Proszę się zgłaszać, miejsc jest trzy. Wiadomo o co chodzi. Termin - 14 dni od teraz
Edit: zgłaszam się również ja.
Moderatorzy LL - lista kandydatów
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Moderatorzy LL - lista kandydatów
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Zgłaszam się.
Nie jestem anonimową osobą, sporo czasu spędzam na BP. Przede wszystkim chciałbym uporządkowania forum LL - od czegoś to Archiwum jest
Nie jestem anonimową osobą, sporo czasu spędzam na BP. Przede wszystkim chciałbym uporządkowania forum LL - od czegoś to Archiwum jest

Wisła Kraków.
Zgłaszam się.
Spokojny i racjonalny.
Spokojny i racjonalny.

Na LL i LS na pewno tak, mam pracę przed kompem, więc mogę z Tobą tu pisać.Dymitr pisze:Assasello - bedziesz mial czas na LS, LL, Turnieje i co tam jeszcze masz?
Na turnieje pewnie trochę mniej (jak znalazłbym się na LS to będzie wypadało coś posędziować, więc gry będzie mniej), choć ostatni rok napawa mnie optymizmem, bo pomimo zwiększenia innych weekendowych zajęć wyrobiłem więcej turniejów niż rok wcześniej.

Shino Ty to własnie nie miałeśShino pisze:ja mialem jakos w zeszlym roku i nie zadawales takich pytan wtedy.

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.