Karpiu - Galeria - Up - 19/08/2016 W9ED, WM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Karpia - 05.12.2013 - Slayers, Longbeards, Iron
No tu się zgodzę. Może klient coś dorzuci jeszcze.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Imho tak jak hamki to powinni wyglądać górnicy, tacy przygaszeni i umorusani . Ja maluję raczej kolorowe dwarfy, więc mi takie bardziej monochromatyczne ... odpowiadają ...^Karpiu^ pisze:No tu się zgodzę. Może klient coś dorzuci jeszcze.
Pomysł na taka ograniczona kolorystykę u górników to całkiem fajny plam pewnie z niego skorzystam.smiejagreg pisze:Imho tak jak hamki to powinni wyglądać górnicy, tacy przygaszeni i umorusani . Ja maluję raczej kolorowe dwarfy, więc mi takie bardziej monochromatyczne ... odpowiadają ...^Karpiu^ pisze:No tu się zgodzę. Może klient coś dorzuci jeszcze.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sam uważam, że górnicy powinni być brudni, ale jak przyszło co do czego, to pomalowałem swoich czyściutkich jak w Dzień Górnika ...
Ostatnio zmieniony 5 gru 2013, o 17:59 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehehe ze defilada na Barbórkę ?? :Dsmiejagreg pisze:Sam uważam, że górnicy powinni być brudni, ale jak przyszło co do czego, to pomalowałem swoich czyściutkich jak w dzien Górnika ...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, coś w tym stylu, jakoś mi szkoda było robić brudasów, ale może kiedyś jeden oddziałek zrobię prawie czarno-biały
Maly updejt
Czas na przenosiny na swoje wiec musze wstrzymac sie chwile z paćkaniem i poprawnie spakować wszystkie graty i opisac. Nie sdziłem ze to Hobby może być tak ciężkie ( w sensie wagowym ).
Czas na przenosiny na swoje wiec musze wstrzymac sie chwile z paćkaniem i poprawnie spakować wszystkie graty i opisac. Nie sdziłem ze to Hobby może być tak ciężkie ( w sensie wagowym ).
Maly szybki updejt
Savage chylą się ku końcowi. W między czasie paćkam cos takiego
Metaliki wyszły arcy płasko a maja chyba z 8 warstw....
Savage chylą się ku końcowi. W między czasie paćkam cos takiego
Metaliki wyszły arcy płasko a maja chyba z 8 warstw....
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pal licho metaliki - u mnie na kompie ten gośc wyglada, jakby miał złotego ryja ... Poza tym to, co widac wyglada fajnie, szczególnie płaszczyk. Z jakich kolorów go paćkałes?
Ma złotego ryja bo to maska;)
smiejagreg pisze:Pal licho metaliki - u mnie na kompie ten gośc wyglada, jakby miał złotego ryja ... Poza tym to, co widac wyglada fajnie, szczególnie płaszczyk. Z jakich kolorów go paćkałes?
Dokładnie geba to złota maska.Shenq pisze:Ma złotego ryja bo to maska;)
Czerwony to nie pamiętam kolejności na teraz ale od scab red do red gore a pomiędzy nimi trochę washa. Będę jeszcze nad nim pracować by odcień pasował do reszty armii w której bedzie.
Złoty to old gold z Valleo na to agrax ( 2 warstwy ) i odrobina sepii na to rozjaśnienia ze złotego GW. Chyba Bathasar Gold cos na wzór starego shining golda.
srebrna zbroja - Baza ironbreaker na nia wash Nuln oil a potem agrax by wygladała na zurzytą i rozjaśnienia robione ironbreakierem az do dawnego mithil silver. Prosssste
Malowanie ciekawe, ale model... Ja ogólnie nie lubię DE, ale ten... ma głowę o szerokości swoich bioder... Czy tylko mi się wydaje
Czyzby Kuba zmienil malarza? bo chyba tylko on w Poslce ma ten model...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie słyszałem by Kuba zmieniał malarzy-Qc- pisze:Czyzby Kuba zmienil malarza? bo chyba tylko on w Poslce ma ten model...
- Paraszczak
- Falubaz
Tak Qcu - mój model. Kosa do malowania się nie nadaje - za dużo pije jebany.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Paraszczak pisze:Kosa do malowania się nie nadaje - za dużo pije jebany.
oj tam, oj tam.
Parę dni temu skończyłem z pijaństwem, baa! rzucam palenie nawet i nie pale
Uwolnij prawdziwego Kosę!
Wisła Kraków.
Nie!!
Kosa co sie dzieje ? Jak to tak ? Postanowienia noworoczne ?Kosa pisze:oj tam, oj tam.