Wrzuć mi jutro pm-kę to zobaczę czy da się WoChowe czarioty i danonka wrzucić do walizki. Moich zielonych jest od groma i ciut ciut. Lubię pszeniczne piwo jakby coPedrodilgur pisze:Siema, pożyczyłby ktoś na turniej Daemon Prince'a oraz chariot?
Salamandrowe OJRO - 2400 EURO [Włocławek] 25-01-2014
Re: Salamandrowe OJRO - 2400 EURO [Włocławek] 25-01-2014
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
2 DP za przysłanie rozpiski i zgłoszenia w terminie. Zawsze to dla mnie mniej pracy z wprowadzaniem graczy do sędziówki. No i mamy pewność, że nikt nie gra jakąś skoksowaną (czyt. nielegalną) rozpiską.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Moja jest nakoksowana do granic możliwośc i legalna. A nie to Orki pomyłka...Heptun pisze:2 DP za przysłanie rozpiski i zgłoszenia w terminie. Zawsze to dla mnie mniej pracy z wprowadzaniem graczy do sędziówki. No i mamy pewność, że nikt nie gra jakąś skoksowaną (czyt. nielegalną) rozpiską.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Wydrukujecie mi rozpe? Nie bede mial za bardzo mozliwosci.
DobreGrolshek pisze:Na razie to próbujemy złożyć Nijlorowi rozpę bo ma zamiar na strzelaninę przyjść z nożem A ma ze mną czelendża więc lepiej żeby rozpa była dobra...muchozol pisze:Znajdziemy coś na kolegę, bez obawy
Wrzuciłem granat do torby
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Będę miał jak zawsze wydrukowane wszystkie rozpy więc jak ktoś zapomni to bez obawZiemko pisze:Wydrukujecie mi rozpe? Nie bede mial za bardzo mozliwosci.
UWAGA ! Dla pytających - będzie ocena malarsko-hobbystyczna. Jak pisaliśmy całe 5 DP więc postarać się.
Mucha jutro wrzuci jakiś pseudo regulamin
rozpa poszła. Heptun pamiętaj o figurkach dla mnie
To jakieś proxy skołuj.Fumijako pisze:Bedzie mial ktos jakiegos Daemon Prince'a, ze 3 molochy albo cos na takich podstawkqch oraz jakas chimere lub zamiennik?
SALAMANDRY !!! Pamiętajcie blatowanie jutro od godz. 7 rano
Witam. Wysłałem wczoraj zgłoszenie na maila dokładnie o 21:39 i nie ma mnie na liście
Przy okazji mam gorącą prośbę. Jakby znalazł się ktoś tak miły i pożyczyłby 3 ripki, 1 kowboja i... 1 saurusa to byłbym bardzo wdzięczny
Mam nadzieję, że przy adresie mailowym nic nie pokręciłem
Pozdrawiam
Przy okazji mam gorącą prośbę. Jakby znalazł się ktoś tak miły i pożyczyłby 3 ripki, 1 kowboja i... 1 saurusa to byłbym bardzo wdzięczny
Mam nadzieję, że przy adresie mailowym nic nie pokręciłem
Pozdrawiam
padła mi drukarka więc trzymam za słowoHeptun pisze:Będę miał jak zawsze wydrukowane wszystkie rozpy więc jak ktoś zapomni to bez obawZiemko pisze:Wydrukujecie mi rozpe? Nie bede mial za bardzo mozliwosci.
XIII Kohorta Bydgoszcz