Makieta na Bazyliszka
Jak chcesz wampiry to mów - jest Judasz i cała spółka. Zahor zagrabił prawie wszystkie krasnoludki, więc nic się nie stanie jeśli przed Bazyliszkiem znikną też wampirki. Figuraski Nefsokarów czy Overlordów też są niesamowite, a gdybyś dla odmiany chciał zagrać czymś "dobrym" to ilość modeli dostępnych do Crusaderów czy Najemników przebija wszystko inne. A na okrasę jest cały Razig's Revenge, czyli piraci-truposzczaki tylko tam figurek mniej...
Na stole odgrywana była kolejna testowa bitwa, tym razem z użyciem Crusaderów i Nefsokarów. Świątynia jest ...przymierzona. W poniedziałek jej moduł powinien być już gotowy, podobnie jak malowanie. Zostanie już tylko wykończenie i Marcin będzie mógł się zabrać za drugą, wymarzoną przez siebie część (jaskinię). Ja wyciskam foremki Hirstana kolejną makietę. Tym razem musi być trochę lasu żeby Elfy wreszcie miały gdzie mieszkać ale obowiązkowo runiki romańskie i gotyckie, spróbujemy dołożyć również jakieś krypty i podziemia. Zahor ma talent, a gra na takich stołach to naprawdę zupełnie inna klasa wrażeń...
Gra się na tym przyjemien tylko...
na wejściach na skały może być problem z umieszczeniem wysokiej (trzymającej broń w górze, itp.) figurki, podobnie problem tyczy się figurek z większymi niż standardowe podstawkami.
Poza tym tren jest spoko.
na wejściach na skały może być problem z umieszczeniem wysokiej (trzymającej broń w górze, itp.) figurki, podobnie problem tyczy się figurek z większymi niż standardowe podstawkami.
jestem tego samego zdania i mówię o tym Marcinowi zawsze jak coś robimy z tą makietą... ale wytłumaczenie jest proste, jak sie nie mieści to nie może tamtędy przejśćkonrad_piasecki pisze:Gra się na tym przyjemien tylko...
Średnio do mnie przemawiają takie rozwiązania, a kwestie gdzie można i czy wogółe można wcisnąć dany model mależałoby ustalić wcześniej żeby zapobieć niepotrzebnym sporom w czasie gry.
BTW Nilgar na pewno weźmiemy od Ciebi tego odłozonego misia - Paulina wczoraj skończyła niedzwiedzia i jest Imo lepszy od Thornwalda
BTW Nilgar na pewno weźmiemy od Ciebi tego odłozonego misia - Paulina wczoraj skończyła niedzwiedzia i jest Imo lepszy od Thornwalda
- Metalwalker
- Wałkarz
dobra dobar, panowie jasno określiłem gdzie jaki model może wejści , mostki są wyjątkiem, co do tego że nie mieszczą się postacie wysokie , skalowałem wysokości przejści do wysokości elfa z włócznią. Co do tego że gdzieniegdzie nie mieści się podstawka 40 mm tk ma być i tyle
- Metalwalker
- Wałkarz
proszę o skasowanie dwa kliki poszły
Ostatnio zmieniony 9 paź 2007, o 06:59 przez Metalwalker, łącznie zmieniany 1 raz.
- Metalwalker
- Wałkarz
dobra dobar, panowie jasno określiłem gdzie jaki model może wejści , mostki są wyjątkiem, co do tego że nie mieszczą się postacie wysokie , skalowałem wysokości przejści do wysokości elfa z włócznią. Co do tego że gdzieniegdzie nie mieści się podstawka 40 mm tk ma być i tyle
- Metalwalker
- Wałkarz
Zawiadamiam że plan zrobienia makiety na bazliszka jest skoniczony trzy dni przed terminem, i chciałbym podziękować wszystkim za wsparcie szczególnie , koledze z pracowni modelarskiej tarchomi , kondradowi, batonowi, oraz tomkowi za dostawy styroduru, i oczywiście TP. SA za sponsoring materiałowy oraz przemkowi za jego upierdliwe , nierozwarzne, do d..y, męczące, denerwujące uwagi i bark wspomorzenia innego jak mielenie językiwem
Całości opiewa na makietę kanionu oraz dodatki egipskie, świątynię, dwie kolumny duże oraz 10 innych dodatków .
PS. Zapomiałem podziękować michałowi"dredmen" ze studia dzięki wielkie!! Za wspulne podtruwnie się!! Następną makietę ubrudzisz se rączki , fotki jak tylko będę miał podrzucę.
Całości opiewa na makietę kanionu oraz dodatki egipskie, świątynię, dwie kolumny duże oraz 10 innych dodatków .
PS. Zapomiałem podziękować michałowi"dredmen" ze studia dzięki wielkie!! Za wspulne podtruwnie się!! Następną makietę ubrudzisz se rączki , fotki jak tylko będę miał podrzucę.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2007, o 09:21 przez Metalwalker, łącznie zmieniany 1 raz.
Zostaw te silikony, maluj elfy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl