1 Gamblers -1/12
2 Pakt Azerbejdżański
3 Jeźdźcy Hardkoru
4 Gamblers Last Minute
5 Jeźdźcy Hardkoru 3 Beta
6 Ordin
7 Nemezis 1
8 Legion Wałuje
9 Gambler Gamma
10 Jeźdźcy Hardkoru 3 Gamma
11 AlkoLegion
12 Szybki Szpil 1
13 Legion - Bocheńska Masakra z Bielskim hepi endem
14 Ciupaga - Niechciane Dzieci Legionu
15 SS Nadzieja
16 Nemezis 8
17 Ryk Medaliki Omega
18 Drobne Wałeczki
19 Jazgacze Klepacze
20 TMNT
21 Ósma Bila
22 Gamblers SGK
23 Legion Delta SOC
24 Gamblers Theo
25 Lemon Squig
26 Last Legion
27 Ósmobilowy QWeB
28 Ryk Medaliki Delta
Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Kapitanie, mój kapitanie - Gratulacje Młody
Ktos zabrał kurtke Podwysa (czarno pomaranczowa, druga taka sama zostaa tutaj). Poprosze o szybki kontakt 533485277
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Furion - jeszcze 2 mastery wygrasz i mozesz odlozyc figurki na połke
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dziękuje kolegom z teamu oraz przeciwnikom za bezstresowe gry szczególnie w drugim dniu, gratuluję zwycięzcom i życzę miłego powrotu do domu wszystkim szkoda tylko że na podium zabrakło jakiegoś legionu może następnym razem się uda
Ostatnio zmieniony 2 lut 2014, o 21:27 przez Albo_Albo, łącznie zmieniany 1 raz.
Panter wygrał internety swoim magicznym komentarzem .
Co do turnieju, to poza dwiema wtopami (Czyli wejście w Woch dwa razy) same zwycięstwa Po prostu trzeba omijać tę głupią armię.
Trzecie miejsce uleciało nam przez hobbystykę, a szkoda bo o dziwo miałem najlepszy wynik hobbystyki z teamu
Organizacja jak zwykle genialna, wszystko na miejscu hulało i śmigało. Poker najlepszy w moim życiu (głównie dzięki naukom Marysia i Kudłacza, w końcu załapałem o co chodzi w tej grze, i że kolor jest niżej od fulla), imprezy właściwie nie było jednolitej, ale co tam. Wyżerka genialna i tylko zasmrodzone poddasze potem podstarzałych battlowców oraz wręcz wypełnione przeciągłym naprzemiennym chrapaniem Shina i Kudłacza.
Co do turnieju, to poza dwiema wtopami (Czyli wejście w Woch dwa razy) same zwycięstwa Po prostu trzeba omijać tę głupią armię.
Trzecie miejsce uleciało nam przez hobbystykę, a szkoda bo o dziwo miałem najlepszy wynik hobbystyki z teamu
Organizacja jak zwykle genialna, wszystko na miejscu hulało i śmigało. Poker najlepszy w moim życiu (głównie dzięki naukom Marysia i Kudłacza, w końcu załapałem o co chodzi w tej grze, i że kolor jest niżej od fulla), imprezy właściwie nie było jednolitej, ale co tam. Wyżerka genialna i tylko zasmrodzone poddasze potem podstarzałych battlowców oraz wręcz wypełnione przeciągłym naprzemiennym chrapaniem Shina i Kudłacza.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Wreszcie ze swojego konta
Mam nadzieję że bawiliście się w Zieonkach fajnie i nie żałujecie że przyjechaliście
Mam też nadzieję że od strony organizacyjnej wszystko jak napisał Golonka hulało i śmigało
Tak jak zapowiedzieliśmy w listopadzie - porawiliśmy na kolejnego mastera jakość blatów. 42 nowiuśkie zielone blaty z wydzielonym śmietnikiem - myślę że się podobały, a w połączeniu z odświeżoną na listopad bazą terenową tworzyły fajną całość. Lepiej rozłożyliśmy ułożenie blatów na salach - tym razem było więcej miejsca między stołami.
Dziękuję:
-ekipie blatującej w piątek i składającej stoły w niedzielę: Dydu, Panter, Leoh, Albo, PSz, Danrakh, Kosa, Gremlin i Garg no i cichy bohater - Dibo!
-Karpiowi za nagłośnienie
-wszystkim Legionistom który grali na masterze
-Lidderowi który kolejny raz udowadnia że jest świetnym sędzią
-Panterq za równie wysoki poziom sędziowania
-wszystkim graczom którzy do nas przybyli - zapraszam z tego miejsca ponownie!
Kolejny raz master bez ani jednego punktu karnego.
Pierwsze rzeczy znalezione:
-niebieski śpiwór
-book do Imperium PiotraB (podpisany)
-karty magii WoChu Kosma - te zalaminowane których szukał
-mała księga prawd objawionych z wypadającą kartką z końca
-LoS Szaitisa Ósmo Bilowy
-mała czarna teczka a w niej templatka zionięcia
Panowie, ważna sprawa - została już napisana powyżej. Ktoś wychodząc z turnieju zabrał kurtkę Podwysa - a zostawił swoją identyczną. Podwys ma w kurtce klucze. W kurtce która została na sali były tylko chusteczki.
Kurtka pomarańczowo-czarna. Kontakt: 533485277
Mam nadzieję że bawiliście się w Zieonkach fajnie i nie żałujecie że przyjechaliście
Mam też nadzieję że od strony organizacyjnej wszystko jak napisał Golonka hulało i śmigało
Tak jak zapowiedzieliśmy w listopadzie - porawiliśmy na kolejnego mastera jakość blatów. 42 nowiuśkie zielone blaty z wydzielonym śmietnikiem - myślę że się podobały, a w połączeniu z odświeżoną na listopad bazą terenową tworzyły fajną całość. Lepiej rozłożyliśmy ułożenie blatów na salach - tym razem było więcej miejsca między stołami.
Dziękuję:
-ekipie blatującej w piątek i składającej stoły w niedzielę: Dydu, Panter, Leoh, Albo, PSz, Danrakh, Kosa, Gremlin i Garg no i cichy bohater - Dibo!
-Karpiowi za nagłośnienie
-wszystkim Legionistom który grali na masterze
-Lidderowi który kolejny raz udowadnia że jest świetnym sędzią
-Panterq za równie wysoki poziom sędziowania
-wszystkim graczom którzy do nas przybyli - zapraszam z tego miejsca ponownie!
Kolejny raz master bez ani jednego punktu karnego.
Pierwsze rzeczy znalezione:
-niebieski śpiwór
-book do Imperium PiotraB (podpisany)
-karty magii WoChu Kosma - te zalaminowane których szukał
-mała księga prawd objawionych z wypadającą kartką z końca
-LoS Szaitisa Ósmo Bilowy
-mała czarna teczka a w niej templatka zionięcia
Panowie, ważna sprawa - została już napisana powyżej. Ktoś wychodząc z turnieju zabrał kurtkę Podwysa - a zostawił swoją identyczną. Podwys ma w kurtce klucze. W kurtce która została na sali były tylko chusteczki.
Kurtka pomarańczowo-czarna. Kontakt: 533485277
Ostatnio zmieniony 2 lut 2014, o 20:42 przez Sevi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wisła Kraków.
- Big Boss M.
- Falubaz
Dzięki za kolejny świetny turniej w Krk, gratuluje organizatorom. Bawiłem się zacnie, w dużej mierze dzięki moim kolegom z drużyny. 13 miejsce to wynik w okolicy naszych oczekiwań. Wielkie dzięki również przeciwnikom za bezstresowe bitwy ( No może poza Kalafiorem który nieco się spinał przy końcu bitwy, niemniej jednak grało się przyjemnie).
Do zobaczenia za rok!
Do zobaczenia za rok!
Było w pytkę! Legioniści jak zwykle robili wszystko by wszystkim dogodzić, mimo ze życzenia były czasem abstrakcyjne
Jak co roku w Krakowie - świetny master i prze ekipa
Jak co roku w Krakowie - świetny master i prze ekipa
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dzięki za bardzo fajny turniej - gratuluje organizatorom - kawał dobrej roboty
Co do wyniku - skorzystam z mądrości naszych piłkarzy: "dzisiaj już nie ma słabych drużyn..."
Co do wyniku - skorzystam z mądrości naszych piłkarzy: "dzisiaj już nie ma słabych drużyn..."
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
A ja chciałbym podziękować Panterowi( Seviemu) za to, że znalazł czas na pisanie tych paru zdań komentarza co się dzieje tam u was. Emocje były odczuwalne.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Większość pisał Panter, ja coś skrobnąłem od czasu do czasu - podziękowania dla niego
Wisła Kraków.
Dobrze, że trochę flejma było przed masterem bo teraz pupy organizatorom na forum będziemy lizać za ten turniej.
Więcej napiszę później.
Więcej napiszę później.