RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
Slayer jest prawie idealny jak dla mnie, tylko broda rzeczywiście przerośnięta jak u slayerów z AOW.... ale fajnie że poszli w dynamizm.
Hamki średnie, nie powiedział bym żeby bili starsze wzory na głowę, też mają swoje wady. Nie będę oryginalny i zgodzę się co do hełmów, jakieś spiralki śmieszne... nie pasuje zupełnie. No ale w końcu plastik, więc można zrobić z nimi co się tylko spodoba.
Mam nadzieje że to jednak zestaw Hammerers/Longbeards, bo są fanie opancerzeni i liczę że Ironi będą mieli jeszcze ciekawsze zbroje.
Hamki średnie, nie powiedział bym żeby bili starsze wzory na głowę, też mają swoje wady. Nie będę oryginalny i zgodzę się co do hełmów, jakieś spiralki śmieszne... nie pasuje zupełnie. No ale w końcu plastik, więc można zrobić z nimi co się tylko spodoba.
Mam nadzieje że to jednak zestaw Hammerers/Longbeards, bo są fanie opancerzeni i liczę że Ironi będą mieli jeszcze ciekawsze zbroje.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Mnie się hamki bardzo podobają i mam przeczucie że te figsy w wersji ironów będą jeszcze ladniejsze.
Slayer (podobnie jak np. nowe DE) zostal skrzywdzony przez malowanie, choć nawet w tym wygląda nieźle.
Slayer (podobnie jak np. nowe DE) zostal skrzywdzony przez malowanie, choć nawet w tym wygląda nieźle.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Tak patrzę na to zdjęcie (to drugie, jaśniejsze) i dochodzę do wniosku że toporki to on ma przyczepione do warkoczy brodysmiejagreg pisze:Mnie jakoś ten slayer nie oszałamia. Ciekawe czy ma jeszcze mini-toporek przymocowany na zadku
Fajny model, dynamiczny.
Wisła Kraków.
Tak samo są nowi hamerersi zrobieni tyle że maja małe młotkiSevi pisze:Tak patrzę na to zdjęcie (to drugie, jaśniejsze) i dochodzę do wniosku że toporki to on ma przyczepione do warkoczy brodysmiejagreg pisze:Mnie jakoś ten slayer nie oszałamia. Ciekawe czy ma jeszcze mini-toporek przymocowany na zadku
Fajny model, dynamiczny.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
plizz kto kupi plastikowe?? plastikowe to mogą być nocniki ze skulpasa.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
FaktycznieFuxiorr pisze:tyle że maja małe młotki
Nowy krasnoludzki styl.
Wisła Kraków.
Slayer wygląda super, natomiast hamki są jakieś dziwne. Na początku myślałem że są za wysocy, ale poponownym przyjrzeniu się są za chudzi. Stare figsy wygladaja jak beczki, duże głowy duże brzuchy a te są smukle jak elfy:)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Z tego, co widzę, to wyraźnie GW do LotRa nawiązuje. Bynajmniej nie przypadkowo. Nie mam pojęcia, jak się krasie z LotRa sprzedają, ale podejrzewam, że szału ni ma. Jak się więc upodobni figsy z WH do figsów z LotRa, to może znajdą się nowi kupcy na te ostatnie również ... Nie zdziwiłbym się, gdyby to leżało u podstaw nowego wypusku krasi...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, nowe hamki aż kipią dynamikąFubuki pisze:GW już od jakiegoś czasu stara się robić dynamiczne modele bardziej elitarnych jednostek
Nie bardziej niż stare... te przynajmniej po łbach się nie bijąsmiejagreg pisze:No, nowe hamki aż kipią dynamikąFubuki pisze:GW już od jakiegoś czasu stara się robić dynamiczne modele bardziej elitarnych jednostek
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
iron breakerzy pewnie beda mieli doczepiane male tarcze do brod
kurde, ta broda tego slayera jest brzydka. wyglada jak doczepiana, sztuczna. a moze to malowanie go tak skrzywdzilo.
generalnie cos mi sie nie podoba w tym zabojcy ale do konca nie wiem co.
hammererzy ujda. faktycznie troche przypominaja tych z lotra.
kurde, ta broda tego slayera jest brzydka. wyglada jak doczepiana, sztuczna. a moze to malowanie go tak skrzywdzilo.
generalnie cos mi sie nie podoba w tym zabojcy ale do konca nie wiem co.
hammererzy ujda. faktycznie troche przypominaja tych z lotra.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
bo... bo to był czar warhammera.Koz@a pisze:To są najlepsze modele hamkow w historii [ reszta sie nie umywa do tych modeli
Tak się zastanawiam czy dziś zacząłbym grać w młotka...