NoWE (zbiór plot str. 113)
Moderator: Gremlin
- White Lion
- Kretozord
Re: NoWE.
jeśli już to szyszkami...
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
kevinior pisze:pozytywem bycia cukrzykiem jest to ze schudlem 15 kilo
O man! Gratulacje

Mi innego rodzaju napięcie rozwala spodnie więc ja tam nie wiem jakie Ty masz zboczeniaPiotras pisze:Wiem, że napięcie rozwala spodnie, bo już czasu mało, ale wytrzymajcie te jeszcze 3-4 miesiące i wszystko będzie jasne.

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Prezentowany wcześniej kalendarz wydawniczy:

Kwiecień/maj będzie nasz 
I dzisiejsza plotavia Tim from the Faeit 212 inbox
Release Plan for 2014
January - Dwarfs
February - Imperial Guard I
March - Imperial Guard II
April - Wood Elves & new GW Page/Shop
May - Orks (40k)
June - Bretons
July - WHFB 9th Edition Rulebooks & Starter Set
August - Space Wolves
September - Orcs & Goblins I
October - Orcs & Goblins II

via Rik at 40k Radio
https://www.facebook.com/pages/40K-Radi ... 6461962884
As you may have seen on other sites Febraury is all about the Dwarfs. So for you fans of the short and bearded get pumped. March will see the release of Imperial Knights. This year is shaping up to be a good one
Abstrahując od miesięcznej obsuwy, póki co wszystko się zgadzavia Lion 275 on Warseer
IG will be in April. March will focus soley on the Imperial Knights. Followed by Wood Elves in May...

Kurde, jeżeli się to potwiedzi to cała nowa armia.Wood Elves
May Release
The final army book of 8th Edition
New Glade Guard
New Way Watchers
New War Dancers
New Dryads
New Treemen
New War Eagles
New units...
Gdzie ja to zmieszczę, i za co to kupię?
Ciekawe jak się zaprezentują nowe modele - nie ukrywam że obecne z 6 ed są dla mnie świetne. Ciekawe też co z tej listy się potwierdzi

Wisła Kraków.
Modele WE są na tyle ładne, że raczej żal mi będzie się z nimi rozstawać...Ceny zapewne będą na tyle kosmiczne, że kupno wszystkiego "od nowa" będzie niezłą iwestycją. Jakkolwiek ładne by te figsy nie byłyn na pewno nie pozbędę się metalowych wardencerów czy Waywatcherów...Sevi pisze:Kurde, jeżeli się to potwiedzi to cała nowa armia.
Ciekawe jak się zaprezentują nowe modele - nie ukrywam że obecne z 6 ed są dla mnie świetne. Ciekawe też co z tej listy się potwierdzi
Nie biorę pod uwagę sprzedania moich 6 ed WE i zamiany na nowe wzory - bo stare są jak napisałeś zbyt ładne
Raczej jedynie uzupełnienie, ale tylko tymi które będą mi się podobać.
Czyli pewnie będzie tak jak w przypadku mojej armii HE - z nowości jedynie feniks, skutter i bohaterowie

Czyli pewnie będzie tak jak w przypadku mojej armii HE - z nowości jedynie feniks, skutter i bohaterowie

Wisła Kraków.
Ciekawi mnie ten nowy War eagle...skoro w armii HE też są te modele to czemu nie wydali tej figurki już przy okazji 8ed HE ? Ciekawe czy rzeczywiście zrobią reedycję tych orzełków, bo póki co modele z Hobbita są dla mnie poza konkurencją.
Zobaczymy, to póki co plotki. Ale tego wszystkiego co było w metalu można się spodziewać w plastiku - w nowych wzorach.
Wydaje mi się że łuczników zostawią starych.
Wydaje mi się że łuczników zostawią starych.
Wisła Kraków.
W zasadzie wszystkie modele nowe, ciekawe ile w tym prawdy. Ostatnio była mowa że planują wydawać nowe wzory częściej, niezależnie od AB. Tak czy siak, ciężko im będzie przebić aktualne modele. Tym bardziej że obecne wzornictwo GW ewidentnie mi nie leży i każda nowa armia to potwierdza. Mam wrażenie że to kwestia komputerowego projektowania modeli.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2014, o 12:47 przez hypnotic, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie plotka tylko przypuszczenia.Sevi pisze:Kurde, jeżeli się to potwiedzi to cała nowa armia.Wood Elves
May Release
The final army book of 8th Edition
New Glade Guard
New Way Watchers
New War Dancers
New Dryads
New Treemen
New War Eagles
New units...
Pewnie zamienią wszystkie metale i finecasty na plastiki. Lucznicy i driady są fajni i pewnie zostaną, reszra wyjdzie w plastiku
Plota z rodzaju "kolega, kolegi, ,brata, tescia, zięcia, wuj powiedział:" ale skoro zostały 3 miesiące do premiery może być cos na rzeczy a więc:
1) mamy dostać cos w rodzaju Ducha lasu potężna eteryczna maszkara w 2 złożeniach (może z drzewcem??)
2) teraz wiem dlaczego driady maja być nowe, będą w "2" złożeniach, zwykle i eteryczne ponoć mega gięte za mało pkt
1) mamy dostać cos w rodzaju Ducha lasu potężna eteryczna maszkara w 2 złożeniach (może z drzewcem??)
2) teraz wiem dlaczego driady maja być nowe, będą w "2" złożeniach, zwykle i eteryczne ponoć mega gięte za mało pkt
True
Mi się obecne figury bardzo podobają, nie to co kulfony z 5ed.
Prędzej zainwestuje w nowe figury i booka niż będę zmieniać trzon armii, który mógłby wynieść fortunę - mam nadzieję, że nie czekają nas zmiany jak w WOC gdzie 75% figur poszła na półkę
Mi się obecne figury bardzo podobają, nie to co kulfony z 5ed.

Prędzej zainwestuje w nowe figury i booka niż będę zmieniać trzon armii, który mógłby wynieść fortunę - mam nadzieję, że nie czekają nas zmiany jak w WOC gdzie 75% figur poszła na półkę

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Jak dla mnie to do zmiany kwalifikuje się wszystko poza GG, GR i Dryadami. Czyli w zasadzi wszystko poza core... Ale jesli i te modele zmienią to po prostu na razie sie ich nie kupi
prędzej czy późnniej na allegro sie pojawią

Z chęcią odkupie te kulfonyLuc pisze:True
Mi się obecne figury bardzo podobają, nie to co kulfony z 5ed.![]()