Sezon czas zacząć Rudy goblin 26.01.2014 EURO!!!
Re: Sezon czas zacząć Rudy goblin 26.01.2014 EURO!!!
Laik wygral.
Drugi Butan chyba.
KSW nie bylo. Byl rzut dyskiem, pchniecie kula i skoki przez plotki
Drugi Butan chyba.
KSW nie bylo. Byl rzut dyskiem, pchniecie kula i skoki przez plotki
http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... 0/13782574
Od 18:50 (Grzegorz Sartas <3 xD)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Wyniki!!!
1. Laik 53
2. Butan 47
3. Ja
4. Tomasz Miszta 40
5. Cichy 37
6. Miłosz Sarwa 36
7. Spawn 35
8. Andrzej Bąk 34
9. Bercik 33
10. Dydu 33
11. Marek Bąk 32
12. Grzegorz Tartas 31
13. Paweł Szczurek 30
14. Adam Skowron 29
15. Radek Janik 27
16. Panterq 27
17.Łukasz Seweryn 23
18. Paweł Góra 20
19.Przemysław Karoń 18
20.Lothar 13
21. Gremli 3
Turniej uważam za całkiem udany. Niezła frekwencja, dobra zabawa i telewizja, która rozreklamowała nasze hobby. Mam nadzieje, że następnym razem będzie jeszcze lepiej. Kolejny tur 02.03(niedziela) również w goblinie. Sytuację o, którą pytacie uważam za zamkniętą. Brak komentarza będzie najlepszą jego formą. Dziękuje wszystkim, gratuluje top 2 i zapraszam następnym razem.
1. Laik 53
2. Butan 47
3. Ja
4. Tomasz Miszta 40
5. Cichy 37
6. Miłosz Sarwa 36
7. Spawn 35
8. Andrzej Bąk 34
9. Bercik 33
10. Dydu 33
11. Marek Bąk 32
12. Grzegorz Tartas 31
13. Paweł Szczurek 30
14. Adam Skowron 29
15. Radek Janik 27
16. Panterq 27
17.Łukasz Seweryn 23
18. Paweł Góra 20
19.Przemysław Karoń 18
20.Lothar 13
21. Gremli 3
Turniej uważam za całkiem udany. Niezła frekwencja, dobra zabawa i telewizja, która rozreklamowała nasze hobby. Mam nadzieje, że następnym razem będzie jeszcze lepiej. Kolejny tur 02.03(niedziela) również w goblinie. Sytuację o, którą pytacie uważam za zamkniętą. Brak komentarza będzie najlepszą jego formą. Dziękuje wszystkim, gratuluje top 2 i zapraszam następnym razem.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
+5 do fejmuEltharion pisze:http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... 0/13782574
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Kurcze nie działa mi ta wtyczka, a tak chciałem zobaczyć jak nas pokazali
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Fajna miejscówka, fajny turniej
Wyniku szkoda.
Dziękuję wszystkim przeciwnikom za bezspinowe bitwy
Panterq w TVP Katowice -
I moje kostki
Wyniku szkoda.
Dziękuję wszystkim przeciwnikom za bezspinowe bitwy
Panterq w TVP Katowice -
I moje kostki
Wisła Kraków.
[quote="Jasif"]Ktoś się kontaktował z telewizją, czy sami podjęli temat?[/quote
Rano przed turniejem zadzwonił do mnie redaktor z tvp Katowice i zapytał czy może wpaść zrobić materiał. Powiedziałem, że ok, ale temat podjęli sami. Nie mam pojęcia skąd wzięli info o turze. Fajnie, że wpadli.
Rano przed turniejem zadzwonił do mnie redaktor z tvp Katowice i zapytał czy może wpaść zrobić materiał. Powiedziałem, że ok, ale temat podjęli sami. Nie mam pojęcia skąd wzięli info o turze. Fajnie, że wpadli.
Lokalizacja obłędna, dobre jedzenie, duży wybór browarów, ludzie przy stołach graja sesje RPG, w karty(MTG), rodziny graja w planszówki, a w wydzielonym pomieszczeniu turniej WFB. Brakowało tylko MackaP - kierowcy - abym mógł się uczciwie napić . W marcu na pewno będę chciał przyjechać.
- wind_sower
- Masakrator
Pierwszy turniej ever i od razu w telewizji
Dzięki za grę i mam nadzieje, że to nie ostatni turniej w goblinie z powodu rozszerzenia dogrywek o dyscypliny olimpijskie takie jak
Dzięki za grę i mam nadzieje, że to nie ostatni turniej w goblinie z powodu rozszerzenia dogrywek o dyscypliny olimpijskie takie jak
Morda mi się śmieje, jak to czytamSpawn pisze:[...]rzut dyskiem, pchniecie kula i skoki przez plotki
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
ja juz przywykłem ^^Eltharion pisze:http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... 0/13782574
btw ale miałem pytanie
Spawn pisze:[...]rzut dyskiem, pchniecie kula i skoki przez plotki
w innym przypadku byłoby to zabawne ale pomysle ze gdyby ktos z obslugi to widzial albo tv
cóż wiecej szczescia niz rozumu niemniej
Dzieki za turniej
szczególnie przeciwkom
Wind-sower
Panterq
Butanowi
oraz
orgowi-Robertowi
To faktycznie dziwne, że taki undergroundowy event wyłapali. Coś tam od jakiegoś czasu myślę, żeby nasze lokalne media zaatakować klubowym PRem, będzie trzeba zintensyfikować myślenie i wdrożyć planHeretic pisze:Rano przed turniejem zadzwonił do mnie redaktor z tvp Katowice i zapytał czy może wpaść zrobić materiał. Powiedziałem, że ok, ale temat podjęli sami. Nie mam pojęcia skąd wzięli info o turze. Fajnie, że wpadli.
Gratulacje Robert, widzę, że nowy image Szybkiego Szpila nawet medialny się zrobił Cóż, Śląsk idzie naprzód, bardzo dobrze.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Będę o to walczył.Jasif pisze:
Gratulacje Robert, widzę, że nowy image Szybkiego Szpila nawet medialny się zrobił Cóż, Śląsk idzie naprzód, bardzo dobrze.
Dziękuje wszystkim za pozytywne komentarze i pozostaje mi zaprosić was na turniej w marcu. Nowy wątek już umieściłem i można się zgłaszać.
P.S. wyniki podałem do ligi.