Kijowska brać LARP-a.

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Kijowska brać LARP-a.

Post autor: Naviedzony »

My tu gadu gadu o ładnych kobietach, ZSRR i budżetówce, a rewolucjoniści w Kijowie powoli zdobywają rządowe budynki. Mam wrażenie, że te walki nie zgasną tak szybko.

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

@Murm
Temat dałem zanim padły pierwsze ofiary, w czasie gdy nawet sami ukraińcy dawali masę filmików oraz zdjęć więc no sorry Bathory

Poluzujcie warkoczyki ludzie, temat był o humorystycznym spojrzeniu ze strony D&D na tamte wydarzeni, a nie (mylonym moim zdaniem) porównaniu do komuny. Bo tak naprawdę u nas rząd ma ludzi równie głęboko w czterech literach, a protestów nie ma.

Jakiś nowy tanker się pojawił... Pierwszy szturm na pałac odparty, ale szykują się kolejne. :D

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

A inkwizytor? :roll: :( :wink:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Hehehe elementalist mnie rozłożył :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Ja tam wybieram rogala z procą :mrgreen:
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Barbarian najlepszy :D
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Paladin oczywiście :twisted: Idziemy expić na majdan ?!

Urra! Achievement got - lokacja: Majdan się powiększa po aktualizacji wieczornej. Majdan rozszerzony, będzie można więcej unitów wstawić :D

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Hmm... "Sami wiecie kto" usunął/usunęła mojego posta z obrazkiem :evil:

Wieszkto
Chuck Norris

Oj tam oj tam szefowa jest złą za ten temat , ja osobiście uważam iż Ukraińcy z majdanu sami legitymizowali użycie broni gładkolufowej przez Berkut ,używając broni białej i drzewcowej przeciwko nim .
Bo jeżeli na berkut nie leciały by butelki z benzyną i kamienie ,tylko lała się woda ,która w tej temperaturze powoduje znaczne wychłodzenie organizmu to oni w ciągu 2-3 godzin rozgonili by milicję , ot taki lany styczeń.
Ale cóż oni wolą się najp... sztachetami.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Jestem ciekawy, pod który punkt regulaminu podpadał ten wcale zabawny obrazek Matisa. Pod propagowanie bezprawnej przemocy?

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Wyślij mi ktos na pw ten obrazek :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

pod rozwalanie forum olbrzymimi obrazkami :]
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Wieszkto
Chuck Norris

Yudokuno pisze:pod rozwalanie forum olbrzymimi obrazkami :]
a jak dadzą elegancko wycięte to można [-o< .

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

To forum to ostatnie miejsce gdzie możesz liczy na sprawiedliwość i brak kolesiostwa.

Wieszkto
Chuck Norris

Obrazek
Moi Bohaterowie , wielka 5 :?: apokalipsy . I te pożary w tle =D> .

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Obrazek był za duży, bo administracja się obija i jeszcze nie wprowadziła kodu zmniejszającego. Zróbcie to, albo kupcie szersze monitory. Mi obrazek nie rozjeżdżał forum.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Matis pisze:Obrazek był za duży, bo administracja się obija i jeszcze nie wprowadziła kodu zmniejszającego. Zróbcie to, albo kupcie szersze monitory. Mi obrazek nie rozjeżdżał forum.
+1 ja nie wiem jak to możliwe, że komuś jeszcze się rozjezdza forum, toć nawet na komórce normalnie to wyglądało :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Wieszkto pisze:
Yudokuno pisze:pod rozwalanie forum olbrzymimi obrazkami :]
a jak dadzą elegancko wycięte to można [-o< .
można :)

@Kefas, daruj sobie te komentarze, bo to już nawet nie bezczelne, ale żałosne. Chcesz pohejtować, to obraź mnie osobiście, na jakims turnieju, patrząc mi prosto w oczy, a nie kozacz przed kumplami w necie, bo popisujesz się, jak dzieciuchowaty uczniak.

@ Afro: z premedytacją nie kupuję telefonu z netem, który byc może automatycznie dostosowuje wielkość ( nie wiem, bo się nie znam). Używam lapka i na nim rozjeżdża.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

a nawiązując do tematu: Kumpel ze Lwowa podrzucił skrót tego co, się dzieje na Ukrainie: http://std3.ru/f7/77/1390515877-f777539 ... bcae79.gif

Wieszkto
Chuck Norris

Obrazek
ten też jest dobry , hokejowy rozrabiaka :D

Zablokowany