RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
Keep calm everybody and stay frosty
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
jakie jutro przecie sobota. sprzątaczka zrobi konferencje czy umieści posta? a może oni w GW dyżurują?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Najpewniej dostaniecie ten najwyższej klasy filmik promujący nowo wychodzącą armię. Będą na nim namalowane w photoshopie rozmazane plamy udające cienie niskich wojowników, a w tle puszczony zostanie odgłos rosnącej brody.
Są pierwsze foty:
http://www.bugmansbrewery.com/
Dwarf Tavern -> Dwarf Symbol
http://www.bugmansbrewery.com/
Dwarf Tavern -> Dwarf Symbol
There's also a new named character releasing with them that looks awesome as hell too. he had magic items (not runic) in the form of a weapon that gave him +1 to hit and asf and a shield that gave him immunity to killing blow
I like that the longbeards (their shields looked awesome)/ hammerers look like they have HEAVY armor now. Its just a nice change. These guys are in the new White Dwarf and will go on pre-order Feb 1 and release Feb 8, from what I've been told.
Zabójca jeszcze ujdzie, ale hamki... kurde no spodziewałem się czegoś znacznie lepszego (na miarę artwork-ów z naszego AB).
Ich twarze są jakieś takie potulne i delikatne(może to wina kiepskiej jakości zdjęcia), brakuje mi tutaj agresji.
Kolega słusznie wyżej zauważył ,że również hełmy do kitu.
Ich twarze są jakieś takie potulne i delikatne(może to wina kiepskiej jakości zdjęcia), brakuje mi tutaj agresji.
Kolega słusznie wyżej zauważył ,że również hełmy do kitu.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mnie jakoś ten slayer nie oszałamia. Ciekawe czy ma jeszcze mini-toporek przymocowany na zadku Podstawka delikatnie mówiąc dziwna. Całość przypomina slayerów z AoW, a ci mi jakoś nigdy nie leżeli. O hamkach przez litość nie wspomnę, bo po cóż pisać o bandzie brzydkich klonów... Póki co - dla mnie must have nothing... Skłamałbym, gdybym powiedział, że się tego nie spodziewałem... Choć akurat to mnie wcale nie cieszy ...
PS. Jest sukces - hełmy hamków mają dwa wzorki ...
Ostatnio zmieniony 25 sty 2014, o 09:35 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
+1 Na początku pomyślałem, że ktoś się pomylił i wstawił fotkę z AoW.smiejagreg pisze:Mnie jakoś ten slayer nie oszałamia. Ciekawe czy ma jeszcze mini-toporek przymocowany na zadku Podstawka delikatnie mówiąc dziwna. Całość przypomina slayerów z AoW, a ci mi jakoś nigdy nie leżeli.
Dla mnie hammerersi są kompromisem pomiędzy stylistyką LotR a poprzednią edycją kraśków.O hamkach przez litość nie wspomnę, bo po cóż pisać o bandzie brzydkich klonów... Póki co - dla mnie must have nothing... Skłamałbym, gdybym powiedział, że się tego nie spodziewałem... Choć akurat to mnie wcale nie cieszy ...
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Slayers mi sie podoba. Fajny dynamiczny. Hamkowie natomiast hmmm fajni widac ze bedzie zestaw s z ktorego mozna zlozyc albo hamkow albo ironow
dobrze, że Hamce nie mają kolan...
lepsza fota:
lepsza fota:
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.