KANDYDACI NA NOWA LS
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
KANDYDACI NA NOWA LS
Wczoraj skonczylo sie glosowanie nad odwolaniem LS. Glosami 6 na Tak do 4 na nie , przy 10 wstrzymujacych sie LS zostala odwolana.
Prosilbym o wpisywanie waszych knadydatow na nowal LS tutaj , tych kandydatow uwzglednimy przy glosowaniu no nowa LS...
KANDYDACI :
Jankiel
Barbarossa
Shino
Szafa Poz
Scimitar
Krassus
Gogol
Truepunk
Gobos
Crus
Green Knight
Mlepkows
Bless
Thurion
Mlody
Malal
Jerzyn
Karlee
JJ
Trikk
b_sk
Dzik
Prosilbym o wpisywanie waszych knadydatow na nowal LS tutaj , tych kandydatow uwzglednimy przy glosowaniu no nowa LS...
KANDYDACI :
Jankiel
Barbarossa
Shino
Szafa Poz
Scimitar
Krassus
Gogol
Truepunk
Gobos
Crus
Green Knight
Mlepkows
Bless
Thurion
Mlody
Malal
Jerzyn
Karlee
JJ
Trikk
b_sk
Dzik
Ostatnio zmieniony 10 paź 2007, o 22:00 przez Ziemko, łącznie zmieniany 2 razy.
A moze niech kandydaci sami sie zglaszaja lepiej?
Dzieki temu osoby ktore nie maja czasu unikna wrazenia ze 'bez nich nic sie nie uda zrobic', jakie moglyby miec slyszac zgloszenia ze strony kolegow
Dzieki temu osoby ktore nie maja czasu unikna wrazenia ze 'bez nich nic sie nie uda zrobic', jakie moglyby miec slyszac zgloszenia ze strony kolegow
No moga sie sami tez zglaszac , tak samo jak byc zgloszonymi przez kolegow. Zrobilem tego posta tutaj , zeby osoby , ktore nie maja dostepu do LL ,a chcialyby sie zglosic mogly to tez zrobic...
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ja też się zgłaszam. Z góry zastrzegając, że moja aktywność jest cykliczna - co pewien czas praca wymusza na mnie przerwy. Ale jak mam czas, to wszędzie na forach mnie pełno i chyba nawet z sensem piszę, więc się polecam.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
proponuje Szafe Poznań
Zbyszka
Jankiela
Ziemka
Gogola
Crusa
Greena
no i moze Shina chodz momentami jak czytam te posty to czuje ze mu woda sodowa uderzyła do głowy hihi
Zbyszka
Jankiela
Ziemka
Gogola
Crusa
Greena
no i moze Shina chodz momentami jak czytam te posty to czuje ze mu woda sodowa uderzyła do głowy hihi
Ja odpadam , na 7 edycje nie znam zasad tak dobrze jak na 6ta , poza tym moderuje sporo na BP plus jeszcze cala LL , wiec poki co mi roboty wystarczy... Jednak dzieki za pamiec
Jesli chodzi o osoby , ktore ja bym widzial poza tymi zgloszonymi to
Gogol
Krassus
Jesli oczywiscie obaj zechcieliby i mieliby czas...
Jesli chodzi o osoby , ktore ja bym widzial poza tymi zgloszonymi to
Gogol
Krassus
Jesli oczywiscie obaj zechcieliby i mieliby czas...
Hmmm, czy ja wiem, czy moja kandydatura będzie odpowiednia. Jeśli chodzi o dyspozycyjność to nie ma problemu, bo na forum jestem często (jedynie chwilowo nie mam netu w chacie i korzystam w robocie, ale to przejściowe). Natomiast moja znajomość zasad jest całkiem dobra, ale nie wiem czy wystarczająca na LS. Ale jeśli zostanę wybrany to chętnie się zaangażuję.
'Powrot Godzilli'?Scimitar pisze:Ja tam się zgłaszam. Teraz po obronie będę miał czasu dużo.
ja niesmialo zasugeruje Malala, chociaz nie wiem co on sam by o tym myslal.
Dobrze KRassus ,ze chetny jestes , widze Cie tam tak samo jak Gogola , moj glos masz...
Kogo ja bym widział:
szafa poznań
shino
gogol
barb
jankiel
JJ? - jak się zgłosi
Jak mi ktos wpadnie do głowy to napisze ;p
szafa poznań
shino
gogol
barb