Żeby nie było- ja wam dziękuję za dobrą i ciężką robotę jaką wykonujecie przy administrowaniu forum . Wszyscy krytykują a nikt nie chwali za to, że usuwacie bzdurne posty i stoicie na straży poprawnej gramatyki. Nie, żebym się podlizywałWypowiedzi użykownika A_A ziały nienawiścią. Musisz po prostu nam zaufać iż wykonujemy dobrze swoją ciężką robotę. Dbamy nie tylko o tak ukształtowane mózgi jak twój ale i o młode piękne i podatne na nienawistną indoktrynację. A podziękowań za dobrze wykonaną robotę maleńko...
Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Wy nie robicie dobrej roboty tylko ją najzwyczajniej na świecie partaczycie (apropo przypadku o którym mowa)
To jest zamykanie użytkownika ust bo wam się to nie podoba (bo ten temat regulaminu napewno nie łamał)
To jest zamykanie użytkownika ust bo wam się to nie podoba (bo ten temat regulaminu napewno nie łamał)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Loizok pisze:Żeby nie było- ja wam dziękuję za dobrą i ciężką robotę jaką wykonujecie przy administrowaniu forum . Wszyscy krytykują a nikt nie chwali za to, że usuwacie bzdurne posty i stoicie na straży poprawnej gramatyki. Nie, żebym się podlizywałWypowiedzi użykownika A_A ziały nienawiścią. Musisz po prostu nam zaufać iż wykonujemy dobrze swoją ciężką robotę. Dbamy nie tylko o tak ukształtowane mózgi jak twój ale i o młode piękne i podatne na nienawistną indoktrynację. A podziękowań za dobrze wykonaną robotę maleńko...
Post miesiąca.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Grolshek pisze:
Żeby nie było- ja wam dziękuję za dobrą i ciężką robotę jaką wykonujecie przy administrowaniu forum . Wszyscy krytykują a nikt nie chwali za to, że usuwacie bzdurne posty i stoicie na straży poprawnej gramatyki. Nie, żebym się podlizywał
Post miesiąca.[/quote]
eee! Łysy! zrozumiałeś co mówili inni ziomale czy nie bardzo? Migusiem tu ładnie przeproś AA.... no chyba że dasz mi bana,... ah ,Ty sam nie możesz Poproś Agę.. sądzę że tym razem przeczyta o co prosisz
A tak poważnie ...wyjdźcie z tego z twarzą i po prostu przeproście AA...Zdrówko!
Loizkok@ łubudubu łubudub niech żyje nam prezes naszego klubu ...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ja myślę, że regulamin powinni jednak interpretować Ci, którzy go stosują. To nie demokracja.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
kurde, zmieniam bo banami napieprzają jak strzały z hody jeszcze rykoszet złapieYudokuno pisze:Kubencjusz, zmień podpis- nie "ci" a "ta"
Po pierwsze nie uważam jak Andrzej, że czas przemyśleć zmianę adminow- wykonujecie bezpłatnie kawał dobrej roboty.Wypowiedzi użykownika A_A ziały nienawiścią. Musisz po prostu nam zaufać iż wykonujemy dobrze swoją ciężką robotę. Dbamy nie tylko o tak ukształtowane mózgi jak twój ale i o młode piękne i podatne na nienawistną indoktrynację. A podziękowań za dobrze wykonaną robotę maleńko...
Jednak w przypadku ostatniego bana nie zgadzam sie z Waszymi działaniami.
Dyskusja na temat genezy skłonności homoseksualnych nie jest homofobią ani nienawiścią, a od odpowiedzi, jaką uznamy za prawdziwą czy bardziej prawdopodobną wiele zależy we współczesnym świecie.
Jestem psychoterapeutą i na podstawie badan i doświadczeń klinicznych własnych i cudzych uważam, że większość osób przeżywających skłonności homoseksualne ma w swojej historii życia i w modelu więzi nieprawidłowości i zranienia, które prowadzą do szerokich zaburzeń tożsamości, także tożsamości płciowej. Istnieją genetycznie uwarunkowane predyspozycje, jak chocby poziom testosteronu, które jednak dopiero w połączeniu z czynnikami zewnętrznymi powodują powstanie tych skłonności. Tak uważam. Nie znam też szczęśliwych homoseksualistów.
Banowanie za dyskusje na ten temat i za pokazywanie skutków takiego myślenia to jest właśnie nasila nie konfliktu. Im więcej takich akcji, tym trudniej spokojnie mówić na ten temat, bo bycie banowanym i etykietowanym jako homofobii i faszysta- boli i złości. A intencje użytkownika albo albo nie wyglądały na hejterskie, raczej na poważne potraktowanie tematu.
Pozdrawiam
ja nie wiem ile wypowiedzi jeszcze jest potrzebnych do zmiany stanowiska adminów w tym temacie... na razie widać że się zacięli Ale naprawdę teraz jest najlepszy czas żeby przyznać się do błędu... no chyba nie myślicie że sprawa ucichnie ...
to jeszcze załóżcie komisję śledczą. I wysuńcie kandydatury
A poważnie - nie zamierzam dyskutować tutaj osłuszności tego JEDNEGO (tak, Kubencjusz, jednego!) bana. Naszym zdaniem był on jak najbardziej sprzeczny z regulaminem.
A jeśli ktoś ma wątpliwości: WHO wykreśliła homoseksualizm z listy chorób. Jeśli ktoś chce na nowo rozważać słuszność tej decyzji i krytykować ją, to niech podyskutuje z Terlikowskim na forum Frondy.
Tylko nie śpiewajcie przypadkiem Roty pod pomnikami
A poważnie - nie zamierzam dyskutować tutaj osłuszności tego JEDNEGO (tak, Kubencjusz, jednego!) bana. Naszym zdaniem był on jak najbardziej sprzeczny z regulaminem.
A jeśli ktoś ma wątpliwości: WHO wykreśliła homoseksualizm z listy chorób. Jeśli ktoś chce na nowo rozważać słuszność tej decyzji i krytykować ją, to niech podyskutuje z Terlikowskim na forum Frondy.
Tylko nie śpiewajcie przypadkiem Roty pod pomnikami
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Z tego co wiem ludzie którzy wykreślili tą chorobę żałują tej decyzji... [ nawiasem mówiąc w Usa około 88% pedofili to homoseksualiści ]Yudokuno pisze: A jeśli ktoś ma wątpliwości: WHO wykreśliła homoseksualizm z listy chorób. Jeśli ktoś chce na nowo rozważać słuszność tej decyzji i krytykować ją, to niech podyskutuje z Terlikowskim na forum Frondy.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
To może jednak warto założyć jakiś wątek i przenieść tam dalsza rozmowę na ten temat? Bo tutaj za bardzo nie pasuje.
Yudokuno- mam wrażenie, że pogardliwie odnosisz się do osób, które mają chęć podważać i dyskutowac z poglądami, które są Ci bliskie. Operujesz skrajnościami i chyba innych w nie wpychasz. Czy naprawdę chcesz, żeby na wfb obowiązywał zestaw niedozwolonych tematów? Nie ma ich w regulaminie...
Trochę w temacie rozluźnienia pośladow - filmik zdobiony przez
Norweskiego komika, reportaż, jak dla mnie smieszno -poważny:
http://www.youtube.com/watch?v=5oGL7njQwrg
Yudokuno- mam wrażenie, że pogardliwie odnosisz się do osób, które mają chęć podważać i dyskutowac z poglądami, które są Ci bliskie. Operujesz skrajnościami i chyba innych w nie wpychasz. Czy naprawdę chcesz, żeby na wfb obowiązywał zestaw niedozwolonych tematów? Nie ma ich w regulaminie...
Trochę w temacie rozluźnienia pośladow - filmik zdobiony przez
Norweskiego komika, reportaż, jak dla mnie smieszno -poważny:
http://www.youtube.com/watch?v=5oGL7njQwrg
nie pogardliwie, a sarkastycznie, bo nie sposób poważnie rozmawiać przy takim poziomie dyskusji. Za to mam wrażenie, że z kilku osób tutaj homofobia i lęki egzystencjalne wychodzą
Tematu nie przeniosę, za to proponuję przestać włazić innym z buciorami do łóżka i zakończyć tę bezsensowną dyskusę. Taki temat nie powinien się tu , na BP jeszcze pojawiać, bo chyba nie wszyscy do tego dorośli.
EOT.
Tematu nie przeniosę, za to proponuję przestać włazić innym z buciorami do łóżka i zakończyć tę bezsensowną dyskusę. Taki temat nie powinien się tu , na BP jeszcze pojawiać, bo chyba nie wszyscy do tego dorośli.
EOT.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Fakty to nie homofobia chyba że się nie zna definicji tego słowa no ale wiem... homosie są świeci i nic nie można powiedzieć nawet jak się ma racje..Yudokuno pisze:nie pogardliwie, a sarkastycznie, bo nie sposób poważnie rozmawiać przy takim poziomie dyskusji. Za to mam wrażenie, że z kilku osób tutaj homofobia i lęki egzystencjalne wychodzą
EOT.
Edit: jak tak kochasz ich to czemu nie walczysz o ich prawa w krajach islamskich gdzie ich tak zabijaja ? :] Tam to jest homofobia..
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Świetny argument. Pedofilia została także wykreślona z listy zaburzeń psychicznych i określona jako orientacja seksualna.Yudokuno pisze:A jeśli ktoś ma wątpliwości: WHO wykreśliła homoseksualizm z listy chorób. Jeśli ktoś chce na nowo rozważać słuszność tej decyzji i krytykować ją, to niech podyskutuje z Terlikowskim na forum Frondy.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.