Lista Sędziowska 2014

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Re: Lista Sędziowska 2014

Post autor: Shino »

Przecież nie ma znaczenia dla nich, że Furion się po prostu do tej roboty nadaje
masz racje. Ma znaczenie to, ze furek sie do tej roboty nie nadaje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

No nie no Dymitr, podałem argumenty i to z przykładami. Nie bądź żyła. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

c4h10 pisze:Hosting hostingiem, bardziej przydałoby się przepisanie uściśleń, aby były zjadliwe (bookmarks, index, działające wyszukiwanie kontekstowe, formatowanie) + wersjonowanie.
chodzilo mi o podany przez jankiela problem z brakiem hostingu jak nie bedzie furka na ls.

Dla mnie to oczywiste, ze takiego problemu nie ma jak byc ze wzgledu na mnogosc i dostepnosc roznych opcji.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

@Kalesoner nie było jeszcze Twojego posta jak go czytałem - podałęś argumenty, można się z nimi zgadzać lub nie.

@Shino - Twoja ocena jego pracy jest trochę...hmmm jak to dobrze ująć, żeby Cie nie urazić: mało obiektywna?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

@Shino - Twoja ocena jego pracy jest trochę...hmmm jak to dobrze ująć, żeby Cie nie urazić: mało obiektywna?
mozliwe.

Zabawne z kolei jest to, ze mam tak samo uwazam o twojje ocenie jego pracy.
podałęś argumenty, można się z nimi zgadzać lub nie.
tylko jak sie z jakimis argumentami nie zgadzasz to warto je chyba wtedy podwazyc innymi argumentami. Inaczej chyba przeczysz sam sobie.

Kalesoner
Szczur Królów

No to się wszyscy zgadzają, co do subiektywności własnych poglądów. Na ten moment wydaje mi się, że Furion ma wystarczająca ilość głosów, żeby znaleźć się w LS, więc alarmujący post Jankiela i interwencja kolegów kandydata, są cokolwiek za wczesne.

@ Butan, co Ty masz w avatarze? Tylko nie mów, ze rudą laskę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

1 . nie wiem czy to zabawne - może mam bardziej wysublimowane poczucie humoru i to mnie nie rozbawia. Ostatecznie jednak kilka osób (patrząc na LL) uważa, że poszło mu nieźle.

2. Ale ja nie chcę wchodzić w dyskusję - oddałem Marcinowi co jego jedynie. Ma racje, bo do tej pory nikt mu niczego nie zarzucił tutaj. Nie ma racji w moim odczuciu jeśli chodzi o meritum argumentów - ale jakiekolwiek przedstawił.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

[quote="Kalesoner"@ Butan, co Ty masz w avatarze? Tylko nie mów, ze rudą laskę.[/quote]
Golonkę?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Tyle roznych opcji i kazdy moze to zrobic, ze pewnie jak zwykle nie bedzie mial kto tego robic, bo przecie reszta tez moze.
Pytam sie dlatego, ze to, by uscislenia wychodzily regularnie, w przystepnej formie, jest duzo wazniejsze, niz kompetencje, bezstronnosc czy przynaleznosc geograficzna.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Jankiel pisze: czy przynaleznosc geograficzna.
nie żartuj :)

Kalesoner
Szczur Królów

Asassello i Panterq się zadeklarowali, na wypadek gdyby Furion nie przeszedł. Śmiem twierdzić, ze sobie poradzą.
Obrazek

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Dymitr pisze:
Kalesoner pisze:@Butan, co Ty masz w avatarze? Tylko nie mów, ze rudą laskę.
Golonkę?
Krówkę.
\/\

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Bless przez moment przez pomylke mial Furion ^^ ot szczególik

zapowiada sie troche swiezosci na LS, ale moje pytanie ejst tylko jedno - Shino why!?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Kalesoner
Szczur Królów

-Qc- pisze:Bless przez moment przez pomylke mial Furion ^^ ot szczególik
A Kudłaty miał przez moment Asassello, ot szkopulik.

@ Butan, bardziej wygląda na pokrojoną rudą laskę jednak.
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Po pierwsze, to przestańcie się mazać jak baby.
Po drugie, głosujcie sobie jak chcecie, ale nie wymyślajcie przy tym bajek, bo to żałosne jest. Nie każdy musi każdego lubieć, ale po prostu nie gadajcie bzdur, tych mniejszych i większych.

No i jak już było po pierwsze i po drugie, to po trzecie: nie wiem po co ta wymiana złośliwości. Ale jak już zaczęliście, to aż żal nie dołączyć do zabawy.
Kalesoner pisze:nie będziemy głosować na kandydata, którego jedyną zaletą według nas jest to, że potrafi i ma czas posługiwać się internetem.
Jedyną zaletą że jeździsz na mastery jest to, że płacisz wejściówkę.

pozdrawiam
Furion

Kalesoner
Szczur Królów

Ojoj, jak mi przykro. :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Lubić nie "lubieć" proszę.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ja szczerze mówiąc najbardziej w tych głosowaniach stawiam na Liddera, panterq i kudłatego.
Lidder jest obecnie najlepszym sędzią w Polsce (choć też pewnie nie jestem obiektywny).
kudłaty jest bardzo dobrym sędzią, ale w zeszłorocznych głosowaniach parę razy odniosłem wrażenie, że shinoizuje.
panterq nie znam bardzo długo, ale z tego co go wiem jest rozsądnym i odpowiedzialnym kolesiem, a to jest na LS bardzo ważne. Boję się tylko, że podzieli los użutkownika Mac.
To są moje pewne typy.

Furion robi dobrą robotę z moderacją kwestii zasad, gdzie jego metodyczność bardzo się sprawdza, natomiast na LS ma zbyt twardą głowę.
Podoba mi się wizja lohosta odnośnie zrezygnowania z US, skoro i tak 70% sezonu rżniemy ETC, ale chyba nie jesteśmy jeszcze na to gotowi. To niestety jedyny jego plus IMO.
Butan nie powala na forum PKS, wątpię czy na LS przedstawi coś więcej.

Reszta to bida, poza tym nie jeżdżą na mastery.

Szkoda, że Dębek się nie zgłosił (a namawialiśmy, naprawdę!).

edit.
-Qc- pisze:zapowiada sie troche swiezosci na LS, ale moje pytanie ejst tylko jedno - Shino why!?
Naprawdę? Shino IMO już w zeszłym roku się wypalił...

edit2.
W sumie to głosowanie bardzo przypomina mi polskie parlamentarne. Nie ma na kogo głosować, ale zagłosuję na XYZ, żeby ABC miał mniejsze szanse. Nie ma spomiędzy kogo wybierać.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Mac to było Yeti (które ponoć widziano w Łodzi ale to plotki).

O Panterqa w ogóle bym się nie obawiał, a zdanie mam takie jak Kacper.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

podobno nawet sędziował mastera :)

ODPOWIEDZ