Na turnieje w Rudym Goblinie można na mnie liczyć

I później te reportaże w TVtrwam, o satanistach, którzy spotykają się w mrocznych miejscach by prowadzić swoje demony do walkiJasif pisze: Coś tam od jakiegoś czasu myślę, żeby nasze lokalne media zaatakować klubowym PRem, będzie trzeba zintensyfikować myślenie i wdrożyć plan![]()
Gratulacje Robert, widzę, że nowy image Szybkiego Szpila nawet medialny się zrobiłCóż, Śląsk idzie naprzód, bardzo dobrze.
Jest również miejscem gdzie będą przychodzić zwykli klienci, dlatego też:
- Nie krzyczymy, nie zachowujemy się chamsko. Jednym słowem pełna kultura. Naruszenia w tym względzie będą surowo karane.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie dodałem także, że otrzymałem od niego kopniaka w udo, oraz jak właśnie się dowiedziałem od jenego ze świadkó, rzucił we mnie mnie nie losem z bilaticonu a jakimś z gnoma, a odrzuciłem mu nie losa, a miarkę. Jeszcze jakieś szczegóły, które diametralnie zmieniają fakt, że Laik rzucił się na mnie przez stół, niszcząc figurki należące do łacznie 4 graczy, oraz sam zainicjował wszystkie akty agresji słownej i fizycznej? A, jeszcze bym zapomniał! Zanim wskoczył na stół stanął na krześle, a od miarki się nie uchyliłem, tylko odwróciłem plecami.debelial pisze:Dla pełności relacji możesz dodać, że uderzyłeś go pięścią w twarz gdy inni go przytrzymywaliNikogo nie usprawiedliwiam, ale bez tego Twoja relacja wydaje mi się jakoś... niekompletna
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
RedScorpion pisze:![]()
![]()
ludzie to się w głowie nie mieści, można nawet pominąć kwestię kto zaczął, ale to ma być hobby. Z waszego opisu bardziej przypomina ukraiński parlament.
Andrzej sytuacja była bardzo nieprzyjemna. Postanowiłem wpierw wyrzucić Laika. Zmieniłem zdanie z innej przyczyny. Nie wiem skąd u Ciebie wniosek, że nie wyrzuciłem Tomka z turnieju dla ratowanie frekwencji następnego turnieju. Każda normalna osoba nie miałaby do mnie o to pretensji wraz z Laikeim, więc napewno frekwencja nie ucierpiałaby. Zrobiłem to, bo Laik właśnie wgrał turniej i oddał całą nagrodę osobie, której zniszczył figurki. Rozmawiałem dziś z tym chłopakiem i powiedział, że kwota, którą od Laika otrzymał jest dla niego satysfakcjonująca w sensie powetowania strat. To dlatego zmieniłem zdanie.Andrzej pisze:
Śmieszna jest dla mnie zachowanie Brzeziny, jako organizatora, podczas tej całej sytuacji. Najpierw zdyskwalifikował Laika i kazał opuścić miejsce turnieju, a następnie uznał, że decyzja ta popsuje mu frekwencję na kolejnym turnieju i cofnął swoją decyzję. Nie dał także za całą tą sytuację nawet żadnych karnych. Jest to o tyle smutne, bo jednocześnie pokazuje, ze Brzezina jako org nie potrafił zachować zimnej krwi podczas napiętej sytuacji a zarazem, że nie miał jaj, żeby trzymać się raz podjętej decyzji. Ostatecznie Laik wygrał turniej, na którym zachował się jak ostatni cham i prostak.
Tutaj jeszcze cytat z regulaminu, własnoręcznie napisanego przez Brzezinę:
Jest również miejscem gdzie będą przychodzić zwykli klienci, dlatego też:
- Nie krzyczymy, nie zachowujemy się chamsko. Jednym słowem pełna kultura. Naruszenia w tym względzie będą surowo karane.
Takimi środkami to chyba nie do Polskiej repy.c4h10 pisze:trzeba walczyć o miejsce w repie każdymi środkamiPiotrB pisze: Ciężko mi to ogarnąć . Co musi się stać żeby dorosły chłop rzucił się na chłopaka przy stole grając w grę fantasy dla przyjemności....
No tak, bo na euro to wszyscy mili, nie oszukują się i pozwalają wklejać sobie maskiGolonka pisze: O dziwo reaguje tak na irytujących, cynicznych, chamskich, ironicznych i dodatkowo cechujących się wyjątkowo cwaniackim podejściem typów.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.