdżam na targi na cały tydzień i nie mogę poświęcić całej niedzieli na granie
Panowie!!!
Będę potrzebował pomocy w rozstawianiu stołów w goblinie rano przed turniejem.Kto może mi pomóc o 9:00 w dzień turnieju.
Będę potrzebował pomocy w rozstawianiu stołów w goblinie rano przed turniejem.Kto może mi pomóc o 9:00 w dzień turnieju.
- wind_sower
- Masakrator
Hej,
miałby ktoś pożyczyć ze 4 pegazy i jakiegoś czarodzieja na koniu? Chyba że za pegaza może robić warhawk rider
@Heretic Jeżeli tylko bede mógł podjechać wcześniej do Rudego to z miłą chęcią pomogę
miałby ktoś pożyczyć ze 4 pegazy i jakiegoś czarodzieja na koniu? Chyba że za pegaza może robić warhawk rider
@Heretic Jeżeli tylko bede mógł podjechać wcześniej do Rudego to z miłą chęcią pomogę
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Dzięki Kuba. Bardzo bede potrzebował pomocyJankiel pisze:Bede o 9.00
Ekstra !!! Jeszcze jedna osoba się znajdzie i na pewno się wyrobimy:)
Świetnie. Czterech z pewnością nas wystarczy. Dzięki za odzew
Kraków co z wami? Tyle osób się zgłosiło, a tylko Panter wpłacił $
Kraków co z wami? Tyle osób się zgłosiło, a tylko Panter wpłacił $