Serio? 150... taka cena bedzie na stronie gwdzikki pisze:Faber dziś wyraźnie powiedział 150zł. Może inni będą mieli inne ceny.
RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Każdy ze sklepów ustala własne ceny, a klient ma prawo decydować gdzie kupuje. Ot prawa wolnego rynkuFuxiorr pisze:Serio? 150... taka cena bedzie na stronie gwdzikki pisze:Faber dziś wyraźnie powiedział 150zł. Może inni będą mieli inne ceny.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Większość sklepów w Polsce ma niższe (nawet 20% taniej) ceny niż sugerowane przez GW.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Belegar jest OK i jego sobie sprawię a potem podręcznik a resztę się zobaczy (a jeszcze później chłopaki od Russa)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Ponoć book będzie dostępny bliżej trzeciego weekendu...
Natomiast bardzo interesujący jest fakt udostępnienia do sprzedaży metalowych slayerów. Chcą wyprzedać zapasy przed nowym boxem?
Natomiast bardzo interesujący jest fakt udostępnienia do sprzedaży metalowych slayerów. Chcą wyprzedać zapasy przed nowym boxem?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Dobrze widze pudlo thundow/quarkow w rare'ach?
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Longi w core, hamce w specialach - rozumiem. Quarki w core, thundzi w rare'ach - nie rozumiem..czyżby gromowladni dostali jakieś wypaśne zasady np. quick to fire, S5+AP ? Skoro ma być dżołk to dorzucę im jeszcze 30 cali zasiegu Na razie lipa z tą pierwszą falą..panterq pisze:Zrobili syf na stronie, thundzi są w core i rare, longi/hami w core i special.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
tez to zauwazylem.panterq pisze:Ponoć book będzie dostępny bliżej trzeciego weekendu...
czyli miedzy bajki mozna wlozyc ploty o ciezarowkach pelnych metalu wyjezdzajacych z GW by to zniszczyc.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Ja się przynajniej dowiedziałem czemu na wcześniejszych zdjęciach z WD młoty Hamków są skrzywione - bo się je dokleja do trzonka. Nie zmienia to faktu, że powinni się lepiej postarać przy klejeniu gdy dają nowe modele do zareklamowania.
Książka będzie bo zwróćcie uwagę, że jest to - Dwarfs: Week One 1-Click Collection
EDIT
http://www.youtube.com/watch?v=U8uOOdwJ ... r_embedded
Czyżby pierwszy obrazek był okładką podręcznika??????
Książka będzie bo zwróćcie uwagę, że jest to - Dwarfs: Week One 1-Click Collection
EDIT
http://www.youtube.com/watch?v=U8uOOdwJ ... r_embedded
Czyżby pierwszy obrazek był okładką podręcznika??????
Ungrim znowu dostępny http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1140273