NoWE (zbiór plot str. 113)

Wood Elves

Moderator: Gremlin

Zablokowany
Ready
Mudżahedin

Re: NoWE.

Post autor: Ready »

najfajniejsze na forach jest to, że zawsze się taki ktos odezwie i ozłaca plotki, użyje czasami nawet paru mądrych słów badz zdań, koniec końców wszystko idzie po staremu ale co sie ktos nagada to jego ;)

tak więc panowie(panie) byle do premiery badź do oficjalnego newsa ;)

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Chyba trochę za bardzo go zjechaliście panowie, bo poza pseudopsychologicznym xxxxx trochę racji ma;)
Nawet jeśli usuną WE (a bardzo wątpię, że tak się stanie) to przez dłuższy czas na pewno będziemy pogrywać naszymi elfikami :p

A i jak ktoś lubi i fajnie konwertuje własną armię, to czemu nie. Mój kumpel np. ma zamiar zrobić bestie z Nipponu więc 0 modeli GW ;)

Poza tym, z tego co wiem, to są już konkretne plotki o nowym booku WE, więc pewnie mają go już napisanego dlatego o przyszłość naszej armii bym się nie martwił. Raczej o stan mojego portfela w tym kwietniu/maju jak już wyjdą :mrgreen:
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Army Booki to już na bank są napisane dla wszystkich nie wydanych jeszcze w 8 ed armii. Figsy też już w magazynach leżą i czekają na swoją premierę =P~ Ja czekam na Beastmenów i mam nadzieję że Gory, Ungory i Bestigory pozostaną w niezmienionej postaci bo to świetne modele, jedne z najładniejszych modeli piechoty w obecnym WFB :)
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Duke of Mousillon
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Duke of Mousillon »

Jacobs pisze:Chyba trochę za bardzo go zjechaliście panowie, bo poza pseudopsychologicznym xxxxx trochę racji ma;)
Nawet jeśli usuną WE (a bardzo wątpię, że tak się stanie) to przez dłuższy czas na pewno będziemy pogrywać naszymi elfikami :p

A i jak ktoś lubi i fajnie konwertuje własną armię, to czemu nie. Mój kumpel np. ma zamiar zrobić bestie z Nipponu więc 0 modeli GW ;)

Poza tym, z tego co wiem, to są już konkretne plotki o nowym booku WE, więc pewnie mają go już napisanego dlatego o przyszłość naszej armii bym się nie martwił. Raczej o stan mojego portfela w tym kwietniu/maju jak już wyjdą :mrgreen:

:mrgreen: xxxxx tylko raz no ale widać wyczulonym na pismo naukowe przeszkadza 8)

Poza tym, pisałem: żadnych armii nie zlikwidują. No ale w sumie, jęczenia, żale i emo...cje to przecież Wood Elfy, faceci w rajtuzach ^^

Awatar użytkownika
Luc
Kretozord

Post autor: Luc »

Duke of Mousillon pisze:No ale w sumie, jęczenia, żale i emo...cje to przecież Wood Elfy, faceci w rajtuzach ^^
uwożej [-X
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Duke of Mousillon pisze:No ale w sumie, jęczenia, żale i emo...cje to przecież Wood Elfy, faceci w rajtuzach ^^
Obrazek

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Po co te spiny panowie :) Maj będzie należał do kawalerii na jeleniach, odniowionej wiecznej straży i łucznikach z siłą 4 na dalekim :)

Awatar użytkownika
Luc
Kretozord

Post autor: Luc »

#Urban - You made my Day :)

#Azgaroth - podziwiam, Twój entuzjazm :)
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.

Awatar użytkownika
Me_gusta
Chuck Norris

Post autor: Me_gusta »

Ja licze na to że rozwiną bardziej drzewną "gałąź" naszej armii :P
Tak żeby treekinami i drzewkami możnabyło fajnie pograć.

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Me_gusta pisze:Ja licze na to że rozwiną bardziej drzewną "gałąź" naszej armii :P
Tak żeby treekinami i drzewkami możnabyło fajnie pograć.
Jakby zrobili to co w drafcie a więc stały ward 5+ i zmniejszyli koszt punktowy o jakieś 10 pkt (do 55 pkt) to z chęcią bym je brał :)

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

%%pkt to i tak grobo za duzo

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

ja bym chciał, żeby dali jakieś przydatne zasady jednorożcowi pod czarodziejkę.
mam śliczny model bretońskiej Pani Jeziora na Jednorożcu i się kurzy...

dodatkowo w specialach Arielka, no i mogli by wydać siostry na orle :)
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

bardzo fajnym addem bylo by gdyby najbardziej usefull lorem dla WE byl ich wlasny lore :twisted: jakies np tworzenie z lasow unitow treekinow dryad albo nawet i treemana :D na k6 np 1-4 dryady 5 treekiny 6 treeman :D ale to jest oczywiscie wish list ale zawsze jakis mozna miec ewentualnie jakies tworzenie lasow albo turbo boosty do CC albo shooting phase pomazyc mozna zawsze ... Ale jaako ze jestem mega optymista i pozytywy widze nawet w byciu cukrzykiem to trzymam kciuki za pomyslowosc GW i ze nie zwala nam armii :D
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
wind_sower
Masakrator

Post autor: wind_sower »

kevinior pisze: Ale jaako ze jestem mega optymista i pozytywy widze nawet w byciu cukrzykiem to trzymam kciuki za pomyslowosc GW i ze nie zwala nam armii :D
Jako są pozytywy bycia cukrzykiem?

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

wind_sower pisze:
kevinior pisze: Ale jaako ze jestem mega optymista i pozytywy widze nawet w byciu cukrzykiem to trzymam kciuki za pomyslowosc GW i ze nie zwala nam armii :D
Jako są pozytywy bycia cukrzykiem?
Chyba bardziej chodziło mu o to, że mimo cukrzycy nadal widzi pozytywy życia :) Cukrzyca rzeczywiście pozytywów za bardzo nie ma, znam to z autopsji :)
bardzo fajnym addem bylo by gdyby najbardziej usefull lorem dla WE byl ich wlasny lore :twisted: jakies np tworzenie z lasow unitow treekinow dryad albo nawet i treemana :D na k6 np 1-4 dryady 5 treekiny 6 treeman
Sam jestem ciekaw jak będzie wyglądał odnowiona domena leśniaków ale nie liczyłbym na takie cuda :) Czar który tworzy już same driadki miałby dość spory potencjał :)

Awatar użytkownika
Me_gusta
Chuck Norris

Post autor: Me_gusta »

Fajnym zaklęciem mogłoby być zmienianie maszyn wojennych przeciwnika... w las xD

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

White Lion pisze:ja bym chciał, żeby dali jakieś przydatne zasady jednorożcowi pod czarodziejkę.
mam śliczny model bretońskiej Pani Jeziora na Jednorożcu i się kurzy...

dodatkowo w specialach Arielka, no i mogli by wydać siostry na orle :)
Przecież jest, noble na orle i sisterki na smoku :lol2: rach ciach i masz konwersje! :mrgreen:

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

pozytywem bycia cukrzykiem jest to ze schudlem 15 kilo :mrgreen:
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

jedno i drugie mam ale zamiast kupować jeszcze raz smoka i orła tylko po to żeby dać siostry ze smoka na orła to nie bardzo chcę.
od konwersji wolałbym nowy model :)
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Przestańcie srać ogniem, proszę! :mrgreen:
Wiem, że napięcie rozwala spodnie, bo już czasu mało, ale wytrzymajcie te jeszcze 3-4 miesiące i wszystko będzie jasne. :)

Zablokowany