Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
ehh a własnie popcorn otwierałem
Sevi pisze:Panowie, proszę nie robić syfu w temacie masterowym.
Wisła Kraków.
Nie kombinuj bierzesz sznurek, 4 osoby robia za narozniki i jacha. Moze byc wtedy bez rekawic tak bardziej hardocorowo bedzieoczko pisze:e tam poker - przydałby się składany ring do rozstrzygania animozjii. można oczywiście robić zakłady
Sorry zapomnialem .Dibo pisze:Ciiii
The first rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club.
The second rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club.
Na szczesie w budynku urzeduja tez strazacy i kajetka wiec liny i Ostatnia pomoc pod reka
Przedpłaty na 28.01.14 na 17:51 w drugim poście.
Te wpłaty są zaksięgowane.
Przypominam że dokonanie przedpłaty do 29.01.14 jest premiowane +3 DP.
Jest to +3DP dla całej drużyny.
Te wpłaty są zaksięgowane.
Przypominam że dokonanie przedpłaty do 29.01.14 jest premiowane +3 DP.
Jest to +3DP dla całej drużyny.
Wisła Kraków.
Reszta SS jest w fazie restrukturyzacji i ogarniania zycia prywatnego i zawodowego. Legion tez przez to przeszedl kilka lat temu. Kiedys wrocimySevi pisze: Reszta SS, hmm... pozostawię to bez komentarza
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Śmiechu - daj już spokój, proszę. Wystarczy.
Andrzej- swoje chamstwo i prostactwo schowaj głęboko, albo daj mu upust poza forum. Masz ostrzeżenie. Jeszcze jeden krzywy tekst i odpoczniesz od BP.
Andrzej- swoje chamstwo i prostactwo schowaj głęboko, albo daj mu upust poza forum. Masz ostrzeżenie. Jeszcze jeden krzywy tekst i odpoczniesz od BP.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dobrze, że się w porę zorientowałem.Rince pisze:heh, jak to sie ladnie juz przyjelo... Nawet na liscie zapisanych Marek figuruje jako Slaski paz
W pierwotnej wersji w zgłoszeniu był Marek "Śląski Paź" Szaitis....
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
hahahaha mówisz o "Rince to @#$%^&!" czy o "Rince nie jedzie na Euro, dawaj Zbyszek"??Szaitis pisze:W pierwotnej wersji mieliśmy mieć też inną nazwęCauliflower pisze: W pierwotnej wersji w zgłoszeniu był Marek "Śląski Paź" Szaitis....
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, o 10:31 przez Cauliflower, łącznie zmieniany 1 raz.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole