RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
Jak można nie dawać podręcznika w pierwszej fali przedsprzedaży..by ich dział sprzedaży osy pokąsały..
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- Tiger Brown
- Kradziej
Przepraszam, ale nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem. Box Hamków ma kosztować 40 euro? To ilu ich będzie w środku?!However, an italian dealer gave some details about first wave:
1-2-2014 preorder
8-2-2014: release:
Belegar: 17 euros
Demonslayer:17 euros
Hammerers/Longbeards: 40 euros
no dwarven army book in this first release.
second release will be on 22-2-2014, but he doesn't know what it will contain..
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
ej, przecież 2 strony temu pisałem to wszystko po polsku z cenami w złotówkach... ploty z Włoch są bardziej wiarygodne?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Tiger Brown
- Kradziej
Sorki, przeoczyłem. 150 złociszy za 10 figurek... ja odreagowuję emocje określoną aktywnościa fizyczną! Chyba gdzieś wypadłem z obiegu w kwestii cen GW.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Chodziło mi bardziej o to :Smh pisze:ej, przecież 2 strony temu pisałem to wszystko po polsku z cenami w złotówkach... ploty z Włoch są bardziej wiarygodne?
no dwarven army book in this first release.
Skoro pisałem, że 3 boxy są na premierę 8.02 i nie ma tam booka to raczej logiczne... ech nvm...Azgaroth pisze:Chodziło mi bardziej o to :Smh pisze:ej, przecież 2 strony temu pisałem to wszystko po polsku z cenami w złotówkach... ploty z Włoch są bardziej wiarygodne?no dwarven army book in this first release.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Zrozum, zagraniczne info jest bardziej wiarygodne... bo jest zagraniczne
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
mechanizm jest prosty.
kupujemy white dwarfa- bo są zasady do belegara.
kupujemy nastepnego bo są zasady do....
a na końcu podręcznik.
po 9 latach czekania stwierdzilem, że kupuje wszystko.
na razie 2 boksy hamkow, belegar, slayer.
napędza mnie sama chęć posiadania dużej ilości kraśków.
dużych maszynek wezmę po 2- żeby mieć możliwość wystawienia każdej kombinacji.
z niecierpliwością czekam na nowy tron, kowadlo i inne wielkie rzeczy. może wspomniany kiedyś we fluffie clockwork dragon ?
kupujemy white dwarfa- bo są zasady do belegara.
kupujemy nastepnego bo są zasady do....
a na końcu podręcznik.
po 9 latach czekania stwierdzilem, że kupuje wszystko.
napędza mnie sama chęć posiadania dużej ilości kraśków.
z niecierpliwością czekam na nowy tron, kowadlo i inne wielkie rzeczy. może wspomniany kiedyś we fluffie clockwork dragon ?
prawdziwy fanatyk swojej armii kupi wszystko co z nią związane
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Niestety (albo stety) nie. Pamiętam że z tych małych boxów można było w niektórych sklepach kupować na sztuki i skink czy gobo kosztował ok. 3,80 a większe jak saurus czy elf kosztowały jakieś 4,60.przelas pisze:panowie kiedyś mały box 8 klonów proporcjonalnie kosztował chyba więcej niż tych 10 hamków będzie. nie było internetu i ludzie kupowali
I dało radę i ludzie kupowali ale nowa kadra w GW (menedżery od siedmiu boleści w złotych okularach) wie lepiej jak "zachęcić" nas do kupna.
Mówią, że najlepiej porównywać takie rzeczy przez pryzmat żywności. Słyszałem o przeliczaniu przez niektórych analityków średniej pensji na ilość Big Mac'ów (TM), które można za nią kupić.
No więc uwierz mi, że dekadę temu za cenę plastikowej figurki do Battla (jeden piechociarz) nie mogłeś nabyć dwóch Big Mac'ów. Mimo, że nie ma co porównywać 5-ed plastikowego Chaos Warriora z najnowszym Hammererem ale plastikowy piechociarz do battla to plastikowy piechociarz do battla jak byś na to nie patrzył.
No więc uwierz mi, że dekadę temu za cenę plastikowej figurki do Battla (jeden piechociarz) nie mogłeś nabyć dwóch Big Mac'ów. Mimo, że nie ma co porównywać 5-ed plastikowego Chaos Warriora z najnowszym Hammererem ale plastikowy piechociarz do battla to plastikowy piechociarz do battla jak byś na to nie patrzył.
Ciekawostka, ja kupowałem w lokalnym sklepie po 2,00 PLNNiestety (albo stety) nie. Pamiętam że z tych małych boxów można było w niektórych sklepach kupować na sztuki i skink czy gobo kosztował ok. 3,80 a większe jak saurus czy elf kosztowały jakieś 4,60.
I dało radę i ludzie kupowali ale nowa kadra w GW (menedżery od siedmiu boleści w złotych okularach) wie lepiej jak "zachęcić" nas do kupna.
Skinki, czy Saurusy w tej samej cenie. Można było też kupować konie, wilki w tej samej cenie.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
No cóż, za 22 funty to jest box 20 plastikowych berserkerów avatars of war. W zasadzie cały zakres figurek do krasi u nich jest. Np
http://www.waylandgames.co.uk/avatars-o ... 19322.html
22-27 funtów za 20 to ile, 3 razy taniej za model? Kickstartery na plastiki DE też już w drodze. Widzę, że GW sporo tego rodzaju inicjatyw sfinansuje swoimi byłymi klientami. Aktualnie nie widzę żadnego uzasadnienia dla nabywania modeli GW, nie są lepsze jakościowo, nie są jakieś wybitnie ładne, nie pasują do starych dwarfów wizualnie.
Ja teraz patrzę na swoich metalowych hammerersów kupionych 4 lata temu jak na inwestycję
http://www.waylandgames.co.uk/avatars-o ... 19322.html
22-27 funtów za 20 to ile, 3 razy taniej za model? Kickstartery na plastiki DE też już w drodze. Widzę, że GW sporo tego rodzaju inicjatyw sfinansuje swoimi byłymi klientami. Aktualnie nie widzę żadnego uzasadnienia dla nabywania modeli GW, nie są lepsze jakościowo, nie są jakieś wybitnie ładne, nie pasują do starych dwarfów wizualnie.
Ja teraz patrzę na swoich metalowych hammerersów kupionych 4 lata temu jak na inwestycję
mam podobnieGrazbird pisze: napędza mnie sama chęć posiadania dużej ilości kraśków.
a jesli IB beda wygladac podobnie jak belegar to na 100% kupiepo 9 latach czekania stwierdzilem, że kupuje wszystko.
(...)
co do hammerersow to poczekam az zaczna byc sprzedawani po taniosci na allegro/ebayu bo teraz to na bank nie ma opcji.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie