szczurek pisze:gnąłeś wnioski) Sorry nie sledzilem wszystkich edycji/wpisow itp. ale na przykład nie dziwie się osoba które dostaly przy 1 edycji rzeczy pomalowane/do zmycia
p.s-skoro sporo osb się nie wyrabia można pomyslec o wydluzeniu czasu ... 2-3 miesiące (?) Wtedy na pewno i prace bylyby lepsze (jakieś mini dioramy z tymi figsami itp.) .No i minimalizujesz jakies nieprzewidziane sytuacje (praca/sprawy osobiste) ...Wtedy termin nieprzekraczalny i tyle
Edit:
a może po prostu miej o kilka figsow więcej niż uczestników i po zamknięciu zgłoszeń każdy może sobie cos wybrać z przygotowany przez ciebie figsow do malowania ? Każdy wybierze co mu pasi pod względem malowania /czasu czyt.szczegolow itp. i wszyscy będą szczęśliwi i nie będziesz miał skarg ,ze slaby lub nie taki modeljakieś propozycje co kupić?
tu nie chodzi o termin:D
pytałem się ludzi na bierząco jak z figurkami
to np czopek zaczął malować 2 dni przed końcem konkursu a dp czestera leżały sobie 2 tygodnie nie tknięte
o reszcie nie wspomne:D
każdy czeka do odpowiedniego momentu aż zostanie tydzień /półtora i dopiero zaczyna malować przynajmniej wiekszość tak robi.
zdarza się owszem ze ktoś maluje przez cały okres konkursu , ale to rzadkość
co do Twojego drugiego pomysłu
pytałem się wiekszości ludzi co chcą dostać w tej edycji np smoka czy inny duży target
np wojtuś zażyczył sobie ognistego feniksa bo zawsze chciał go pomalować i musiałem kupić;)
tak wiec w tej edycji wszystko było dopiete na przed ostatni guzik;)