Bye Bye WD

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Re: Bye Bye WD

Post autor: Grichalk »

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

BOGINS pisze:Czytałem na weekend info na naftce, ze podobno Bretonnia ma podzielić los Black Templarów - czyli zniknąć i pojawić się w podręczniku wzorowanym na Space Marinach, czyli Kingdoms of Men.
Podręcznik ma mieć w sobie kilka armii (tilea, estalia, cislev, bretonnia, inne).
Dawaj link do tego info bardzo mnie to interesuje wszystko czym chciałbym grać razem =D> .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Na GW podali wiadomość że teraz White Dwarf będzie tygodnikiem, a co miesiąc będzie wychodził tzw Warhammer: Visions, czy coś w tym stylu :P
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Czyli typowe walenie klientów na kasę kupcie tygodnik 3 razy w miesiącu a potem na konieć jeszcze miesięcznik, który przy 236 stronach pewno będzie swoje kosztował... LOL
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Wieszkto
Chuck Norris

No to ładnie zesquatowali Bretę #-o , i faktycznie sklep został przewietrzony.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Kubaf16
Chuck Norris

Post autor: Kubaf16 »

GW pisze: Saturday 1 February sees the birth of the new, weekly, White Dwarf magazine.

Saturday 1 February sees the birth of the new, monthly, Warhammer: Visions magazine.

Yes, that’s right. We’ll be launching two new magazines on the same day, Saturday 1 February.
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy. :P

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

No i teraz mamy pytanie - jaka będzie rzeczywista zawartość owych czasopism? Być może w końcu doczekamy się czegoś więcej niż mniej lub bardziej zakamuflowanych reklam.
No i z tekstu informacji wynika, że obie gazety będą jednak papierowe. I jeszcze jedno - nowości będą się ukazywały co tydzień.

Wieszkto
Chuck Norris

gervaz pisze:No i teraz mamy pytanie - jaka będzie rzeczywista zawartość owych czasopism? Być może w końcu doczekamy się czegoś więcej niż mniej lub bardziej zakamuflowanych reklam.
No i z tekstu informacji wynika, że obie gazety będą jednak papierowe. I jeszcze jedno - nowości będą się ukazywały co tydzień
.
Będzie tyle samo albo i więcej tego badziewia w tych tygodnikach.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Twój dar jasnowidzenia przydaje się jeszcze do czegoś, czy używasz go tylko do przewidywania treści czasopism, które jeszcze się nie ukazały? :D

Wieszkto
Chuck Norris

Naviedzony pisze:Twój dar jasnowidzenia przydaje się jeszcze do czegoś, czy używasz go tylko do przewidywania treści czasopism, które jeszcze się nie ukazały? :D
No jasne że tak ,do przewidywania promocji w supermarketach :D .

ODPOWIEDZ