RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
Zawsze bedzie mozna podmienic glowy :]
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Ponoc idzie koniec krasnoludzkich klocków po 40 chłopa.
Młociarze po 2 ataki.
Młociarze po 2 ataki.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
O rany... musze przyznac, ze longi sa naprawde wysmienici... no i bedzie trzeba wydac duzo zlotych monet... ehh...
Hamki nadal mnie nie przekonuja do konca. Wysmienite sa same mloty, to musze przyznac. Moje przerobki beda przy nich blado wygladaly ;p
Ironow na moje moga nie wypuszczac. Stare metale to moje ulubione figurki kraskowe, wiec nie potrzebuje nowych, tylko zmiany zasad
Hamki nadal mnie nie przekonuja do konca. Wysmienite sa same mloty, to musze przyznac. Moje przerobki beda przy nich blado wygladaly ;p
Ironow na moje moga nie wypuszczac. Stare metale to moje ulubione figurki kraskowe, wiec nie potrzebuje nowych, tylko zmiany zasad
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
To na razie plotka. Bylo by dobrze, ale jestem sceptycznyAzgaroth pisze:Ciekawe jak będą wyglądały staty długobrodych - ale skoro hamki dostały po 2 ataki to kto wie, czy longbeards też tyle nie będą mieć
No dobra... doczytalem, ze chyba tak wlasnie bedzie
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, o 09:39 przez Filup, łącznie zmieniany 1 raz.
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
Jeśli koleś pisze prawdę to tak będzieFilup pisze: To na razie plotka. Bylo by dobrze, ale jestem sceptyczny
So I have the new weekly white dwarf in hand. While I was reading the fluff about Belegar I read the following.
"Hammerers are the perfect accompaniment for a king, and with TWO attacks each they are veritable killing machines."
Spoko... zobaczymy jak wyjdzie book czy te staty pozostaną identyczne.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Hamererzy kompletnie mi się nie podobają. Te splaszczone hełmy to jakaś niedoróbka chyba, zapomnieli dorzezbic. I te młoty mi nie leżą. Ale longi to nowa jakość w świecie dwarfów. Naprawdę wybitnir fajni. Oczywiście całkowicie pokrywają się z nową "mroczną" tendencją całego wfb. Według mnie trafione chociaż na pewno nie będą "kompatybilni z moją armią".
Chociaż jeżeli mam być szczery to bardziej pasują mi na IB niż na LB, no bo gdzie ciągnące się po ziemi brody?!
Chociaż jeżeli mam być szczery to bardziej pasują mi na IB niż na LB, no bo gdzie ciągnące się po ziemi brody?!
gość na warseerze twierdzi, że ma wd w dłoniach, a tam:
"Next week: Engineering madness." That bodes well for info on any new war machines.
"Hammerers are the perfect accompaniment for a king, and with TWO attacks each they are veritable killing machines."
i just leave it here... ;d
"Next week: Engineering madness." That bodes well for info on any new war machines.
i just leave it here... ;d
Faken szit, nie wierzę Byłoby cudownie. Tylko ten AB.. wszystko przecież może się tam pozmieniać. Możliwe, żeby to była próba sprzedania wielkiej ilości hamców jeszcze przed wyjściem armybooka? I koszta punktowe oraz rozmiary jednostki. Na bank jakieś ograniczenia. Longi wyglądają nieziemsko po prostu.
No nic, znowu trzeba czekać.
No nic, znowu trzeba czekać.
Trochę się to wpisuje w scenariusz z tymi 'zbiorczymi' army bookami, tutaj wydadzą modele, a z nową edycją zasady wszystkich armii w jednym booku, o czym kiedyś były ploty. Oby się nie sprawdziło, bo chciałbym mieć krasnoludzki book w twardej oprawie na półeczce
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Jeśliby hammerersi mieli dostać po dwa ataki, to ciekawe ile będą kosztowali w punktach . 15pkt lekko jak dla mnie.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
to nie do konca o to chodzilo.Afro pisze:Trochę się to wpisuje w scenariusz z tymi 'zbiorczymi' army bookami, tutaj wydadzą modele, a z nową edycją zasady wszystkich armii w jednym booku, o czym kiedyś były ploty. Oby się nie sprawdziło, bo chciałbym mieć krasnoludzki book w twardej oprawie na półeczce
w jednym booku mialy byc wydane te armie ktore nie dostaly nowych zasad. pozniej te armie mialy by dostac oddzielne ksiazki.
chodzilo o dostosowanie starych armii do nowych edycji.
no ale to ploty. nic nie wiadomo jak to bedzie wygladalo.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Obnizenie kosztow moze dotknac moim zdaniem thunderersow, warriorow, IB... w takiej wlasnie kolejnosci. Jak by hamki mieli po 2 ataki, to moga kosztowac tyle ile w tej chwili, nie bede narzekal. Magiczny przedmiot dla gatekeepera do 25 pkt mysle ze tez bedzie.
dołączam się do ogólnego bicia piany
mnie zastanawia plota na temat cen... bo jak za jednego plastikowego slayera (rzeźba taka sobie , nienajgorsza ale dupy tez nie urywa) mam zapłacić więcej niż za metalowego bohatera AOW yo czuję, że ktoś chce mnie zrobić w balona
nowe figsy - rzecz gustu, jednym będą się podobały innym nie. Wydaje mi się, że jak ktoś ma pomalowany klocek metalowych długobrodych to nie wymieni ich na plastiki.
U mnie, póki co, nie zapowiada się zakup nowych krasnoludów, gorzej z sytuacją metali na rynku wtórnym
mnie zastanawia plota na temat cen... bo jak za jednego plastikowego slayera (rzeźba taka sobie , nienajgorsza ale dupy tez nie urywa) mam zapłacić więcej niż za metalowego bohatera AOW yo czuję, że ktoś chce mnie zrobić w balona
nowe figsy - rzecz gustu, jednym będą się podobały innym nie. Wydaje mi się, że jak ktoś ma pomalowany klocek metalowych długobrodych to nie wymieni ich na plastiki.
U mnie, póki co, nie zapowiada się zakup nowych krasnoludów, gorzej z sytuacją metali na rynku wtórnym