League Of Legends
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: League Of Legends
Ta gra jest niczego sobie, ale przydałoby się więcej trybów gry i map. Przestałem grać w zasadzie dla tego tylko, że zacząłem SWTOR, w którym nie spotyka się niezrównoważonych emocjonalnie ragerów na każdym kroku. No i pvp jest bardziej zróżnicowane.
Na razie ucze sie chociaz jedna postac w miare ogarnac. Poki co warwick mi sie najbardziej podoba z tych tanich, a nie z rotacji.
Moj Ziemko777.
Czy z innych regionow gracze moga grac ze soba?
Ja ogladam. Roccat wczoraj mile zaskoczyl
Zagrałem jednego rankeda a później wyłączyli SoloQ. Mecze kwalifikacyjne są o tyle dobre, że można z nich bezkarnie wychodzić. Ja gram przykładowo tylko shenem na top, bo inaczej w drużynie nie będzie tankera, a jungle nie lubię.Fuxiorr pisze:I jak tam rankingowe gry? Ja już silver 3
Nie chodzi mi o mecze o awans do następnej dywizji, tam faktycznie liczy się jako przegrana. Miałem na myśli wychodzenie z placement matches.Andrzej pisze:Nie można. Każde wyjście=przegrana na potrzeby kwalifikacji
https://www.youtube.com/watch?v=VZaPPs2QUdU
-
- Wałkarz
Wytłumaczy mi ktoś jedną sytuacje?
W przedsezonie razem z kolegą wbiliśmy ja byłem w silver 1 on w silver 5. Zaczął się 4 sezon obydwoje wygraliśmy 5/10 rankedów po których ja trafiłem do silver 2 a on do bronzu 4 wytłumaczy mi ktoś na jakiej zasadzie ten system dobiera dywizje.
BTW
Też ciągle macie dobre staty, wygrywacie linie ale przez jednego debila przegrywacie?
W przedsezonie razem z kolegą wbiliśmy ja byłem w silver 1 on w silver 5. Zaczął się 4 sezon obydwoje wygraliśmy 5/10 rankedów po których ja trafiłem do silver 2 a on do bronzu 4 wytłumaczy mi ktoś na jakiej zasadzie ten system dobiera dywizje.
BTW
Też ciągle macie dobre staty, wygrywacie linie ale przez jednego debila przegrywacie?
Armie:
TK - 3500 pkt
TK - 3500 pkt
Na dywizję, do której zostajesz przydzielony, ma wpływ nie tylko ilość zwycięstw w nowym sezonie, ale także szeroko rozumiany mmr. Czyli w skrócie Wasze dywizje zostały skorygowane przez obecne statystyki i poprzednie wyniki.Skarabek99 pisze:Wytłumaczy mi ktoś jedną sytuacje?
BTW