Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
W rozpiscce Jacka Kaczmarskiego błąd, unit plagusów przekracza 450 pkt.
Laik pisze:zero klimatu takie WE...Kalesoner pisze:Proste, jak grać na deathie to do oporu.c4h10 pisze:Widzę że Kaleson na bogato 2x4lvl Death.
Klimat zimowego lasu Loren! Dzicy Jeźdźcy Konusa galopują po ośnieżonych polanach omijając zastygłe w lodowych skorupach drzewa. Magowie, którzy posłuszni porom roku plotą na ogół nici magii, których wzory układają się w piękne pieśni życia i bestyj, teraz słyszą jedynie zawodzenie wiatru w pustych czaszkach wiewiórek i bobrów leżących pod zastygłym w ponurym milczeniu drzewem życia. Wtedy wszedłem do pokoju i wszyscy chodzili jak dinozaury.
Dziękuję, bardzo mi miło, chociaż nie wiem czy mówisz o rozpisce, czy o tym tekście wyżej.Eldritch pisze: Kaleson, mocny stuff
Z wszystkich rozpisek, które obejrzałem najbardziej podobają mi się te od TG -1/12.
Spoko. W ogóle bardzo podoba mi się ten system z ujemnymi punktami za rozpiskę. Myślę, że na DMP też się sprawdzi.Leoh pisze:1 pink wskakuje na miejsce 1 plagusa.Kalesoner pisze:W rozpiscce Jacka Kaczmarskiego błąd, unit plagusów przekracza 450 pkt.
Szkoda 5DP, ale i tak planujemy wygrać ten turniej w cuglach wiec nie stanowi
-5 DP.Kalesoner pisze:W rozpiscce Jacka Kaczmarskiego błąd, unit plagusów przekracza 450 pkt.
Selekcjoner prosił abym nie wrzucał rozp do ogólnego tematu - dlatego dostali je kapitanowie na maila.
Wisła Kraków.
Kompletnie nie rozumiem pomyslu z upublicznianiem rozp w temacie turniejowym... Dobrze, ze zrezygnowaliscie z tego.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Kara jest dobra... nie jest tak ciężko wysłać dobrą rozpiskę...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Kara jest dobra.
Bez kary ludzie się nie nauczą robić poprawnych rozpisek.
Wisła Kraków.
bez względu na to czy kara jest dobra, na pewno taka była przewidziana wcześniej i tyleSevi pisze:Kara jest dobra.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dokładnie Dymitr. Patrząc przez pryzmat tego, ile drużyn wysłało poprawne rozpiski w terminie - rzecz jest w 100% wykonalna.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator