Salamandrowe OJRO - 2400 EURO [Włocławek] 25-01-2014
Re: Salamandrowe OJRO - 2400 EURO [Włocławek] 25-01-2014
Cale trojmiasto z tego co wiem sie wylozylo, ale nie raczyli tu napisac.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Skoro trójmiasto nie jedzie to też odpadam - nie mam czasu spędzać weekendu w pkp z przerwą na batla bo semestr mi sie kończy i mam srogi zapierdziel
Sorry, że zacząłem... Chyba można powiedzieć, że tydzień wykryszania uważa się za otwarty oby jak najmniej osób. Chełmża będzie w komplecie a może nawet 1 osoba więcej
Byle paskiem nikogo nie przywiązujNijlor pisze:Ja będę, zawożę rodzinkę do Lipna
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Dopiero dziś wiemy na 100%, wiec teraz piszę. Dzięki za troskęZiemko pisze:Cale trojmiasto z tego co wiem sie wylozylo, ale nie raczyli tu napisac.
Przepraszamy, ale coś wybitnie nie idzie nam przyjeżdżanie do Was. Zawsze coś musi sie zrypać ;/
pzdr!
Jagal
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Jakby co mam kolejne 5 wilków
Heptun czy kojarzysz jak to teraz wygląda jak otworzyli autostradę - chodzi mi o to w którym miejscu można wjechać na stara rownolegla do autostrady trase?
Ziemasku można wjechać w Brzeziu wtedy wbijasz się w Toruńską przy Anwilu (tak jak leciała trasa na Inowrocław), bo kolejny zjazd jest za Włocławkiem.Ziemko pisze:Heptun czy kojarzysz jak to teraz wygląda jak otworzyli autostradę - chodzi mi o to w którym miejscu można wjechać na stara rownolegla do autostrady trase?
O tutaj : https://maps.google.pl/maps?q=52.684721 ... iwloc=near
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Chodzilo mi bardziej jak na autostrade w ogole nie wjezdzac. Rozumiem, ze stara trasa na Wloclawek sprawilaby, ze wjechalbym od razu na autostrade, a ja chcialbym jechac 91nka.
Ziemko pisze:Chodzilo mi bardziej jak na autostrade w ogole nie wjezdzac. Rozumiem, ze stara trasa na Wloclawek sprawilaby, ze wjechalbym od razu na autostrade, a ja chcialbym jechac 91nka.
jadąc S10 musisz na pierwszym zjeździe z obwodnicy wjechać do Torunia ale autostradą szybciej, wygodniej i bezpłatnie
XIII Kohorta Bydgoszcz
Jak autostrada jest jeszcze bezplatnie to wtedy autostrada pomkniemy.
Jako, ze wyjazd niektorych uzalezniony byl od kosztow, wiec dlatego pytam.
Jako, ze wyjazd niektorych uzalezniony byl od kosztow, wiec dlatego pytam.
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Siema, pożyczyłby ktoś na turniej Daemon Prince'a oraz chariot?
Salamander Leslau