ETC 2014

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Kalesoner
Szczur Królów

Re: ETC 2014

Post autor: Kalesoner »

Imprezy z laskami? Nikt mnie na takie nie zaprasza. Ale gdyby na medalu było zdjecie Kudłatego, a ARcom nie robił ograniczeń, to pewnie by się zmieniło.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

PiotrB pisze:Co by nie gadać - można narzekać i krytykować ale jak by nie etc to rozgrywanie jakiegokolwiek turnieju po prostu nie miało by sensu - batlla to gra do piwa a nie na medale...
osobiscie do piwa wole znacznie lzejsze gry jak chocby sabotazysta, bang czy 6ta bierze.
Ale gdyby na medalu było zdjecie Kudłątego, a ARcom nie robił ograniczeń, to pewnie by się zmieniło.
gdyby tam bylo zdjecie kudlatego to bylby to najbardziej zbalansowany medal swiata.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ja ze znajomymi gram po pijaku w karcianego warhammera inwazje - kłócimy się przy tym jak przy batllu - widać warhammery tak mają :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Kudłaty ma własną walutę więc to chyba nie problem, żeby miał własną grę bitewną;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Sgt.Uno
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Sgt.Uno »

przepraszam że robię z gęby doope ale zapomniałem dopisać wtedy "Wierze jednak że gdyby Kudłaty był tam gdzie miał być to wyglądało by to dziś inaczej".Shino dobrze wiesz o co chodzi.gdyby nie ty to mielibyśmy tam reprezentanta z którym się ludzie liczą.
On sobą coś prezentuje i nie podpierał stołów na ETC."

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

my sie znamy? bo jesli nie to nie wiem o co chodzi. Jesli sie znamy to pewnie zapomnialem o tej rozmowie akurat.

jeszcze jedna sprawa: skoro nie bylo go tam gdzie powoinien byc to wlasnie nie oznacza to "ze podpiera stoly"?

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Pomijając wszystko inne, AR to 5 osób - trzeba znaleźć jeszcze 2 rozsądne osoby. Patrząc po niektórych dyskusjach - byłoby to niezbyt łatwe.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Sgt.Uno pisze:.gdyby nie ty to...
@Shino, ty szatańskie nasienie! Najpierw powodzie, głód w afryce, wybuchy na slońcu a teraz To! Nie ma dla ciebie żadnych świętości?! Ty diable!
Ostatnio zmieniony 30 sty 2014, o 21:25 przez Arbiter Elegancji, łącznie zmieniany 2 razy.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Kalesoner
Szczur Królów

Shino pisze:my sie znamy? bo jesli nie to nie wiem o co chodzi. Jesli sie znamy to pewnie zapomnialem o tej rozmowie akurat.

jeszcze jedna sprawa: skoro nie bylo go tam gdzie powoinien byc to wlasnie nie oznacza to "ze podpiera stoly"?
Shino, ogarnij się, przecież ludzie dzielą się na Kudłatego i tych co podpierają stoły na ETC. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

a jeszcze tego nie zauwazylem.
.gdyby nie ty to mielibyśmy tam reprezentanta z którym się ludzie liczą.
jest jeden maly problem.

ja nie wybieralem reprezentantow Polski. Ostatnio robil to Mlody i Crus. Teraz robi to Mlody i debek.

przed tem robil to Crus i *dum, dum, dummmmmmm* Kudlaty.

Chyba, ze chodzi o to, ze bylem reprezentantem. Ale to tez nie rzutuje az tak bardzo chyba na innych.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ja-ebie - macie jakąś imprezę dziś wspólną?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Impreza dopiero w sobotę. Medale już spakowane.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

mam oddać swój czy jak?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Sgt.Uno
Powergamer Rozpiskowy

napluć ci w twarz,powiedz że deszcz pada a reszta warszafki ci przyklaśnie.

nie trzeba cię znać by widzieć co ty jesteś.Jesteś człowiekiem bez honoru nie chodzi o reprezentacje ale o akcje w której furion miał więcej głosów od ciebie.
Kudłaty by tam zasiadł a ty ile 2-3 głosy zdobyłeś?? i jeszcze jechali po furionie bo jak śmiał.
jeśteście żałośni i to też pretekst by nie brać się za to hobby bo by trzeba było powiedzieć wam to w twarz na masterze a któregoś razu by się to źle skończyło.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2014, o 22:24 przez Sgt.Uno, łącznie zmieniany 2 razy.

Kalesoner
Szczur Królów

@ Dymitr Oddać puchar w sierpniu. :wink:

@ Sgt.Uno, za bardzo się podniecasz. Może wyluzuj?
Obrazek

Sgt.Uno
Powergamer Rozpiskowy

Ktoś musi to napisać bo im więcej się wozicie tym gorzej wam to wychodzi.
przepraszam już na prawdę kończe.

Proszę nie usuwać bo to prawda a to najbardziej boli
Ostatnio zmieniony 30 sty 2014, o 22:21 przez Sgt.Uno, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

do sierpnia się więc jaram - btw, już wiadomo kto przejmuje?

Kalesoner
Szczur Królów

Dymitr pisze:do sierpnia się więc jaram - btw, już wiadomo kto przejmuje?
jak co roku, ten co najwiecej posmaruje orgowi :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

to ja dyskretnie zmienię temat i postaram się przy tym nie trollować.

Wiadomo może czy aktualny draft jest już finalną wersją? Pomijam sytuacje nowych booków a ingerencje w aktualne zapisy. Będą? Jeśli tak to pi razy drzwi, kiedy? Koniec Marca?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Urban pisze: Wiadomo może czy aktualny draft jest już finalną wersją? Pomijam sytuacje nowych booków a ingerencje w aktualne zapisy. Będą? Jeśli tak to pi razy drzwi, kiedy? Koniec Marca?
nie jest. Jest teraz glosowanie czy nastepny draft bedzie finalny.

na razie wygyrwa wersja, ze tak otaz, zeby nowe we nie byly
napluć ci w twarz,powiedz że deszcz pada a reszta warszafki ci przyklaśnie.

nie trzeba cię znać by widzieć co ty jesteś.J
prawda jest taka, ze jestes osoba w przeciwienstiwe anonimowa. Takie inwektywy jak piszesz sa dosc zalosne przez to.

Na razie wychodzisz na goscia, ktory dosc niezdrowo podnieca sie do monitora. Jesli chcesz moge porozmawiac zarowno o twoim jak i moim podejsciu do sprawy na najblizszym masterze. Ew. na jakims pozniejszym, choc nie na dmp po zakladam, ze do "warszafki" nie przeyjedziesz, bo jeszcze by cie kots tam zobaczyl.
Kudłaty by tam zasiadł a ty ile 2-3 głosy zdobyłeś?? i jeszcze jechali po furionie bo jak śmiał.
w sumie zdobylem tam rzeczywiscie 2 glopsy ostatnio oraz po okolo 17 za kazdym poprzednim razem co daje mniej wiecej 35 glosow. To tak wzgledem tego co tez powinienes wiedziec. 2 razy sie dostalem do ar i to mimo tego, ze kudlaty powinien tam byc, bo nie podpiera stolow.

Po furku jesli nie wiesz to dlateog ludzie jechali, bo wbrew dyskusji na ll zglosil sie dodatkowo. Zarowno kudel jak i ja bylismy zdania, ze przy 2 kandydatach nikt si enie dostanie do ar. Stad caly problem z tym, ze on uwazal inaczej i sie przejechal na swoim zdaniu (pewnie jeszcze nie byloby to takie jaskrawe gdyby nie teksty o tym, ze tylko 3 osoby wiedza jaki jest rozklad glosow oraz, gdyby nie bylo kilkutygodniowej dyskusji na ten temat na forum ll).

Jako ciekawostke powiem ci, ze razem z kudlatym mielismy racje i gdyby zsumowac glosy moje i furka to by byla osoba od nas na ar. Ludzie tma glosuja na kraje nie na osoby. Tych z reguly nie znaja az tak dobrze jak poziomu danego panstwa.

ODPOWIEDZ