Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Furion gra jednocześnie na 1. i 5.stole??
To tak można?
To tak można?
Kolejny master, a ja w domu egh. Przynajmniej Jasif zawsze kibicuje ze mną .
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Jak nie spojrzysz na tabele 8 Bila na czele...
No co tam sie dzieje slucham!
No co tam sie dzieje slucham!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Czy jakieś bitwy już się pokończyły na pierwszych stołach ?
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
No stary sa granice żartów... wiem ze rok temu trollowaliscie ze mastera nie ma ale bez przesadypanterq pisze:Na ostatnim Ósma Bila poległa z Legionem Masarnią
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
panterq pisze:Laik - Big Boss M 15-5
Guldur - PSz 4-16
Sergiusz - Danrakh 10-10
O jeden punkt
Całokształt występu Bili w dniu dzisiejszym jest wręcz nie do opisania. WIELKIE zaskoczenie
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Robert nie daj sie trollowac ja dopoki nie zoabcze Rankingu to nie uwierze ;PHeretic pisze:panterq pisze:Laik - Big Boss M 15-5
Guldur - PSz 4-16
Sergiusz - Danrakh 10-10
O jeden punkt
Całokształt występu Bili w dniu dzisiejszym jest wręcz nie do opisania. WIELKIE zaskoczenie
Dzwoniłem do Sergia wygrali 39 : 21
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
MówiłemHeretic pisze:Dzwoniłem do Sergia wygrali 39 : 21