Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
POrzypominamy, ze do dzis do 24 są pkt za zgloszenie.
Napisz może w tym temacie: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=42710
Może się znajdzie ktoś kto Ci użyczy.
Niestety Galrauch jako chimera to prox.
A proxy są niedopuszczone.
Może się znajdzie ktoś kto Ci użyczy.
Niestety Galrauch jako chimera to prox.
A proxy są niedopuszczone.
Wisła Kraków.
wejdź na forum WoC i modele. Masz tam kilka pomysłów. Galrauch to jednak zbyt duże nadużycie.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
panterq pisze:W wypadku wątpliwości prosimy o zdjęcia figurek na maila.
wszystko rozbija się o zdjęcie, konwersje itp.
Podrzuć na maila to zobaczymy.
Możesz też wrzucić całą armię... może jest tematyczna i pasuje? Bo sam Garlauch to nieco za duże nadużycie
Jest jakieś ograniczenie co do długości nazwy zespołu?
Durin pisze:wejdź na forum WoC i modele. Masz tam kilka pomysłów. Galrauch to jednak zbyt duże nadużycie.
Bo ja wiem. Bardziej przypomina chimere niz Twoja plastikowa zabawka za 5 dych ;/
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
4 znaki muszą zostać na headerJarekK pisze:A czemu akurat tyle? Nie lepiej 128?panterq pisze:Tak, 124 znaki.
Garkluch to dwuglowy smok.
Chimera mieszanka roznych zwierzat.
No chyba ze przez sama dwugłowość rozumie sie chimerzastosc to wtedy faktycznie Garluch jest ladniejsza chimerą
Graluch nie jest chimerą.
Jeżeli jest wystawiony jako chimera - jest proxem. Proxy są zakazane i będę je ściągał ze stołów.
d00mdiver - odnśnie trolli napisałem Ci PW
Jeżeli jest wystawiony jako chimera - jest proxem. Proxy są zakazane i będę je ściągał ze stołów.
d00mdiver - odnśnie trolli napisałem Ci PW
Wisła Kraków.
Doomdiver - Zgadzam sie z tobą co do estetyki tych modeli Garluch jest spoko a chimera nie. Nie zmienienia faktu że zastępowanie jednego drugim jest przesadą nawet dla mnie - Sorry stary mamy takie zasady
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
A odnośnie długości nazwy:
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch - miejscowość w północno-zachodniej Walii, na wyspie Anglesey.
Źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Llanfairpw ... iogogogoch
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch - miejscowość w północno-zachodniej Walii, na wyspie Anglesey.
Źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Llanfairpw ... iogogogoch
Wisła Kraków.
jasne Dibo rozumiem, sorry mamy taki klimat
odnośnie pm`ki seviego zaczynam się zastanawiać:
"Jeżeli są pomalowanie jako trolle do O&G to nie przedją - są proxami.
Jeżeli są pomalowane tak że pasują do chaosu to są ok."
rozumiem też, że pewnie zaraz ktoś z was udowodni mi, że trolle gdy są pomalowane na zielono nie pasują do chaosu gdyż ten kolor zaklepały już o&g a chaosowe trolle były... no właśnie jakie?:)
myślałem że tu chodzi o model nie o malowanie.
mimo wszystko zdjęcie wkrótce zapodam, sam jestem ciekaw:)
Model nowej chimery jest według mnie brzydki i plastikowy czyli podwójnie kiepski, może to sygnał żeby w pewnych nadzwyczajnych sytuacjach kierować się rozsądkiem i dobrym smakiem i dopuścić niektóre fajne unikatowe figury na turniejach tym bardziej takiej rangi a nie to co narzuca gw... (no ale kto by się doszukiwał nadzwyczajnej sytuacji w marudzeniu nikomu nieznanemu forumowiczowi:P)
dymitr, mówisz że smok to smok, idąc tym tropem złośliwie można powiedzieć że smok to latający potwór tak jak chimera
sorry panowie za marudzenie, no offence
odnośnie pm`ki seviego zaczynam się zastanawiać:
"Jeżeli są pomalowanie jako trolle do O&G to nie przedją - są proxami.
Jeżeli są pomalowane tak że pasują do chaosu to są ok."
rozumiem też, że pewnie zaraz ktoś z was udowodni mi, że trolle gdy są pomalowane na zielono nie pasują do chaosu gdyż ten kolor zaklepały już o&g a chaosowe trolle były... no właśnie jakie?:)
myślałem że tu chodzi o model nie o malowanie.
mimo wszystko zdjęcie wkrótce zapodam, sam jestem ciekaw:)
Model nowej chimery jest według mnie brzydki i plastikowy czyli podwójnie kiepski, może to sygnał żeby w pewnych nadzwyczajnych sytuacjach kierować się rozsądkiem i dobrym smakiem i dopuścić niektóre fajne unikatowe figury na turniejach tym bardziej takiej rangi a nie to co narzuca gw... (no ale kto by się doszukiwał nadzwyczajnej sytuacji w marudzeniu nikomu nieznanemu forumowiczowi:P)
dymitr, mówisz że smok to smok, idąc tym tropem złośliwie można powiedzieć że smok to latający potwór tak jak chimera
sorry panowie za marudzenie, no offence