tak więc panowie(panie) byle do premiery badź do oficjalnego newsa

Moderator: Gremlin
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Jacobs pisze:Chyba trochę za bardzo go zjechaliście panowie, bo poza pseudopsychologicznym xxxxx trochę racji ma;)
Nawet jeśli usuną WE (a bardzo wątpię, że tak się stanie) to przez dłuższy czas na pewno będziemy pogrywać naszymi elfikami :p
A i jak ktoś lubi i fajnie konwertuje własną armię, to czemu nie. Mój kumpel np. ma zamiar zrobić bestie z Nipponu więc 0 modeli GW![]()
Poza tym, z tego co wiem, to są już konkretne plotki o nowym booku WE, więc pewnie mają go już napisanego dlatego o przyszłość naszej armii bym się nie martwił. Raczej o stan mojego portfela w tym kwietniu/maju jak już wyjdą
uwożejDuke of Mousillon pisze:No ale w sumie, jęczenia, żale i emo...cje to przecież Wood Elfy, faceci w rajtuzach ^^
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Jakby zrobili to co w drafcie a więc stały ward 5+ i zmniejszyli koszt punktowy o jakieś 10 pkt (do 55 pkt) to z chęcią bym je brałMe_gusta pisze:Ja licze na to że rozwiną bardziej drzewną "gałąź" naszej armii
Tak żeby treekinami i drzewkami możnabyło fajnie pograć.
Jako są pozytywy bycia cukrzykiem?kevinior pisze: Ale jaako ze jestem mega optymista i pozytywy widze nawet w byciu cukrzykiem to trzymam kciuki za pomyslowosc GW i ze nie zwala nam armii
Chyba bardziej chodziło mu o to, że mimo cukrzycy nadal widzi pozytywy życiawind_sower pisze:Jako są pozytywy bycia cukrzykiem?kevinior pisze: Ale jaako ze jestem mega optymista i pozytywy widze nawet w byciu cukrzykiem to trzymam kciuki za pomyslowosc GW i ze nie zwala nam armii
Sam jestem ciekaw jak będzie wyglądał odnowiona domena leśniaków ale nie liczyłbym na takie cudabardzo fajnym addem bylo by gdyby najbardziej usefull lorem dla WE byl ich wlasny lorejakies np tworzenie z lasow unitow treekinow dryad albo nawet i treemana
na k6 np 1-4 dryady 5 treekiny 6 treeman
Przecież jest, noble na orle i sisterki na smokuWhite Lion pisze:ja bym chciał, żeby dali jakieś przydatne zasady jednorożcowi pod czarodziejkę.
mam śliczny model bretońskiej Pani Jeziora na Jednorożcu i się kurzy...
dodatkowo w specialach Arielka, no i mogli by wydać siostry na orle