Oto co znalazłem na stronie Ikei:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60236095/
Nie uważacie że byłaby to doskonała/tania posypka na podstawkę ? Oprócz tego są tam różne kolory w tej samej cenie. Tu pytanie, czy ktoś kiedyś używał tego typu rzeczy ?
Posypka na podstawkę
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Niemalowany piasek/kamienie wyglądają straszliwie nienaturalnie i nawet przy założeniu że powinien tak wyglądać (np. koncepcja pod demony) to jeśli nie wloży się w to dużo pracy to w bardzo dużej części przypadków wygląda to co najwyżej średnio jeśli nie slabo.
Jeśli natomiast zamierzasz je malować to szkoda hajsu, dużo lepiej wziąć piasek i kamyki za free ewentualnie poszukać taniej w zoologicznym lub kwiaciarni (zazwyczaj są w większych paczkach niż 0,75 kg więc warto zbić się z paroma osobami na spółkę).
Jeśli natomiast zamierzasz je malować to szkoda hajsu, dużo lepiej wziąć piasek i kamyki za free ewentualnie poszukać taniej w zoologicznym lub kwiaciarni (zazwyczaj są w większych paczkach niż 0,75 kg więc warto zbić się z paroma osobami na spółkę).
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Malowany piasek wygląda jak grudy a nie ziarnka.
Dlatego polecam
Kkgaming.pl
Piaski i klamki są barwione by pasowały do malowanych filmów, i nie trzeba zalewać ich farbą by widać było ziarenka, zamiast grupek.
Dlatego polecam
Kkgaming.pl
Piaski i klamki są barwione by pasowały do malowanych filmów, i nie trzeba zalewać ich farbą by widać było ziarenka, zamiast grupek.
Byłem w Ikei, dotykałem, myślałem. Naprawdę, nie warto. Chyba, że masz problem z dostępem do naturalnych alternatyw, w co nie wierzę .manjiek pisze:Oto co znalazłem na stronie Ikei:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60236095/
Nie uważacie że byłaby to doskonała/tania posypka na podstawkę ? Oprócz tego są tam różne kolory w tej samej cenie. Tu pytanie, czy ktoś kiedyś używał tego typu rzeczy ?
Tak jak pisał nasz forumowy Petroniusz, dużo lepiej wziąć piasek z plaży lub ze sklepu ogrodniczego/zoologicznego. Ja ostatnio się bawię w robienie podstawek z ziemi do kwiatów, polecam temat użytkownika Quidamcorvus (QC) w galerii - efekty są świetne, a koszty żadne.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.