Garnizon Gorgoth - czyli moje dawi zharr :)
Moderator: esgaroth
Re: Garnizon Gorgoth - czyli moje dawi zharr :)
Super, lubie Twój stechnicyzowany klimat 

Dzięki 
W zamyśle to miało być tak, jak mają grey knighci w 40stce - halabardy strzelające - wiec wystawiałbym ich też jako typów z glewią
Kolorystyka 40stkowa - czarne tuniki i złoto

W zamyśle to miało być tak, jak mają grey knighci w 40stce - halabardy strzelające - wiec wystawiałbym ich też jako typów z glewią

Kolorystyka 40stkowa - czarne tuniki i złoto

Chłopska Bretka

Nie kuś, nie kuś. Na razie odłożyłem dawi zharr by nadrobić trochę moich własnych brodaczy. A dużo ich masz?Grolshek pisze:Jakbyś takie potrzebował to ja troszkę mam.dzikki pisze:Z czego robiłeś wyloty garłaczy?
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Wystarczającodzikki pisze:Nie kuś, nie kuś. Na razie odłożyłem dawi zharr by nadrobić trochę moich własnych brodaczy. A dużo ich masz?Grolshek pisze:Jakbyś takie potrzebował to ja troszkę mam.dzikki pisze:Z czego robiłeś wyloty garłaczy?

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Oświerzam temat moich krasnali.
Widzę, że imageshack na którym miałem foty się wysypał, więc nie będzie porównania
Wróciłem do grania (w końcu mam stałych partnerów do naparzanki, moich dwóch synów
) i coś podłubałem przy modelach (głównie sklejanie tych połamanych i niekompletnych). Na pierwszy ogień poszedł rozpoczęty model K'daii Destroyera, tym razem prawie dokonczyłem konwertowanie (scratchbuilta?) i jest to mniej więcej to co chciałem osiągnąć (zostały naprawdę drobiazgi + łatanie gs'em).
Demon (większy demon
) zaklęty przez krasnoludzkich kowali w maszynę ognia i nienawiśći
Jeszcze nie wiem jak dokładnie będę go wystawiał (gramy w AoS, system w sam raz dla mnie oraz 7 i 9 latka, w tym zestawieniu sprawdza się doskonale), bo oryginalny warscroll dla Destroyera nie istnieje (shame on you FW!), więc najprawdopodbniej wystawię go na warscrollu stworzonym przez Tommy H z CDO.

Widzę, że imageshack na którym miałem foty się wysypał, więc nie będzie porównania

Wróciłem do grania (w końcu mam stałych partnerów do naparzanki, moich dwóch synów

Demon (większy demon

Jeszcze nie wiem jak dokładnie będę go wystawiał (gramy w AoS, system w sam raz dla mnie oraz 7 i 9 latka, w tym zestawieniu sprawdza się doskonale), bo oryginalny warscroll dla Destroyera nie istnieje (shame on you FW!), więc najprawdopodbniej wystawię go na warscrollu stworzonym przez Tommy H z CDO.

@Nijlor: Z malowaniem jest problem, że pewnie oni też będą chcieli
@Stan: nogi są połaczone z tułowiem klejem i pinami, niedoskonałości i to co mogło wyglądać nienaturalnie jest zamaskowane tymi płytami pancerza na "biodrach". Jak znajdę chwilę to cyknę fotki, tylko nie wiem czy bedzie na nich wszystko widać.

@Stan: nogi są połaczone z tułowiem klejem i pinami, niedoskonałości i to co mogło wyglądać nienaturalnie jest zamaskowane tymi płytami pancerza na "biodrach". Jak znajdę chwilę to cyknę fotki, tylko nie wiem czy bedzie na nich wszystko widać.