RUM-ors 8 ed Brodacze.

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.

Post autor: Andrew »

Dwadzieścia siedem stron typu " tata a Marcin powiedział, że jego tata powiedział, że..." - niezły wynik :wink:

edit
teraz już dwadzieścia osiem :D
XIII Kohorta Bydgoszcz

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Andrew pisze:Dwadzieścia siedem stron typu " tata a Marcin powiedział, że jego tata powiedział, że..." - niezły wynik :wink:

edit
Krasnoludy są skrupulatne... i wytrwałe... nawet w opowiadaniu o pierdołach... zwłaszcza o pierdołach dotyczących innych krasnoludów... :P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Smh pisze:
Andrew pisze:Dwadzieścia siedem stron typu " tata a Marcin powiedział, że jego tata powiedział, że..." - niezły wynik :wink:

edit
Krasnoludy są skrupulatne... i wytrwałe... nawet w opowiadaniu o pierdołach... zwłaszcza o pierdołach dotyczących innych krasnoludów... :P
No superowo... jak kazdy watek o przeciekach, zamiast plotek, jeden wielki wish list.

Ja bym chcial na przyklad, zeby ten watek byl bardziej o konkretach... taki moj wish ;)
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Filup jakby było skąd wziąć te konkrety to zapewne by się tu znalazły. Niestety GW trzyma dupę spiętą na maksa i nic nie pruknie nawet 8-[
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Karlito pisze:Filup jakby było skąd wziąć te konkrety to zapewne by się tu znalazły. Niestety GW trzyma dupę spiętą na maksa i nic nie pruknie nawet 8-[
Pewnie liczą na dużą sprzedaż White Dwarfa :) Do momentu ukazania się tegoż, raczej wątpię żeby jakiekolwiek nowe info ujrzało światło dzienne...

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Wcale nie twierdze ze jest inaczej. Plotki sa teraz bardzo mocno kontrolowane. Ale qrde przebic sie przez ten watek, to jest starszliwa padaka :) A przeciez dyskusja o tym co by kto chcial, to by mogla sie ciagnac i ciagnac... bo kazdy chce co innego ;p

pozdrawiam Krasnoludzka BraC! Sam tez czekam na listopad z wielkim zaciekawieniem ;)
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

Filup pisze:pozdrawiam Krasnoludzka BraC! Sam tez czekam na listopad z wielkim zaciekawieniem ;)
czemu listopad??
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Bo go caly czas z lutym myle ;)

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

weź się ogarnij ;p
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

I całość ostatnich wypowiedzi że GW dopięło swego... zmiana sposobu dystrybucji nowości oraz WD sprawiła brak przecieków... ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Smh pisze:I całość ostatnich wypowiedzi że GW dopięło swego... zmiana sposobu dystrybucji nowości oraz WD sprawiła brak przecieków... ;)
No właśnie, udało im się wszystko tak ustawić że nie mamy wyjścia, trzeba czekać do przyszłego tygodnia. Normalnie to już by coś było, a jutro to już wszystko by było :mrgreen:
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Gormund
Plewa

Post autor: Gormund »

Witam brodaczy
Chciałbym dodać cytat z książki Williama Kinga "Zabójca trolli "

" Felix spojrzał w górę na palisadę. Zobaczył głowy w hełmach tuzina krasnoludów spoglądających poprzez blanki murów. Każdy celował w nich załadowaną kuszą.
- Witajcie w Karaku Osiem Szczytów - rzekł ich szarobrody przywódca. - Mam nadzieję, że posiadacie dobre powody, by wkraczać w domenę Księcia Belegara. " Oczywiście jest to tylko potwierdzenie info z kraśkowego army book-a

Pozdrowienia dla zabójców jaki i dla trolli :twisted:

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Wszystki podręczniki dostają wiecej bohaterów imiennych. Więc, że i my ich dostaniemy to oczywiste. Slayer lord imienny obok obecnych.
Może dodadzą jeszcze imiennego inżyniera. Fajnie, jak by Malakai wrócił, no i poza Bugmanem jeszcze jakiś tan by sie przydał.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

W piątej edycji był Burlok Damminson, szef gildii inżynierów.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

Post autor: de_wil »

plotka mówi, że wszyscy starzy bohaterowi wrócą z zasadami, oraz że zostaną dodani nowi. 2 inżynierów w takim przypadku wydaje się mało realne. :roll:
...

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

Post autor: de_wil »

post pod postem, ale warto:
na http://www.belloflostsouls.net miły pan pisze: -Dwarfs are set to get a heavy release in the first two weeks of February.
-Week 1 is the Army Book and all redos of metal/finecast kits along with troops units.
-Week 2 is new kits and the larger ones like warmachines and characters, a new plastic dwarf king clampack.
-Dwarf Slayers and Hammerers will get a new plastic kit and a new siege engine as well as a war alter will be released.
...

panterq
Masakrator

Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 sty 2014, o 22:14 przez panterq, łącznie zmieniany 1 raz.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

czy tylko mi się nie wyświetla?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

panterq
Masakrator

U mnie działa :)
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Chester22
Chuck Norris

Post autor: Chester22 »

Ja też nie widze, Pantera musisz poprawic obrazek ;)

ODPOWIEDZ