SMOK WAWELSKI - Pożyczki
Re: SMOK WAWELSKI - Pożyczki
hmmm taka sytuacja mi wyszła, że sesja doprowadziła malarza do socjalnego samobójstwa. Okazuje się, że nie tylko nie spotykał się z ludźmi, ale także (o zgrozo!) nie malował :/
5 maruderów konnych przygarnę. PILNE
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr Mam niepomalowanych z HW Pasuje ?Dymitr pisze:hmmm taka sytuacja mi wyszła, że sesja doprowadziła malarza do socjalnego samobójstwa. Okazuje się, że nie tylko nie spotykał się z ludźmi, ale także (o zgrozo!) nie malował :/
już ogarnięte, dzięki^Karpiu^ pisze:Dymitr Mam niepomalowanych z HW Pasuje ?Dymitr pisze:hmmm taka sytuacja mi wyszła, że sesja doprowadziła malarza do socjalnego samobójstwa. Okazuje się, że nie tylko nie spotykał się z ludźmi, ale także (o zgrozo!) nie malował :/
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Niepomalowanych to chyba po to żebym zdjął ze stołu
Wisła Kraków.
SeviSevi pisze:Niepomalowanych to chyba po to żebym zdjął ze stołu
Nie takie rzeczy się robiło na zeszłoroczną malarską aktywacje
Pożyczę jak mi go złożysz i pomalujesz.malfoj pisze:ma ktos skullcannon ?
...
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, o 19:21 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Potrzebuję 40 zombie i 10 wilków, wysypał mi się kumpel który miał mi je wziąć. Oczywiście standardowo piwo w zamian
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.