A Belegar jest strasznie słaby... Z S 4 i Asv 3+ (jeżeli ma Gromlira) to nikogo dobrego nie zabije... Nawet z 8 atakami... Chyba w tym Karak Eight Peaks to same Night Gobliny, Snotlingi, Slave'i, Klanraci sie panoszyly

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Myślę, że na lepszych tradycyjnie będą działaklakson pisze:W tej edycji IB też maja Asv 3+... To taki news, że nic się nie zmienia czy co?
A Belegar jest strasznie słaby... Z S 4 i Asv 3+ (jeżeli ma Gromlira) to nikogo dobrego nie zabije... Nawet z 8 atakami... Chyba w tym Karak Eight Peaks to same Night Gobliny, Snotlingi, Slave'i, Klanraci sie panoszylyI po co go postawili na Oath stonie skoro go nie ma w ekwipunku... Jestem rozczarowany...
ma przeciez jeszcze +1 do hita oraz Wsv 4+klakson pisze:A Belegar jest strasznie słaby... Z S 4 i Asv 3+ (jeżeli ma Gromlira) to nikogo dobrego nie zabije... Nawet z 8 atakami... Chyba w tym Karak Eight Peaks to same Night Gobliny, Snotlingi, Slave'i, Klanraci sie panoszylyI po co go postawili na Oath stonie skoro go nie ma w ekwipunku... Jestem rozczarowany...
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Biorę zawsze i w każdych warunkach, najlepiej w skirmishuCasp pisze:Nowa/ stara plotka- KB na dragon slayerech, Hkb na deamonslayerach.
Bo finalnie to nie gracz wybiera armię, a armia graczaGolonka pisze:Kurczę, tak czytam posty powyżej i trochę się dziwię. Właściwie to całkiem zabawne nawet, jak bardzo podobni sa do siebie ludzi grający jedną armią. Jak się wchodzi na forum Bretoni pełno tam ludzi uwielbiających klimat bretoński, a przy okazji mocno nastawionych na bycie jak najbardziej skrupulatnymi i fair play przy zasadach, jak się wchodzi na forum orków, to każdy jeden ma szaloną wizję rozpiski, i co jeden to inna wizja zasad, jak się wchodzi na forum lizakow to nikt nic nie wie na temat zasad, ale wszyscy o nich głośno dyskutują. To są takie jakby charakterystyki generałow:D. Tu natomiast wychodzi kosmiczne przywiązanie do starych, ergo lepszych modeli i wspominanie dawnych pięknych czasów poprzednich edycji i plotek
. Coś pięknego.
Jak sobie pomyślę... gdy pierwszy raz, jakieś 15 lat temu poszedłem do sklepu i spytałem, czy ma kawalerię "Grudgebringerów"... Sprzedawca nie miał pojęcia o czym mówię. No to powiedziałem, że chcę piechotę do armii, która ma rycerzy. (Nie widziałem na oczy walki w warhamca, ani nie znałem armii... Po prostu grałem kiedyś w Shadow of the Hornet Rat i Dark Omen).Smh pisze:Bo finalnie to nie gracz wybiera armię, a armia gracza
Mistrz Miecza Hoetha pisze:Jak można narzekać na takie modele!
gdy je zobaczyłem pierwszy raz od 3 lat stwierdziłem, że jakaś armia ma ładniejsze modele niźli He.
Jakoś optymizmem to mnie nie napawa. Po mojemu to obraza, powiedzieć krasnoludowi, że jest prześliczny. Biada Głupkowi Wszechczasów. Księga Uraz znacznie się powiększyła.pingu pisze:Czyli co? Gejowizę mamyczart35 pisze:Słowa elfa. Cóż, takie czasy. Mamy prześliczne krasieMistrz Miecza Hoetha pisze:Jak można narzekać na takie modele!
One są prześliczne.